Jó srácnak nézett ki ezért kezdtem így
Amúgy lehet csak szar napja volt.
Bár nem nagyon hatotta meg hogy másnak is van ilyen gépe
Nem vagyunk egyformák
Találkozás ma.
Fehérvár,Lidl parkoló.
Bordó Rf400 begurul.:
Én:-Szevasz te ki vagy?
Ő:-Közöd?
Én:-Rf-ed van nem?
Ő:-Igen .És?
Én:-Nem sok van belőle.
Ő:-Tudom.
Én:-Nekem is az van,meg még néhány srácnak.
Ő:-Tényleg?
Én:-Van egy fórum a Sportmotoron ahol az Rf-esek szoktak társalogni.
Ő:-Tényleg? Nem sokat netezem.
Én:-Hol laksz?
Ő:-Iszka.
Én:-Jó utat!
Ő:-Szevasz.
Ende.
A baleseti kórtermében hárman fekszenek: a Simsonos, a Yamahás, a Kawasakis.
Reggel műszakváltáskor bemegy az ápolónő, megkérdi: kik vagytok fiúkák és mért vagytok itt.
Én vagyok a Yamahás, Kawasakis barátommal mentünk 300-al, jött 1 kanyarkombináció, az első kanyar simán ment, még a második is rendben volt, a harmadikban besokalltam, és most itt vagyok.
Én vagyok a kawasakis. Yamahás barátom ment elöl, jött egy kanyarkombináció, de a barátom lefeküdt teljese kitakarva az ívet, nem bírtam kikerülni, és most itt vagyok.
Én vagyok a Simsonos. pecázni mentem a Simsonnal 40-el. ez a két állat elment mellettem 300-al, én meg azt hittem, hogy állok és leszálltam a motorról.
Ketten motoroznak az országúton egy Harley-Davidsonon.
A vezető bőrdzsekije folyton szétnyílik, mert a cipzárja tönkrement.
- Vedd fel a dzsekit fordítva! - javasolja a társa.
Továbbhajtanak, de a nagy sebesség miatt egy éles kanyarban balesetet szenvednek. Egy gazda talál rájuk, aki telefonál a mentőknek.
- Él még valamelyik? - kérdezik.
- Az elöl ülő még mocorgott - feleli a gazda -, de csak addig, amíg vissza nem fordítottam a fejét.
Pistabaaa^
Üsd át egy vasrúddal a kipufogó belsejét.
Úgy ércesebb lesz a hangja.
Rambo motorján is megcsináltuk annak idején.
Ja és le se kell venni a dobot a helyéről.
Kivűlről meg nem fog látszani semmi.
Gyors és olcsó "megoldás"
Érdekesség képen: egy ismerősöm mondta (Kawasaki ZX-9R), hogy nyáron próbáltak fel neki dobokat (Micronja volt, az nem tetszett neki, végül Akrapovic lett) és a motorszerelő ismerős hozott egy Suzuki SX4 (igen, az ótó) KÖZÉPdobot, kibelezve. És azt mondja, marha szép hangja volt. (Csak végülis az Akra dobot megkapta a szerelőtől, ő meg feltette az SX4-ét)
Nekem még a gyári van, de tényleg egy kicsit villanymotor hangja van, legalábbis a többi mellett.Úgyhogy télen nekem is felkerül egy kibelezett Remus, ha minden igaz.Akkor legalább majd meghallanak majd az autósok..
Más: imitrikes, a Martin dobhoz a "furulya" mit takar? Hangtompítót? Mert néztem párszor a vididet és nagyon tetszik a hangja. De nem akarok sem a szomszédok, sem a "na megint egy paraszt motoros" autósok kedvence lenni. Na meg magam miatt sem: engem zavar, ha kitépi a dobhártyám a motor, jobban mondva a dob hangja.
Szobatársam CBR 600-án Finster dob van. Szépen szól meg minden, de a szomszéd városban is hallják. Amikor nyáron elmentünk megnézni az RF-et, akkor ő vitt el Turára. Kb. 50km-t ültem mögötte utasként, aztán amikor a kicsi RöFit beröffentették (há-há! ), akkor gondoltam megkérdezem: ez tisztán elektromotoros?
