Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.
Én ki hagyom a találkozót. Ezért nem is szervezem.
De itt van RSRAMBO Ő igazi Téli menő. Ismeri a környéket mint a tenyerét. Tud mutatni jó helyeket..... vágja a Témát mint felni a lapos gumit.
Nekem már vége van a szezonnak. Talán még esetleg 1-2 rövid gurulás belefér. És ügye a forma 1-nek is lassan vége......el kell kezdeni a jövő évi fejlesztéseket....
Egyébként ez az első eset, hogy ennyit ment. Nemtudom hogy, s mint, de remélem hogy pl. nem ázott be a tank valahogy és még ezért hiszi, hogy mindig tele vagy ilyesmi...

Na majd ha egyszer haza tudok vele menni (lehet csak amikor már olvad ) akkor számolom majd mennyit mentem vele.
A pontos méreteket nem tudom, de úgy emlékszem, hogy a háromféle RF-en különböző méretű tárcsák vannak.
Ezt talán imi tudná megerősíteni vagy cáfolni.
Talizni én már csak robogóval tudok...
Ha nem utáltok ki, akkor szívesen odamegyek.
A féktárcsák tényleg jól néznek ki, sőt ha jól olvastam van rá 1 év kilómétermegszabás nélküli garancia.ha jól tudom, akkor ez illik a 400-asra is, de nem akarok hülyeséget mondani.Ennyi pénzért viszont tutira nem kapsz itthon újat, főleg nem egy párat.
Ezt a két érdekességet találtam e-bayen:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayI...

A féktárcsát azért teszem fel, mert többen kerestetek, és ez eléggé tűrhető árúnak tűnik (295 körül van a font, úgyhogy érdemes angliából vásárolni). 600-asra való, de bizonyára van 400-asra is. Nem tom milyen márka, jó vagy sem, de új, megfizethető és jól is néz ki.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayI...

Erről meg szeretném kikérni a véleményeteket. Én már egy ideje foglalkozok a gondolattal, hogy valahogyan csinosítani kellene a hátsó részen. Ezt a megoldást találtam rá, ami egészen jól néz ki. Elvileg 900-asra való, de elképzelhető, hogy a többire is jó lenne. Megkérdeztem az eladót, várom a választ.
Farmerban?
nekem bőrruhában, (karon, és combnál van kis textilrész) volt egyszer 100km, abból 20 után tocsogott a ....szóval mindenem a vízben.

A te géped termeli a benzint, hogy ennyit elmegy, vagy igazából mostmár bevalhatod, hogy levegővel megy
Na amúgy Rambo, néztem az extrát, most tényleg szünetel a reg valami átalakítás miatt. De én még mindig arra szavazok. Szerintem annyira nem életbevágóan sürgős most a dolog.

Csüt: hát gyerekek, én ma felküzdöttem magam Miskolcról. Volt egy olyan fél-háromnegyed órás "száraz" szakasz, a többi szitáló vagy zuhogó eső. Első esőben motorozásom volt, hát érdekes volt. Kabátom bírta, kesztyű is bírta volna ha behúzom kabát ujjába a szárát, csak akkor meg a hideg levegő jön be kicsit, így ami a kabátról lefolyt, az bele a kesztyűbe... De már csak Pesten adta meg magát. Farmer, hát, bírta, egy darabig...
Szó mi szó, azért így nem akkora feeling, mint szikrázó napsütésben. Főleg ha szerda-csüt leesik az idei első hó...
Akkor sajnos vissza kell mondanom, mert a hólánc már nem fért be.

Ja és még tapasztalat: most nagyjából 200km-t jöttem (még garázsba álltam, stb.) a tankolás után (a nagyjából 197,x-et jelent) és még csak nem is pislákolt a fuel lámpa. Bár az is igaz, hogy szegény az úton kevésszer tudott csak felmelegedni üzemi hőmérsékletre a hőfokmérő alapján. Ez lehetséges, hogy a hidegben ennyivel jobban fogyaszt?
Hupsz, úgy látszik csak akartam, de nem sikerült begépelni: szóval IGEN, egy BAL HÁTSÓ kapaszkodó jöhet. Egyelőre részemről ennyi. Köszöntem!
hát igen ebben van valami!

mellesleg tényleg szép szürkében az RF!

de biztos hogy szebb lenne hófehérben vagy metál szürkében...mikor rásüt a nap ...ez lenne a tutti! :D
Jah, nem biztos hogy meleg lesz. De akit érdekel, az gondolom nem a hideg fogja eltántorítani
. . . . . . . . . . . . . . . . .

szóval...ezt kukantsátok meg------15 napos időjárás előrejelzés!

itt a csütörtök és a szerda a fontos
Én benne vagyok csütörtökön kinek lenne megint jó? persze ha nem gond kicsit előbb...16.15-16.30 valahogy igy...

