Szia ZSÉ
Azt kérdezném, hogy van-e ltz-re két első gyári felnid és első idomod?
Ha van légyszíves az árát is írd le és ha lehetne képet is rakj föl.
Köszi.
Kb. 95 C foknál kapcsol be és addig pörög amig a vizet kb. 80-85 C fokig le nem hűti. Nem vagyok 100%osan biztos a hőfokokban de az 100, hogy nem állandóan pörög!
Hali! Első lengőkarnál van egy kis lógás. Tudtok valami megoldást ami nem a gyári nagyon zsebbe nyúlós? Egyáltalán mi kell hozzá? Esztergályos és kész? Na assszem elég zavarosan írtam biztos összerázta a gép a gondolataimat. Köszi előre is HALI
Hello
A segítségeteket szeretném kérni hogy mit tudtok vagy mi a tapasztalatotok arról hogy a hűtő ventilátornak mindig kell forognia vagy pedig csak akkor ha eléri a víz azt a bizonyos hőfokot ? Köszönöm a segítséget ! ;)
Üdv .: Dani
Helló Zsé!
Szeretnék venni tőled egy makulátlan gyári kipuffot, ami nem volt kibelezve meg semmi, szóval gyárit :D Múltkor 10000-t mondtál egy gyári kipuffra, az az ár még áll? hogyan tudlak elérni? Köszi
Zséé
érdeklődés szempontjából fordulok hozzád olyan kérdésem lenne hogy egy komplett ltz váz mindennel 1ütt kivéve blokk és a hozzá tartozó cuccok nélkül.Mennyibe kerül és hogy ilyen megoldható-e.
Válaszodat ide is elküldheted:farsang_g@freemail.hu
Köszönöm.ÜDV: Gergő
Véső és kalapács. ;)
Nekem is 2 imbusz elferdült az 1-iknél, 1 pedig beletört...
Van ilyen kis vésőm(hidegvágó).
Odateszed egy bizonyos szögben, úgy hogy legyen előtte bőven anyag, mert különben apránként leszeleteli a csavart és amerre tekernéd kifelé, arra ütöd, aztán majd megindul.
Előtte természetesen fújj rá WD-40-ből bőven. ;)
Azt kérdezném, hogy van-e ltz-re két első gyári felnid és első idomod?
Ha van légyszíves az árát is írd le és ha lehetne képet is rakj föl.
Köszi.
És Köszönöm a többi srácoknak is, hogy egyből bombáztak az ajánlatokkal de Zsével már múltkor is beszéltem erről azért választottam őt. (kipufogó)
A segítségeteket szeretném kérni hogy mit tudtok vagy mi a tapasztalatotok arról hogy a hűtő ventilátornak mindig kell forognia vagy pedig csak akkor ha eléri a víz azt a bizonyos hőfokot ? Köszönöm a segítséget ! ;)
Üdv .: Dani
Van nekem is egy gyári 10ezerért, ha érdekel hívj
06-70-580-11-60
Szeretnék venni tőled egy makulátlan gyári kipuffot, ami nem volt kibelezve meg semmi, szóval gyárit :D Múltkor 10000-t mondtál egy gyári kipuffra, az az ár még áll? hogyan tudlak elérni? Köszi
érdeklődés szempontjából fordulok hozzád olyan kérdésem lenne hogy egy komplett ltz váz mindennel 1ütt kivéve blokk és a hozzá tartozó cuccok nélkül.Mennyibe kerül és hogy ilyen megoldható-e.
Válaszodat ide is elküldheted:farsang_g@freemail.hu
Köszönöm.ÜDV: Gergő
Szélesítést keresek Yamaha YFM 350R-hez!
ha van,akkor kérek képeket,és árat !
Köszi :[Yamaha]
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Nekem is 2 imbusz elferdült az 1-iknél, 1 pedig beletört...
Van ilyen kis vésőm(hidegvágó).
Odateszed egy bizonyos szögben, úgy hogy legyen előtte bőven anyag, mert különben apránként leszeleteli a csavart és amerre tekernéd kifelé, arra ütöd, aztán majd megindul.
Előtte természetesen fújj rá WD-40-ből bőven. ;)