Ezt én is megszívtam.
Ha kellene valakinek olcsón egy papíros légszűrő szóljon.
Van egy Hiflo-Filtro légszűrőm nekem is, amit max. a hajamra tudok
kenni .
Akármelyik robogószervízben találsz ív szivacsot. Vedd ki a régit ha még jó, akkor elég kimosatni és újraolajoztatni. Külön mosó és olajozószer van hozzá nekik. Nálunk 1000Forintét megoldja a szervizes.
Az iránt érdeklődnék tudtok e nekem olyan helyet mondani ahol rf 400 be árulnak légszűrőt.Rendeltem egyet rf 600 ashoz és ma megjött de kiderült más alakja van.
TSanyi,hétvégére megmondom hogy akkor jöhet e a lamella készlet...
Természetesen ha úgyérzed akkor hétvégén átugrom hozzád és adok előleget,ha neked is megfelel
Sajna most már,indulásnál is érzem,hogy nem ugy fog ahogy kéne,meg kupplung bowden is kellene mert mikor váltok(szerintem a bowden miadt van)ugrik egyet a motor,mintha nem emelné ki a bowden eléggé a kosarat....na mind1
Bikerman79 nem én mondtam hanem a szerelő aki megtalálta a hibát a mocidon!
Azt mondta akkoriban ugyanazt pakolták ezekbe is....vagy valami ilyesmi....figyu szed szét,vidd el magaddal hogy ilyen kell,és össze hasonlitjátok azzal amit tudnak hozni vagy ami van éppen kéznél!
Ezt a kört gondolatban én is megfutottam. Végül a gumissal való beszélgetés során elhangzottakból a következő tántorított el a nagyobb gumi felrakásától:
Ha nagyobb gumit raksz fel, a gumi pereme a gyári kialakításnál összébb nyomódik, amitől a gumi futófelületének a formája megváltozik. Hegyesebb lesz, vagy ha úgy tetszik jobban dudorodik. Így nem azon a részén fog futni, ahol a gyártó tervezte, hamarabb kopik, és a viselkedése is változhat (rosszabb egyenesfutás, "bedől" a kanyarba). Szóval a menettulajdonságokon nem biztos hogy javítasz vele, de persze jobban fog kinézni...
Gumis mondta. Én nem vagyok szakember, de nekem logikusnak tűnnek ezek a gondolatok.
Mérd meg milyen széles ami rajtvan,
mérd meg mekkora hézag van a láncig,
kicsit számolsz, és kijön, hogy nem fér be.
Őőőő' de ha csináltatsz egy szélesebb kormánykiflit akkor előre megoldható az biztos!
Kösz!
Érzem én is a dolgot, egyre jobban bántja a fülemet mikor elmotoroznak a ház előtt! 8 as mellett lakom, úgyhogy kb. 5 percenként 1-1 csoport.
És akkor még mondja azt valaki, hogy legyek vallásos.
Node, lassan fölépülök, és megvannak az útiterveim amivel behozom a lemaradásomat.:Balatonring; Pilisszentiván Drapál sírja; Tatabánya Turulszobor; Várpalota Trianon múzeum;
Ha kellene valakinek olcsón egy papíros légszűrő szóljon.
Van egy Hiflo-Filtro légszűrőm nekem is, amit max. a hajamra tudok
kenni .