Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én viszont meg vagyok elégedve a világítással. Mentem már vele nagyon éjszaka is és tök jó volt. Erdőben is mentem, mármint nyilván aszfalton, csak fölöttem összeértek a fák.

Viszont ami nekem érdekes, nemtudom ez gyárilag ilyen, vagy csak az enyém: amikor refit kapcsolok, akkor a tompított lekapcsol. És akkor szép hosszan előrevilágít, de előttem az utat kevésbé. Ha sikerül bejátszanom félállásba a kapcsolót, akkor is-is. De néha úgy volt az igazi, hogy refi + tompított együtt legyen. Amikor fénykürtöt használom, akkor meg ugye marad a tompított is.
Mondhatni ilyesmi van nekem is benne...és messzebb világit de nem sokkal...viszont az fix hogy vakít!
A szomszédom GSX-f750 ese is eléggé hasonlit ehez a mocihoz sok mindenben....de hogy most a fényszoróknál maradjunk,neki 2 lámpás,és az érdekes az hogy alapból(tompitot)gyengébb a fénye neki...viszont ha távolságira kapcsol,akkor elégütös neki a cucc...nekem viszont távolságin nagyon szét szórja a fényt...neki meg ez tetszik
Mondjuk ez is csak beállitás kérdése
Bár az enyémben is van fehér!
Fényszóró izzót a METRÓban vettem, made in chajn szuper fehér fényű, az izzó üvege erős kék. kb 800 Ft volt
Ha szemből nézed kék az egész foncsor tőle.
http://www.azsio2001.hu/index....
Ehhez hasonló H4
Én még mindíg A KÉKre szavazok!
igen ezt én is ésszre vettem
És csak természetes hogy az is FEHÉR lesz

.
Tisztelt fehérre fényező RF-es márkatársak!
Egy apróságra hívnám fel a figyelmeteket: Ne feledkezzetek meg a felniről sem!
Ha csak a lenti képeket nézitek, egyértelműen látszik, hogy mennyire kurva jobban néz ki, ha a felni is fehérre van fényezve. Összevetve monnyuk a rendőrmocival.
Akkor szerdán kellene talizni, csütörtök nem jó, és utána
meg 3 napos ünnep.

Nekem Tungsram emelt fényerejű van. A vége úgy 10mm hosszan
kék. Az eredetihez képest sokkal sokkal jobb és nem villognak rám
rendszeresen esténként így gondolom még nem is vakító...
tudom hogy a fényerőt kevesled,én is arra gondoltam...
nekem most xenon hatású van benne,és picivel világit csak messzebb,de ha jól bevan lőve akkor ez a tutti...a gyárival nem volt valami jó..
Viszont ami REDONE-nak van,vagy lesz valami ilyesmi:
H4

nah ilyen kéne nekem is
öhöm...hát igen...annak a tartozéknak én is örülnék . .
nem rossz egyik festésese,az már biztos .

Áhh...teljesen elbzonytalanitotok.
Nem a beállítás problémás!
A fényerőt keveslem!
Na, ha még mindig téma a fehér RF: én is utána jártam és volt is egy imidzs elképzelésem, ami ütős lenne.

Szóval, az első kép adta az ötletet, szerintem nagyon szép festés.

A másodikon látni, hogy akinek fehér motorja van, annak a piros ruha és ami benne van az tartozék.

A harmadik-negyedik szerintem jól passzoló felszerelés (persze lehetne tovább is menni - csimma, kettyű, minden).

Az ötödik egy szép 900-as.

A hatodik pedig szerintem az egyik legszebb fehér alapú RF.
CÉÉÉPPPP!

