Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi volt és honnan szerezted?
Méghogy nincs belpiacos motorhoz alkatrész....
Már a kezemben van az "új" központi rugóstagom, telis-tele japán
írásjelekkel .
Ehh... tegnap végleg megadta magát a hátsó rugóstagom is, úgyhogy
rettentő boldog vagyok... most meg kapálózhatok az SOS beszerzés
miatt...
Hali

http://motormatrica.hu/oldalak...

innen van...és nem emlékxem mennyi volt :D

de kb 3-4 000 pénz olyat kérsz amilyet akarsz....nekem a fehér tetszett...hivd fel és mond 1 árat....de nekem picit olcsobb lett mert 1 matricát nem kértem....mert Redone tól kaptam
Mikor?

Hétvégére leszek vele készen előbb necces...
Hello!

Kérdezhetek olyat, hogy hol vettél/csináltattál matricát? és mennyi volt? Köcce
Jössz Dobogókőre?
Vicceltem ám...dehogy gyújtom fel az én egyetlen kis röfikémet...
Igen,erre is gondoltam hogy dzsuvás lehet a rendszer,beleértve a hűtőt is.Köszi a segitséget mégegyszer mindenkinek!
Takaríttasd ki a hűtőt egy hűtőjavítóval.......akkor is ezt csinálja ha tele van dzsuvával bármi okból....hátha ez a gond...
Nem!Nem minden leállításnál nyomja ki a vizet.Amig a régi termosztát volt benne addig kétszer csinálta,ezért kiszedtem belöle,mert azt gondoltam a termosztát a ludas.Amióta nincs benne azóta egyszer (ma) csinálta...Holnap megjön az új termosztátom,kedden belerakom feltöltöm frankon fagyálló+deszt viz keverékkel amennyi kell bele azt lesz ami lesz.Ha hengerfejesre hajtottam akkor meg felgyújtom...
Nem nemcsak a fényezés miadt de részben azért is.

Mára már egész motor formája lett....megkapták az idomoka hófehér VC és Suzuki matricát is:)

Egész állatlett....

Holnap csinálok képeket.

Tényleg
Olyan nagy hogy macinak néztem
Látom Te se unatkozol...
Érdekes... és minden leállításnál kinyom 1-1.5 decit úgy is, hogy nem
töltesz utána ?

Nekem is megint gáz van amúgy, de már meg se lepődök.
Most valahogy ráállt a motor megint az 1L/1000km olajzabálásra.
Sajnos ez már csak a hengerekből eredhet, úgyhogy holnap veszek
helyzeti megoldásnak Wynn's Super Charge motor regeneráló
adalékot, állítólag egy kicsit csökkenti az olajfogyit...
Nincs benne túl sok viz.Holnap megpróbálom,befogom a lyukat azt lesz ami lesz.Bár sztem ha hengerfejes lenne akkor nem tudnék elmotorozni vele 150-200 km-eket.Meg akkor olajos lenne a viz,vagy vizes az olaj...?vagy hogy is van ez?Nagyon bizom benne hogy nem nagy a baj.Köszi a gyors választ/segítséget!Holnap jelentkezem!
Hááááát!?
nincs túl sok víz a rendszerben? 2 jel között legyen! Indítsd el, fogd be a túlfolyót és figyeld emelkedik-e a nyomás a rendszerben kicsit emelt fordulaton. Ha leköpi a tartály kupakját a túlnyomás akkor baj van!
Nah helló Urak!Hosszú leszek! Olyan gondom van a röfivel hogy:kb 2 hete kezdte...mentem vele X km-t (kb 80-at),hazaértem leállítottam,és elkezdte bukni a vizet a kiegyenlítö tartályból a túlfolyó csövön át...kb fél-1 decit!Én mint menő lakatos nekiálltam megszerelni...kiszedtem a termosztátot mondom biztos az a ludas.76,5 termosztát volt benne (ez a gyári ha jól tudom).Jelenleg nincs benne termosztát,mert még nem jött meg a másik amit rendeltem.(85-öst rendeltem bele mert itt azt olvastam az kell bele).Termosztát nélkül mentem már vele jó párszor,múlt héten is többször,volt mikor 200 km-t,volt mikor csak 30-at.És mindig amikor megálltam vele,nem volt semmi gond,tehát nem bukta a vizet.És azt gondolom/gondoltam hogy akkor biztos a régi termosztát nem volt jó.Igen ám!De ma is mentem vele termosztát nélkül kb 120 km-t.Most értem haza,megállítottam,és a túlfolyón keresztül megint bukta a vizet. Mi lehet a gond?Ugye nem hajtottam hengerfejesre? Segítsetek!
Jók a képek
Már ez szerintem inkább kutya, mint maci..
Ja... el se hiszem, hogy olajnyomást írtam... ha nem szólsz észre se
vettem volna... nembaj, mostantól nálam a nyomást celsiusban mérik.
Sziasztok,

nem volt valaki tegnap délben Gödöllőn a gyrososnál?
láttam egy türkiz színű RFet!Sportdob volt rajta és egész
jó hangja volt..?

Hátha valami itteni kolléga
Jaja jó volt a Citadella. Bár én lecsatlakoztam a végén mert nem egyedül mentem, sorry érte.
RSrambo, otthon fényezel?:) egész jó így képről, autót is vállalnál?:)
Igen este van már! Jó lesz az hőmérőnek is.
Ilyen olajnyomásjelzőn már én is gondolkodtam...
BMW és a MACI!
Ez számomra hihetetlen....
De hát Citadellán mindig van valami érdekes
3 aztán 4 majd 5
Sajnos akkora volt a nyüzsgés hogy képtelen voltam normális képet csinálni ....