Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem az ülések felújítása érdekelne, hol mennyiért?
Tényleg szép lesz (lett) grat
Ez igen. Nagyon szép lessz. Látom váz festése is volt. Minden kis alkatrészt átfújtál? Árban kb mennyiből jön ki?
egy kis ízelítő... még emelőn és a rácsok sincsennek benn, de szerintem már elég jól néz ki ahhoz, hogy megmutassam
már gurulni is lehet vele...
http://www.biker-world.hu/kate...(GN76B)&hivo_cat_id=504
&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=504
köszke , na meg jó gép is de valóban stílustváltok a lányom nem szereti ha száguldozok, ja s alkudni lehet
csinos csinos csak kicsit drága még nekem. Elöbb el kell adnom az enyémet és még hozzágyüjteni egy picit. De egyébként szépen néz ki.
Sziasztok

Lenne egy kérdésem suzuki rf 400 as hoz hogy az első telóba milyen simering való esetleg valaki tudna nekem típusszámot mondani
előre is köszi
sziasztok
Ha valakit érdekel eladó a vas benőtt a fejemlágya kicsit lassítani akarok .http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Köszi a választ mindenkinek! Egyelőre hagyom így majd meglátom még később h mi lesz
Nekem nyújtott áttétel van fent, az első lánckerék 1 vagy 2 foggal nagyobb. Nem tudom pontosan, mert már 2 éve volt a csere. Nekem jobb így, 100-nál hatodikban kevesebbet forog, kb. 5500-at. Előzésnél is jobb, mert a 3-mas tovább tart. Fogyasztásban is jobb. Szóval nálam bevált. Egyetlen "hátrány", hogy a hatodikban nincs ereje kiforogni, de ez már csak azért sem érdekes, mert így 5-ben is 180 fölé megy. :)
A gyári áttételt úgy próbálta valami motorokat tervező ember kitalálni, hogy általában jó legyen mindenkinek.
Ezen lehet variálni, csak hát ez nehéz akkor, ha nincs otthon több lánckerék. Mert ha veszel egyet és nem jön be?
Valószínű kisebb teljesítményű motoron lehet jelentősége.
még a hőskorban a Jawakra azért raktak előre oldalkocsis lánckereket, mert akkor lehet vele egykerekezni.
Nekem azt ajánlották, hogy nem kéne, mert akkor meg elgyengül...
Szerintetek érdemes áttételt változtatni az RF 400-on? Mert nekem túl pörgősnek tűnik 120-130-as tempónál. Esetleg valakinek tapasztalat? Előre is köszi
Képzeljétek megyek a szerelőhöz a motorért :) Elkészült!
A pénzről még nem tudok pontos infót adni, ha ez volt a kérdés...
Na mond mennyi lett?!
anyám
ja Fényezésre kondoltam és új lakra
Halihó!
Én csak ajánlani tudom Neked a vasat!Nállam 4 1/2 évet szolgált,tökéletesen problémamentesen.Csak ami kopó azt cseréltem rajta.Esni nem estem vele egyszer dölt el de annak nem lett nyoma mert aláfeküdtem. Nem sok bibi van rajta,de azok már rajta voltak mikor vettem.Rendszeresen karban tartottam 6000-nél olajcsere mindíg,12000-nél gyertya.Egy kicsit feltuningoltam a kopoltyuknál,meg csináltattam rá dobot.Jo hangja van fordultak utánna a csajok... Az elsö gumi jó,a hátsó ezt az évet kibírja ha nem csípeted le rolla.Lánc jó ,gyertya uj.Asszem mindent leirtam.jahh olajat cseréld le ráfér(ha megveszed).Kár hogy nem találtad meg hamarabb mindketten jobban jártunk volna...Hova valósi vagy?Ha van még kérdésed szivesen válaszolok.
Szia Jippy!
Most nézem h ez a TE mocid volt! A héten akarok elmenni megnézni!

http://www.hasznaltauto.hu/2972139_suzuki_
rf_1994

Valamit mondhatnál róla!
Képek alapján nekem tetsziik!
ÜDv
Sziasztok!

Motor vásárlásra adtam a fejem... többek közt az rf 400-as is kiszemeltek között van!Mire kell odafigyelni egy esetleges vásárlásnál? Esetleg valami tipushibája van? Azt olvasgattam h nagy leállás után nem nagyon szeret indulni!

Üdv
jah
szerintem fényezést akart írni!