Még lesz rajta halkítva, mert ez tényleg nagyon durva.Nagybátyám alapjáraton jött el a sráctól aki feltette a dobot, de a furulyát úgy teszik be, hogy furgonnal viszi le a gépet, mert útközben leszednék a motorról...
Nameg pesten a panelok között is szeretnének ezért a hangért:D
Sziasztok.
Kérdésem lenne: Nem tud-e nekem segíteni valaki?
Probléma: Rf600 km óra meghajtás szétment az első kerékben. A kis műanyag pöcökre mondtak 12 ezret, ami durvább, a távtartó rész, ami egyben van a házzal amibe a spirál megy arra azt mondták hogy csak első kerékkel együtt, az árat meg se mertem kérdezni. Szóval ha tud valaki bontottan ilyesmit az kérem jelezze valahogy. Telszámom: 20/260-7852
Előre is köszi
Hát most már tényleg hideg van, én is letettem a mocit, nem akarok megfázni...még jobban .
Na meg most hegesztik fel a sportdobot. Majd ha kész van teszek fel egy hangpróbát, úgyis jól visszhangzik a garázs
Egy sztori máról: végre haza tudtam jönni motorral, szép idő volt nagyon. Legszebb ilyen idő tájt a természet. Kár, hogy elég hideg van már mocizni. Aszódon jártam, már majdnem ki is értem: főút, vannak azért gyalogosok is, úton forgalom bőven.
Egyszer csak látom: egy motor a földön a szembe sáv közepén, jó sok darab szétszóródva, motoros éppen tápászkodik fel. Pár autós kerüli ki, mögötte egy busz. Nem igazán vágtam, mi lehetett a szitu, mert busz a megállóban állt, stb. Mire odaértem, már felállította a srác a motrot, én leálltam oldalra, addig ő félrehúzodott.
Senki még csak azt se mondta hogy mivan. Buszos ott állt, nézték ahogy felküzdi a gépet, stb.
Aztán odamentem azért, srác egyben volt, csak farmer szakadt ki ahogy láttam, meg nem csizma volt csak valami cipő. Fent rendesen be volt öltözve szerencsére.
Mondta, hogy az előtte haladó autó hirtelen besatuzott, mire ő is. Csak hogy helyi volt a srác, nem messziről jött, szinte totál hideg gumik, hátsó féke nem fog valami jól, így az elsőt jól berántotta, megcsúszott... Szép kis moci volt pedig: Honda VF 250 vázban egy 400as blokk, narancssárga, dupla kipuff. Első lámpa, plexi, index tört, oldala meghúzva, kormány megnyomta a tankot és az önindító gombja is kapott, úgyhogy csak tolva tudtuk beberrenteni...
A balesetet nem láttam, de az is biztos, hogy az autós nem állt meg. Még ha nem is ő okozta a bajt.
Szóval gyerekek, óvatosan mindenkinek, aki mostanság motorozik.
Móricka várakozik a szemészeten. Odaszól neki a doki:
- Abba kellene hagyni a maszturbálást fiam!
- Miért megvakulok tőle?
- Nem. Zavarja a többi beteget.
Könnyűvérű hölgy stoppol az autópályán , meg is áll neki egy kamionos, aki persze természetben kéri a fuvardíjat. Mikor végeznek, beülnek a kamionba és elindulnak. Egy óra múlva megszólal a lány
- Állj meg légyszíves, pisilnem kell!
- Dehogy állok! Így is egy csomó időt vesztettem, időre kell mennem! Ott az ablak, pisilj ki rajta!
Nincs mit tenni, a lány lehúzza az ablakot, majd odaáll háttal és könnyít magán.
Ebben a pillanatban két motoros húz el mellettük.
Pár kilométerrel arrébb egy pihenőben az egyik motoros mondja a másiknak
- Öregem, tök bunkók ezek a marha kamionosok! Mennek mint az állat, ráadásul állandóan kiköpködnek az ablakon! Nézd meg, tiszta nedves a kabátom!
- Ne csodálkozz rajta! Nem láttad, ennek a seggfejnek mekkora pofája volt?