Szóval nekem vagy marad a gyári, vagy valami szép, dorombolós mély hangú, de olyan 8e felett már hallható dob lesz majd. A te dobod pedig utóbbihoz igen közel van a videó alapján.
Rég jártam erre, de látom nagy az élet a fórumon. =)
Helyes helyes.
Kérdésem: valaki kereste ezt a srácot a bontott alkatrészekkel?
Mert én anno váltottam vele pár levelet, de az idomokat eladta kb. aznap, ahogy megjelent a hirdetés. Most viszont megint azt írja, minden van. Vagy csak lusta volt frissíteni a szöveget?
-Helló látom neked is RF-ed van nem akarsz csatlakozni a fórumunkhoz?
Biztos igent mond
Szegény gép eléggé le volt lakva.
Amúgy lehet csak szar napja volt.
Bár nem nagyon hatotta meg hogy másnak is van ilyen gépe
Nem vagyunk egyformák
hát ez a párbeszéd köztetek nagyon vicces lehetet abban a szent minutumban...
Fehérvár,Lidl parkoló.
Bordó Rf400 begurul.:
Én:-Szevasz te ki vagy?
Ő:-Közöd?
Én:-Rf-ed van nem?
Ő:-Igen .És?
Én:-Nem sok van belőle.
Ő:-Tudom.
Én:-Nekem is az van,meg még néhány srácnak.
Ő:-Tényleg?
Én:-Van egy fórum a Sportmotoron ahol az Rf-esek szoktak társalogni.
Ő:-Tényleg? Nem sokat netezem.
Én:-Hol laksz?
Ő:-Iszka.
Én:-Jó utat!
Ő:-Szevasz.
Ende.
Reggel műszakváltáskor bemegy az ápolónő, megkérdi: kik vagytok fiúkák és mért vagytok itt.
Én vagyok a Yamahás, Kawasakis barátommal mentünk 300-al, jött 1 kanyarkombináció, az első kanyar simán ment, még a második is rendben volt, a harmadikban besokalltam, és most itt vagyok.
Én vagyok a kawasakis. Yamahás barátom ment elöl, jött egy kanyarkombináció, de a barátom lefeküdt teljese kitakarva az ívet, nem bírtam kikerülni, és most itt vagyok.
Én vagyok a Simsonos. pecázni mentem a Simsonnal 40-el. ez a két állat elment mellettem 300-al, én meg azt hittem, hogy állok és leszálltam a motorról.
Bocs
A vezető bőrdzsekije folyton szétnyílik, mert a cipzárja tönkrement.
- Vedd fel a dzsekit fordítva! - javasolja a társa.
Továbbhajtanak, de a nagy sebesség miatt egy éles kanyarban balesetet szenvednek. Egy gazda talál rájuk, aki telefonál a mentőknek.
- Él még valamelyik? - kérdezik.
- Az elöl ülő még mocorgott - feleli a gazda -, de csak addig, amíg vissza nem fordítottam a fejét.
Üsd át egy vasrúddal a kipufogó belsejét.
Úgy ércesebb lesz a hangja.
Rambo motorján is megcsináltuk annak idején.
Ja és le se kell venni a dobot a helyéről.
Kivűlről meg nem fog látszani semmi.
Gyors és olcsó "megoldás"
Szép a motorod. ,
Mintha hasonlítana valakiére.....
Remélem jövőre jössz majd velünk..........
Szobatársam CBR 600-án Finster dob van. Szépen szól meg minden, de a szomszéd városban is hallják. Amikor nyáron elmentünk megnézni az RF-et, akkor ő vitt el Turára. Kb. 50km-t ültem mögötte utasként, aztán amikor a kicsi RöFit beröffentették (há-há! ), akkor gondoltam megkérdezem: ez tisztán elektromotoros?
Szóval nekem vagy marad a gyári, vagy valami szép, dorombolós mély hangú, de olyan 8e felett már hallható dob lesz majd. A te dobod pedig utóbbihoz igen közel van a videó alapján.
Rég jártam erre, de látom nagy az élet a fórumon. =)
Helyes helyes.
Kérdésem: valaki kereste ezt a srácot a bontott alkatrészekkel?
Mert én anno váltottam vele pár levelet, de az idomokat eladta kb. aznap, ahogy megjelent a hirdetés. Most viszont megint azt írja, minden van. Vagy csak lusta volt frissíteni a szöveget?