őőőő már igazából nem kell az email cim...sajna...mert a gportal kicsit átverés de mind1!

ugy van beállitva a oldal jelenleg hogy nem kell leregisztrálni semmihez,sián tudtok használni mindent!
chat,forum,linkek,zene,képek,stb...
Szar dolog 3 napig net nélkül lenni.
Szóval nem is a piros RF, de nem is a kék az igazi, hanem a szürke
erről az új oldal dologról egy kicsit lemaradtam...Szóval itt a mailcímem:
j3sus18@gmail.com
Aztán várok hogy mi lesz.
Tényleg, csütörtökön lesz tali?
Pistabááá

igazából nem rossz az extra.hu de nem enged regisztrálni
mármint tárhelyet....
igy igazából nem tudok mit csinálni....a fórum tervezésssel,motor telepitéssel stb nincs gondom....egyedül a regisztrációval....

domain-t enged pénzért reggelni...extra.hu végződésü aldomain az okés engem nem zavar!de ne menged tárhelyet reggelni igy cumi
Pistabá !

Akkor most írjak a srácnak és hozzam el a cuccot, vagy
még gondolkozol ? :)
Csak mert akkor úgy kell intéznem a szombatom...
Na, Rambo. Én még mindig tudom ajánlani: extra.hu + phpbb. Gportál nekem annyira nem szimpi.

Meg a kökényes kezdeményezés is jó lenne: mármint egy saját oldalt csinálni. Kedvem lenne amúgy, időm kevésbé, de egy ilyen fórum már elég jó lenne szerintem (kezdésnek). Aztán majd meglátjul.
Jaaa, hogy ez nem külföldi. Oké.

Többit nem találtam még. Illetve sugo-motors mondta, hogy van kopoltyú 5ért meg kuplungkar 3ért. De igazság szerint a kopoltyúra J3sus18 mondta, hogy simán meg lehetne csináltatni műanyag hegesztővel, kuplungkar engem nem zavar, csak hiányzik a gömb a végéről.

Egy takaróidom (vagy kettő - mert a jobbos is kicsit eláll az óráknál, de ezt majd köv talin megmutatnám nektek, illetve akinek '96 előtti és van rendes idom lehet elkérném egy felpróbálásra, hogy az enyémen az idom-e a hibás vagy esetleg a tartó fülek vagy mi) lenne, ami jobban érdekel.

De most még kicsit vacilálásban vagyok, hogy esetleg ha úgy jön össze, köv szezonban egy nagytesó csere lehetséges. Na mind1, tavaszig még lesz időm dönteni, aztán ha marad, akkor külseje is nagyon szépre meg lesz csinálva.
ok azthiszem ez igy felejtés....Imitrikes bocsi de most ovlastam végig mindent...ez hiba olt...bajotok nem lesz belőle....minden funkciót tudtok használni,de a bejelentkezés nem fog menni....
ezért----

A sikeres meghívókért 20 kreditet írunk jóvá portálod egyenlegén! Azt tekintjük sikeres meghívásnak, ha a meghívott létrehozza, és ki is fizeti a portálját.
(A meghívókat az elküldéstől számított két hétig lehet aktiválni, ezután érvényüket vesztik, és törlődnek.....

egyszóval nektek is létre kéne hozni egy portált....egyszóval átbaxás....csak lehúzzák az embert

ettől függetlenül tökéletesen müködik,és fog is,csak sajna nem tudok senkinek se admin jogot adni igy.... annyi baj legyen
Redone ha itt vagy még, kaptál meghivót
nekem megfelel!

viszont nem tudom miért de nem lehet bejelentkezni
legalábis aki lereggelt nem tud...dehogymiért azt nemtom....
én is csak vicceltem

szeerintem hófeehében a legszebb!és persz gy ks piros biztos megvadiitaná
Ez a cucc magyarországon van.
Bontóban. Csak az árakat euróban adta meg, de itt van belföldön.
Jövő szombaton tudok érte menni, vagy akár együtt.
Akkor írok a srácnak...

Többi alkatrészt találtál itthon bontóban ?
Estét!

Na akkor RedOne, részemről egy BAL hátsó kapaszkodó játszik, mert a többi ott nem volt. De akkor ez jöhet.

Postázást meg arra értettem, hogy ebben az árban amiket írtál gondolom nincs még benne a Magyarországra szállítás. Szóval ha rendelünk, nyilván ne te álld egyedül.
Én az angol e-bayről vettem cuccokat az RF-hez 2 éve. Akkor ott lényegesen több alkatrész volt mint a .com vagy a német e-bay oldalon. A bibi az volt, hogy a legtöbb angol eladó csak belföldre hajlandó szállítani. Akkor felhajtottam egy magyar srácot, aki félig itt, félig ott lakik, és üzletszerűen foglalkozik azzal, hogy hazaszállít cuccokat. Paypallal fizettem, szállítási címként az ő londoni címét adtam meg, két nap múlva itt volt a cucc. Ha jól emlékeszem 20 fontot kért érte. Ha valakit érdekel ez a lehetőség, előkotrom az elérhetőségét.