Na igen, az enyém is eladó,problémám nem volt vele a 4 szezon alatt, a fórumon megbeszélteken kívül. Nekem nagyon bejött, nem is erőltetem az eladást, megvár a 6kilós ígyisúgyis.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/s
uzuki_rf_400-2921194
Szerintem nézzél jól szét...tényleg nem mindegy milyet veszel, és mennyiért! a jobbak, amik rendben vannak műszakilag azért 430-480 ezer között vannak!
Szerintem a fórumtagok mocijai közül is van egy pár eladó :)
Többek közt az enyém is(bár inkább fórum-olvasó vok :)), és most ár alatt odaadom(tényleg jó állapotú!): http://kepesmotor.hu/suzuki-tu...
Az indok az árra a hirdetés végén olvasható!
Üdv minden Rf-esnek!(amúgy végig olvasom a fórumot, csak ritkán írok)
Mostanság nagyon baráti áron lehet motort venni.
Meghibásodások nem jellemzőek tapasztalatom alapján.
Színe alapján meg a jelölteteknél sem lesz gyakori probléma!
Alkatrész meg napjainkban nem lehet probléma kivétel talán a burkolati elemek.
Én még most is a 95 előtti verziót választanám ha van több jelölt. De ez szubjektív szempont.
Ha esetleg egyéb kérdésetek merülne fel később, itt válaszok lesznek.
Sziasztok!
Faterom motor vásárlás előtt áll,
és az a kérdés, hogy megbízható a RF?Lehet hozzá kapni alkatrészt?
Attól hogy belpiacos volt, azért még beindul hidegben is?
'97-esért sok a 460,000-es irányár?
Előre is köszi!
Mert én pl. nem vagyok a városfelverés híve. Sőt, amint írtam, engem kifejezetten irritál, amikor hallom hogy jön valami motoros 2 km-ről, és már úgy hallom, mintha mögöttem rángatná valaki az én kis gyári dobos 400-asomat.
vIDEÓT CSINÁLTAM DE NEM AKARJA FELNYOMNI AZ OLDALRA de próba újra.
RFBandi aszonta, beszélt vele és 40+10E mondott aszem neki + furulya amit csak akkor csinál ha kéred.
Nameg pesten a panelok között is szeretnének ezért a hangért:D
Valami nagyon beteg lett a hangja az új dobbal.
Csak a te érdekedben remélem, hogy egy tanyán laksz, mindentől legalább 100km-re. Vagy nem fognak szeretni.
Kérdésem lenne: Nem tud-e nekem segíteni valaki?
Probléma: Rf600 km óra meghajtás szétment az első kerékben. A kis műanyag pöcökre mondtak 12 ezret, ami durvább, a távtartó rész, ami egyben van a házzal amibe a spirál megy arra azt mondták hogy csak első kerékkel együtt, az árat meg se mertem kérdezni. Szóval ha tud valaki bontottan ilyesmit az kérem jelezze valahogy. Telszámom: 20/260-7852
Előre is köszi
Na meg most hegesztik fel a sportdobot. Majd ha kész van teszek fel egy hangpróbát, úgyis jól visszhangzik a garázs
(illetve kicsi)
Egy sztori máról: végre haza tudtam jönni motorral, szép idő volt nagyon. Legszebb ilyen idő tájt a természet. Kár, hogy elég hideg van már mocizni. Aszódon jártam, már majdnem ki is értem: főút, vannak azért gyalogosok is, úton forgalom bőven.
Egyszer csak látom: egy motor a földön a szembe sáv közepén, jó sok darab szétszóródva, motoros éppen tápászkodik fel. Pár autós kerüli ki, mögötte egy busz. Nem igazán vágtam, mi lehetett a szitu, mert busz a megállóban állt, stb. Mire odaértem, már felállította a srác a motrot, én leálltam oldalra, addig ő félrehúzodott.
Senki még csak azt se mondta hogy mivan. Buszos ott állt, nézték ahogy felküzdi a gépet, stb.
