Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel én nem nagyon használom a gépet, okosságot nem igazán tudok, csak elmondom, én hogy okoskodtam.
Amikor kitaláltam, hogy ilyesmi motort szeretnék, egy kiöregedett CB 750 helyett, a formája miatt egyértelműen az RF jött szóba.
Az hogy 600-as vagy 900-as legyen ott már az a gondolat fogant meg bennem, hogy egy 135 lovas és amúgy ebben a kategóriában szinte hosszúlöketű gépet csak nem lehet széthajtani. Persze kis hazánkban vannak erre sémák, pl 1-2 fokozatban tépni az utcában leszabályozáson vakuljon a szomszéd, mekkora májer vagyok. Motoros találkozón is lehet májerkedni kipufogódob nélkül, gumit eldurrantani stb.
Én mikor megtudtam, hogy a motor egyetlen mo-i gazdája 58-as születésű, úgy gondoltam, ezeket egy másik motorral nőtte ki, és valszeg a pályamotorozáshoz is kicsit nehéz ez a gép, azonnal megvettem, mihelyt leereszkedett az én árszínvonalamra.
Mivel Aprilia kereskedésben vettem, ott állapotfelmérést csináltak, és az erdeményt nekem is elárulták. vagyis csak vezérműláncot kell cserélnem. A feszítőt már kicserélték, a láncot még nem, de hát válság van .
Menet közben, kormánycsapágyat, teleszkópszimeringet, és egy garnitúra gyertyát kellett cserélnem, de ez normális.
Helló! Én is 900-ast tervezek következőnek. Nem igazán találok Magyarországon választékot belőlük. Te merre keresgéltél? Azon gondolkodtam, hogy Angliából hozok be mert ott szebbek. Engem is érdekel ha tud valamit valaki róluk.
Hello !
Szeretnek venni egy rf 900-ast es erdekelne, hogy mik az esetleges jellemzo hibai, mire figyeljek vasarlaskor. Nem igazan vilagos, hogy mikor es mit valtoztattak, azt tudom, hogy '97-tol erosebb lett 10 loval (135). Regebben volt 400-asom, mentem vele kb 25e km-t, de a 900-ast nem ismerem. Koszonettel varom az infokat, udv Goni
Sziasztok! Érdekes helyzet lépett fel a motoromnál. Eddig ment rendesen mind a 4 hengerem de most néha leáll 1-2 simán menet közben. És van h el is indul menet közben vagyis helyre jön. Szervízbe idén még nem volt talán nem ártana már Volt már valakinek hasonló?
még nincs
Háááát,ha tavaly adom el akkor jobban járok.kb 200-al.Nade ez van.Neked egyben van már a vas?
mázlista... te is jókor adtad el
Azért annyira nem durva,de ha bele gondolok ha idén nem adom el jövöre mennyit kapok érte,amennyit esett az ára tavalyhoz képest... Ráadásul semmi baja nem volt a mocinak mióta nállam van 4 1/2 éve,ha egyszer lesz valami akkor minta a lavina...
Szóval kiraboltattad magad!
Hát az ugy van hogy....Kocsi... Most arra van már szükségem,így ez lett belölle.Viszonylag elég jól számolták be 400-ért.volt ahol azt mondták 200-at adnak érte.Le is hültem rendesen.A következö az szerintem R6 lesz vagy SRAD.De addig még van vagy 2 év eldönteni.
Ja megtaláltam.
http://www.hasznaltauto.hu/2972139_suzuki_rf_1994
Mib
e számolták be?
olcsó nagyon!
A következő?
Mármint a mocira gondolsz? jaja,nincs meg a vas... eladtam,csak van pár cuccos ami már így nem kell.
A többit elvitték?
kuplung & fékkar itt!
Sajnos iennel nem tudok szolgálni, de kérdezd meg tőlük hátha nekik van:
http://racsidepo.com/akcio/akc...
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek egy fékkarja elfekvőben?
Ma reggel leműszakiztattam a gépet, örültem hogy most már lehet motorozni, erre délután felborították. Szerencse hogy strapabíró a járgány, "csak" a fékkar pattant el.
Ezzel kapcsolatban másik kérdés: nyilván nem egyedi az RF, szerintem az akkori (93') majd összes Nyuzukinak egyezik a fékkarja. Tud valaki valamit erről? 600-as RF, 400-as Bandit?
Ha valakit érdekel,van egy gyári dobom eladó.Az összegben szerintem meg tudunk eggyezni.Firkantsatok ha érdekel valakit....
Megoldódott a problem...Mondhatni rendesen megsz...ott.A csapom dugult el.Én megy vettem uj gyertyát gyertyakábelt.De azért örülök hogy csak ennyi volt...
A fordulat dologra még nem figyeltem, de tervezek 1 On-board felvételt GPS támogatással mert az enyém közel nem megy annyit amennyit az óra mutat.
Ott majd csinálok leszabályozásokat sorba.
Eladó a képeken látható vadonat új karcmentes gerincvédős BOBLBEE motoros hátizsák.

A táska eredeti svéd gyártmány!

Felhasználható számtalan dologra:
- motorozáshoz
- téli-nyári extrém sportokhoz
- laptop táskának, stb.

Az index is tesztelte: http://index.hu/tech/hardver/t...

még nem használtam...minden papírjával együtt eladó

jóval a bolti ár alatt!

ha érdekel a profilomba van az e-mailem...
Mondjuk tény, hogy a 900-asra már durvábban eszi a gumikat... De a 30.000 alatti ár, az tényleg "baráti" az új gumikhoz képest!

Használt: szart én se veszek, de nem biztos, hogy 20.000 km-re akarok gumikat venni :)
Hajrá!

én meg nem veszek használtat, mert: lehet hogy olcsóbb de mégsem biztos, mert ugye megkalkulálják, hogy hány %-os a gumi, ami nekem már nem tetszik, mert mondjuk azt mondják 60, amit még esetleg elfogadok, de én egy 10-20%-os gumival már nem járok.
Mindamellett mért vegyem meg azt amit már valaki kidobott, valószínű, mert javított volt, vagy kockásra fékezte, stb.
Sajnos az ilyen teljesítmény a gumit is használja.
Megvan az új blokk, úgy néz ki fasza lesz :)
Jövő hétvégére készen lesz a gép ;)

Gumi ügyben: én nem vennék új gumit, mert használtan is vannak jók...
Mivel nemsokára műszaki lesz esedékessé válik egy garnitúra új gumi.
http://www.pasztoy.hu/motor/ad...
ha itt nézem a Contiforce nevetségesen olcsó a többihez képest.
van esetleg valakinek elrettentő tapasztalata vele szemben?