Kedves hozzáértők és fórumolvasók. Egy rövid kérdésem lenne: Ismertek-e olyan szakembert aki vállalná a motorom rendbetételét? Én sajnos nem értek hozzá.
Bal oldal sérült ( blokk törött meg egyéb járulékos "csúszásgátlók" lekoptak :-), futómű meg váz úgy tűnik hogy rendben.
Alternatív módon esetleg el is adnám így ahogy van és beruháznék egy újabb gépbe. Ha egy héten belül nem találok megfelelő javítási opciót akkor valszínűleg meghirdetem eladásra ilyen állapotban ahogyan van.
Előre is köszi bármilyen ötletet.
csak pár gondolat a szombati eseményhez:
1. legfontosabb hogy gyakorlatilag karcmentesen úsztam meg a kalandot. ( a mociról ezt nem lehet elmondani :-( )
2. Lacconer: nem érzem úgy hogy bárki bármibe belehajszolt volna. Dotka jött mögöttem a szilvásváradi kanyargósabb részen, szerintem meg tudja erősíteni hogy nem lógott a fülem az aszfalton a kanyarokban, nem mentem bele necces előzésekbe, inkább óvatosan közlekedtem.
3. Ez egy ilyen játék....bármikor bárkivel előfordulhat.... aki még nem fektetett le motort az jelentkezzen és kalapot elemek előtte :-)
4. Míg vártam a felmentő seregre, néhány falubeli katasztrófaturista meglátogatott...megnyugtattak, bár ez nem nagy vigasz, hogy ebben a szezonban én vagyok a harmadik aki eldobja abban a kanyarban a motort...és nem én tartom a rekordot... egy 1400-as Intruder sokkal hosszabban csúszott mint én :-)
5. Megpróbálok mellékelni két kis képet...talán mások is okulnak belőle ahogyan én is remélem tanulok belőle
6. Sima út, veszélytelennek látszó kanyar. Motort kissé döntöttem, közben fékeztem, az úthiba megdobta az elejét és már feküdtünk is :-)
7. Tanulság: a motorozás jó játék...és ha nem vagy kész bármikor eldobni a motort akkor menj el sakkozni.
UI: köszönöm mindenkinek a segítséget és támogatást. Remélem nem rontottam el a napotokat és találkozunk legközelebb ha már újra gép lesz a seggem alatt
Üdv Busa fanok! Ma Fertőszentmiklóson volt gyorsulási verseny! Egy kategóriát ugrottam a hoszú villás turbós, nitros, kompresszoros kategóriába! Mondanom sem kell nekem semmim nincs még csak hosszú villám sem volt...! A döntőbe 6 an voltunk és láss csodát sikerült meg csípnem a 3. helyezést! Erre az eredményemre vagyok a leg büszkébb és szeretném meg osztani veletek!
Engedd meg hogy én válaszoljak ha már én szervezem. Alapjaiban ez egy amolyan vándor találkozó. A célja inkább az odaút illetve a vissza út. Ott most lesz lehetősége az érkezőknek felmenni a várba (Gyerek jeggyel, ezzel járul hozzá a várkapitány a dologhoz.) Esetleg lesz egy tisztelet kör a városban. Szabadon lehet érkezni és bármikor lehet indulni.
A terveim szerint é magam olyan 11 felé megyek ki és a lehető legtovább maradok ha már szervezem. Beszélgetés motor mustra a vár körüli ostromgépek meg a vár megnézése. Ezen kívül meg lehet a környék kanyargós és minőségi útjait gyalázni. Nagyjából ennyi lesz.
Ha szeretnétek Balaton kerülőben szezonban is tudok útvonalat megadni. Ami kanyargósabb is és jobb minőségű is mint a parti út. Arról nem beszélve hogy a forgalom és alacsonyabb az átlagbál jóval. Egyedül a Déli part szar de ott amúgy is településből településbe visz az út így nem lehet haladni.
A Balaton kerülőnél viszont figyelni kell arra, hogy tavasszal vagy ősszel lehet csak megejteni. Nyáron olyan forgalom van a Balcsi körül, hogy klímás kocsival is idegölő a sok 30-cal döcögő gyökér, nem hogy protektoros ruhában.
jól leszerveztétek, gratulálok. szép helyeken voltatok. kell is változatosság. azonban a balaton kerülőt sem kell veszni hagyni, mert egy évben egyszer belefér és annak is megvan a varázsa. jó kis csapat és gyönyörű motorok.
sziasztok bocsánat a vádaskodásér! nagyon királyak vagytok , nekem meg gyakorolnom kel még sokat:-) l!!! elérhetőségem: taszlo@freemail.hu, vagy 0630 /2380776
Sziasztok fiúk !
Jo kis nap volt ,, aki nem tudott eljönni azzal remelem a második túrán találkozunk !
Sajnos nem tudtunk felmenni Kassa - i szerpentin - re , mert verseny volt . Ettől függetlenül aki itt volt az reméljük jól érezte magát . Voltak olyan résztvevők akik messziről jöttek , külön köszönet nekik ( jo sok kilométer t nyomtak le )
A kicsúszásról annyit : nem hajszoltuk bele senkit nagy tempó - ba , mindenki a tudásának megfelelően motorozott .
( mindenkit meg vártunk, kereszteződésekben segítettünk )
Gézá - t sajnálom en is , de a motorozás ban ez benne van ! Remelem azért ügyesen haza ert . Meg vártuk míg felhívta az autó mentőt es aztán jöttünk el . egyébként megígérte ha összerakja a motort akkor ő szervezi a következő talit )
Mindenkinek koszi a részvételt ,, es a képeket is !
Remelem legközelebb minimum ennyien ,,
De remélhetőleg többen leszünk !!!
Én is ugy voltam vele ha valaki gyorsabban akar menni elözzön meg. ha meg lemaradunk és nem talaljuk a csapatot elindulunk haza. Belehajszolva nem lett senki semmibe . az elejen irva volt hogy temposabb lessz. most neki sajnos minden össze jött, lehet tul gyorsan is ment , lehet pont rosszkor fekezett meg a bukkano utan volt ut hiba is, az is megdobhatta. ezt pontosan nem lehet tudni. barmelyikönkel elöfordulhatott volna. szerintem nem kell tul ragozni. HÁLA!!! hogy neki nem esett komolyabb baja!!!.
Milyen meccset? szerintem senki nem hajszolt bele senkit semmibe, még az elején meg lett mondva mindenki a saját tempójában menjen, mivel mindenki megvárunk a fontos útelágazásokban.
Bal oldal sérült ( blokk törött meg egyéb járulékos "csúszásgátlók" lekoptak :-), futómű meg váz úgy tűnik hogy rendben.
Alternatív módon esetleg el is adnám így ahogy van és beruháznék egy újabb gépbe. Ha egy héten belül nem találok megfelelő javítási opciót akkor valszínűleg meghirdetem eladásra ilyen állapotban ahogyan van.
Előre is köszi bármilyen ötletet.