Aztán odamentem azért, srác egyben volt, csak farmer szakadt ki ahogy láttam, meg nem csizma volt csak valami cipő. Fent rendesen be volt öltözve szerencsére.
Mondta, hogy az előtte haladó autó hirtelen besatuzott, mire ő is. Csak hogy helyi volt a srác, nem messziről jött, szinte totál hideg gumik, hátsó féke nem fog valami jól, így az elsőt jól berántotta, megcsúszott... Szép kis moci volt pedig: Honda VF 250 vázban egy 400as blokk, narancssárga, dupla kipuff. Első lámpa, plexi, index tört, oldala meghúzva, kormány megnyomta a tankot és az önindító gombja is kapott, úgyhogy csak tolva tudtuk beberrenteni...
A balesetet nem láttam, de az is biztos, hogy az autós nem állt meg. Még ha nem is ő okozta a bajt.
Szóval gyerekek, óvatosan mindenkinek, aki mostanság motorozik.
- Abba kellene hagyni a maszturbálást fiam!
- Miért megvakulok tőle?
- Nem. Zavarja a többi beteget.
http://www.youtube.com/watch?v...
- Állj meg légyszíves, pisilnem kell!
- Dehogy állok! Így is egy csomó időt vesztettem, időre kell mennem! Ott az ablak, pisilj ki rajta!
Nincs mit tenni, a lány lehúzza az ablakot, majd odaáll háttal és könnyít magán.
Ebben a pillanatban két motoros húz el mellettük.
Pár kilométerrel arrébb egy pihenőben az egyik motoros mondja a másiknak
- Öregem, tök bunkók ezek a marha kamionosok! Mennek mint az állat, ráadásul állandóan kiköpködnek az ablakon! Nézd meg, tiszta nedves a kabátom!
- Ne csodálkozz rajta! Nem láttad, ennek a seggfejnek mekkora pofája volt?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/s
uzuki_rf_400-2921194
Szerintem nézzél jól szét...tényleg nem mindegy milyet veszel, és mennyiért! a jobbak, amik rendben vannak műszakilag azért 430-480 ezer között vannak!
Szerintem a fórumtagok mocijai közül is van egy pár eladó :)
Többek közt az enyém is(bár inkább fórum-olvasó vok :)), és most ár alatt odaadom(tényleg jó állapotú!):
http://kepesmotor.hu/suzuki-tu...
Az indok az árra a hirdetés végén olvasható!
Üdv minden Rf-esnek!(amúgy végig olvasom a fórumot, csak ritkán írok)
Meghibásodások nem jellemzőek tapasztalatom alapján.
Színe alapján meg a jelölteteknél sem lesz gyakori probléma!
Alkatrész meg napjainkban nem lehet probléma kivétel talán a burkolati elemek.
Én még most is a 95 előtti verziót választanám ha van több jelölt. De ez szubjektív szempont.
Ha esetleg egyéb kérdésetek merülne fel később, itt válaszok lesznek.
Faterom motor vásárlás előtt áll,
és az a kérdés, hogy megbízható a RF?Lehet hozzá kapni alkatrészt?
Attól hogy belpiacos volt, azért még beindul hidegben is?
'97-esért sok a 460,000-es irányár?
Előre is köszi!
Mert én pl. nem vagyok a városfelverés híve. Sőt, amint írtam, engem kifejezetten irritál, amikor hallom hogy jön valami motoros 2 km-ről, és már úgy hallom, mintha mögöttem rángatná valaki az én kis gyári dobos 400-asomat.
megy az emelt fordulatu vidi is.
Élőben mennyit számít?
Ha esetleg nagyon nem akarja az igazat: pistabaaa [kukac] gmail [pont] com. Ide jöhetne egy példány.
De akármelyik hazai gyártót megkérded ugyan az a szisztéma. Szinte csak a matrica más.
RFBandi aszonta, beszélt vele és 40+10E mondott aszem neki + furulya amit csak akkor csinál ha kéred.
Illetve jól emlékszem (mert már írtam nekik, csak azóta rendszer csere volt), hogy 45k ez a sima köralakú króm dob felszereléssel mindennel?
Karbit ehhez kell / érdemes állítani?