ez úgy működik, hogy befogják központban egy gépbe, amin fixen van egy pneumatikus henger és szó szerint kinyomják!
fényezésen biztos lesz nyoma, de szerintem ha valami gondos hozzáértő ember csinálja akkor raknak valamit a munkahenger és a felni közé, hogy ne karcolja jobban a kelleténél..
Na olyan élményem volt, hogy valakit most meg tudnék ölni.
Jöttem hazafelé a melóból, és a gellérthegy alatt (!)elszakadt(!) a tavasszal csináltatott kuplungbovdenem!
Mindezt fél4kor csúcsforgalomban. Vicces volt onnan egészen Kaszásdűlőig kuplunkg nélkül jönni.Még jó hogy nem t tegnap szakadt el amikor barátnőmmel a belvárosban araszoltuk a dugóban.
A kuplungkarnál engedte el a pöcköt a bovden végén, szóval egyértelmúen szarul rakták össze.
Holnap megyek reklamálni, és asztalt verni IDE: http://www.bowdenszerviz.hu/
Mostmár azt mondom hogy bár vettem volna meg az gyárit kétszer ennyiért.....
Ez a hűtőtakarítás engem is érdekelne.Van valami lötty amit be kel önteni, aztán hagyni állni benne, és utánna átmosni és újra feltölteni?
Hol tudom leereszteni, milyen tisztítószer kellene hozzá, stb...
Ha valakinek van tapasztalata, írhatna egy "Howto"-t
Szia, én is csak most válaszolok, ne haragudj miatta..
belülről, hogy néz ki?esetleg arról is tudsz egy képet küldeni?Hogy van összefogva a palást a két végén?nem látok hegesztést csak azért..?és hát az ár?
Tuti ki lehet görgőzni,nálunk foglalkoznak ilyennel,és ettől durvább felnit is kinyomtak hidraulikával..A görgőzés autónál 4e/felni motornál nemtom de nem sokkal lehet több gondolom..szóval megcsinálja egy jó gumis az tuti!
Valakinek egy láncszett? DID- jt
10ezret ment nálam, egyszer feszítettem, tankolásonként fújtam. lánckerekek 14; 15; 47 fogasak, elér mindkét első lánckerékkel.
600-asra nem jó sajna.
Lehet, tudom hogy mondtad, de most SOS kellett egy másik úgy, hogy tutira
beépíthető legyen, mert nem állhat a motor 1 napot se továbbra sem !
Sajnos nem volt időm leméregetni, hogy biztosan jó GSX-R rugót
vegyek,így nem akartam komplikálni a dolgot, nem versenyzek,
ez nekem még úgy is jó volt, hogy nem volt jó soha...
J3sus
[6922] június 4. 08:58
Szóval hivatalosan jövő hét csütürtök:
* RF Klub Túra*
Irány Dobogókő.
Találkozunk 17:00-kor az Auchan parkolóban Kaszásdűlőn: http://maps.google.com/maps?f=...
10k és Racsitól van. Rendes volt, felhívtam, hogy van-e neki a fiókban,
hozzátettem hogy sürgős lenne, és volt... és MOST volt, amit nagyon
nagyra értékelek .
Holnap cserélem, úgyhogy végre talán megszűnik a hintaló effektus.
325ml olyan 6-700Ft, mondjuk biztosan higítani kell...