Bár azt az alsó feliratot...gyorsan lekaparnám,mielőtt megköveznek az utcán...

helyette kap egy másik feliratott-----SÜN!SÜN!SÜN!
+ 1-2 képet is.
Hát igen ebben van valami,néha én is keveslem...de már rájöttem mit kell tenni,majd ha lesz megint tali,megmutatom,szerintem legalább 7-8 méterrel messzebb fog világitani mint bármelyik RF-nek,kivéve REDONE-ét mert neki különleges izzója van
Majd meglátjuk milyen lesz gondoltam mivel ugyis van 1 fölös törött fejidom akkor már érdemes lenne kiprobálni rajta 1-2 ujitást..ennyi

deee amugy az is lehet tényleg te öregedtél meg
Shtowee is ezt javasolta,kékfehér

Hát talán az oldalán mondom még elférene egy ilyen felirat....POOL-ICE és akkor már nem szolhatnak semmit

mellesleg köszi, a termosztátos dolgot is
Én így is kevéslem a világítást, meg még letakarni felét?
Én biztos nem fogom!
Hiába megöregedtem:
Termosztátot akármelyik autósboltban kapsz. Olcsóbb mint márkaszervízben!
Mivel a termosztátház van legmagasabban, elég döntögetned jobbra balra a motort, felső hűttőcsöver összenyomkodni és előkerül belőle a levegő.
Közben megjáratni, hogy kikergesse a légzsákot a vízpumpából! Termosztáton levő furatnak felül kell lenni! ! !
Motort meg fényezd át kék-fehérre és megoldódik minden műszaki problémád!
Hát pedig lehet hogy a sok fehér között is elég nagy lenne az eltérés nem?

amugy neonmagenta..hmmm...akkor jobb ha beszerzel mellé 1-2 apróságot jaa és tettem fel képet hogy akkor szerintem hogy fog kinézni a géped .

Hát igen mindegyiknek van 1 fillingje,és igen tényleg megtöri a motorharmoniáját,de éppen ez a cél! mivel a hátulja különleges és mais divatós,az oldala különleges,akkor már az eleje is legyen az mert,ugye az az egyetlen 1 dolog ami a régmultat idézi a motoron...szerintem...mindenmás még most is eléggé oda b.szos
Na így már tetszenek a visszajelzők. A '96 utániakon a gyári olyan halovány színű, engem rendesen zavartak amikor vétel előtt láttam ilyet.
Oh, nice!

Jövő héten megejtünk egy találkát amikor neked is jó! Nekem hét vége felé lenne jobb megint csak (sz-cs). Reméljük addigra az idő is enged valamit, mert motort most Pesten hagytam.

Rambóbá: amúgy én is terveztem az átszínezést, és fehérre. De így már túl sok fehér RF lesz és nem tűnik ki a tömegből majd...
Úgyhogy a neonmagenta is szóba jött.

Fejidom pedig: első igen VFR beütés, a többi meg olyan "érdekes", egyik Mito, másik 954RR. De alapvetően szerintem sem illik annyira a motorhoz egyik sem, mert eléggé megtöri a "harmóniát". De ha van időd és kedved és egy felesleges fejidom azon fúrsz faragsz felteszed max vissza a régi.
Pistabácsi !

Nálam van a bal hátsó kopaszkodód !
5k volt kereken és emígyen néz ki (töretlen):
szép lett...jöhetsz hozzám is

amugy a fogyasztásom eddig igy alakult!
Kiüritettem a tankomat 5 litert kimértem,majd kifurikáztam...közel 100 km!és mikor haza értem kiüritettem a tankot,még kb 3 dl volt benne + ami a rendszerbe...csak 1 gebasz van....elég furcsán indul.....meg sajna néha fogja magát 1 vagy 2 henger és leáll....ma ahogy jöttem haza elkezdett leállni a moci..és nem tudtam miért hiába huztam csak lassult...elkezdtem vissza pakolni a sebességeket..de nem nagyon használt...aztán vissza 1 esbe és 12000 ig kipörgettem...majd be végre normális hangja lett,ment az összes henger!Hát nem tom mi a helyzet...de eléggé agasztó!

REDONE amugy megvettem a szilikon csöveket,az üzemanyagrendszerhez,és a teszterhez is!
Medve az ucsót adta oda

CSak sajna zöld szinü de átlátszó....
Hát ez sem rossz

még vacilálok nagyon milyen legyen...most mindenki elbizonytalanitott .... ...
Szerintem így kéne inkább...