Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 4. kép tök olyan mint amelyikből elfolyt a viz.....
Máskor Barátom csörögj rám előtte,hétvégén nem nagyon netezek,meg pénteken és szombaton is fenn voltam,sajna tegnap más program volt.
Így-így!
És hiányoltuk a többieket!
Ma Valmonttal találkoztunk a Mátrába!
Hasonló problematika, de korábbi busával és egy GiPro fok. kijelzővel.
Újabban a 2-est jelzi üresnek, a 3-ast meg 2-nek. De csak néha.
Mondjuk annyira nem zavaró, csak nem tudom mitől van... Nekem a lényeg úgyis a 6. hogy ne akarjak 7-et rakni - főleg most hogy kapott egy kisebb kislánckereket.
13:00 kor Mátraháza! Mi biztosan ott leszünk!
Én valószínüleg járok arra úgy dél körül. Ti mikor, merre?
Valaki esetleg vasárnap egy Mátrai kör? Atosz gondolom te ott leszel, de a többieket is várjuk! :)))
Hát azt nehéz lesz beszerezni....! Meg aranyárba is van! Szerintem is nézesd meg a szenzort! Hátha.....!
Ne foglalkozz vele,az ERŐ meg a SEBESSÉG a lényeg!!!!!!!
A blokkban... A kuplungot is ki kell szedni miatta.
Ezt ki tudnád fejteni bővebben? Hol van ez a szenzor?
Remélem inkább szenzor, mint panel. Egyébként az a műszerfal pont nem jó, annál újabb kellene, 2013 utáni az ABS visszajelző miatt. :))
Még tudok egy túrbóst amit 1.5 ért már adnának na az át is van faragva mindenhol!
De sérültet most nem tudok legutóbb Egrus elvitte!
Valószínű panel hibás! De pont van egy karcmentes műszerfalam K9 Busához! :)))
Fokozatérzékelő szenzor probléma...
Sziasztok!

Egy érdekes jelenséggel kapcsolatban kérném ki a véleményeteket. Kérdés, hogy valaki találkozott-e már ezzel a gonddal, illetve tudja-e az okát/megoldást.

2008 utáni busáról van szó.
A fokozatkijelző néha "ugrál" az adott sebességfokozat helyett egyel lejebb vagy feljeb mutat és ide oda váltogat. Ez 1-es és 6-os kivételével mindenfokozatban elpjön, de leggyakrabban 4-esben, hol 3-at, hol 5-öt mutat és ide-oda vált. A motor tökéletesen megy, a sebességet nem dobja ki, minden rendben van vele és váltás után rendszeresen jó értéket mutat, csak néha rájön ez és hülyeségeket ír ki.

Vélemény erről?

Köszi!
Felhívtam! De én sérült motort keresek, amint azt írtam is! Nem egy hibátlan motort, amit nincs szívem átfaragni. Azért köszi!
Grt nektek !
Miért nem kérdezed meg tőle? Én csak annyit tudok, hogy jó állapotba van és eladó!
Helló! Milyen évjáratú, és állapotú motor?
Tudok egyet! Tintér István 06203692104
Jö volt találkozni Mindenkivel,király volt a szombati nap,igaz kicsit lehetett volna melegebb is!
Sziasztok! Keresek sérült, gondoskodásra váró Hayabusát, elsősorban 08-elöttit, de újabb is érdekelhet. Csak magyar papíros érdekel! Jelezzétek, ha tudtok! Köszönöm!
Sziasztok!

Kérdezném,hogy 2005-ös busán hol található a szín kód??
Válaszaitokat előre is köszönöm!