Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmit nem csináltam én sem.....! Gyári blokk maradt nekem is...... ! Na de a viccet félre téve én sem tuningoltam már idén! revízió meg volt A futóművön változtattunk és ennyi!
köszi,rácsörgök Ádámra!
hogy állsz a géppel...?????
Szia, Busalaci. Ment a privát.
Albi Kákonyi Ádám keres dobot! Ő biztosan átveszi!
hello,újra itt:-)!
nemsokára in dul a gyorsulási szezon!!!!!!!-nagyon várom már!
egész télen gyakoroltam a rajtot(meg lemostam a gépet,a gumikba is fújtam egy kis levegőt...:-))-mivel a motor nem lesz erősebb...nekem kell javulnom!!!!
van is eladó pár cuccom.....APE manuális vez.műlánc feszítő,hozzá erősített vez.műlánc meg egy vezető!
ára:60000ft meg még egy Akrapovic titán dobom is van....60mm-es belső átmérővel-frissen kitömve-karcmentes!ára 50000ft-ezek kint lesznek velem a versenyeken is!!!
jó időt mindenkinek....és jó felkészülést!!!
Szia Prezi! Meg van még az utaskapaszkodó, ha igen, mi az ára?
Ki az a snájdig fiatalember a középső kép bal szélén napszemüvegben???? na meg az a narancs Motorocska is nagyon ott van!!! Jó volt találkozni a rég nem látott Barátokkal! Majd csak jön már a tavasz Uraim!
200.000 Magyar forintot! Meg van a számlája is 362 000 Ft volt! Quadot is lehet szállítani vele!
Mennyit kérsz az utánfutóért ?
Van egy eladó gyári motorszállító sistema futóm! Ha esetleg érdekel valakit!?
Jó döntés, majd meglátod! Nem fogsz benne csalódni.
Köszi srácok de maradt a metzeler
Éb nem találtam még olyan gumit ami tapad is és sokat bír! Ami tapad Max 2000-2500 km ert bírt nekem! Ami nem tapad azt meg ledobtam mert idegesített!
A pr4-röl beszéltünk...
így van, ez olyan téma, mint a nők. szőke, barna, fekete..... valaki ad egy tippet, kapsz rá egy másikat, másikat, másikat aztán a végén nem tudsz dönteni. és elkapod a vöröst.
egyébként szép az a 15-20 ezer. én nem vagyok egy mániás adrenalinfüggő, de 8-9 e-nél többet még nem sikerült kihoznom egyikből sem./hátsó/.
Lelkük rajta.
Azért tegyük hozzá, hogy nagyon sokminden függ egyrészt a gumitól, másrészt a sofőrtől.
Én nem húzom neki ész nélkül, ezt nem is titkolom. Ezen felül pedig a legtöbbet ajánlott gumik itt általában sport gumik és nem túragumik, amik sokkal puhábbak és jobban kopnak. Szóval én egy percig sem érzem cikinek. Sőt. Aki be akar szólni és nem tudja kontrollálni a kezét, ezért eszi a gumit, inkább azt tartom problémásnak...
na ezért megköveznek majd,hogy le merted írni a 15ekm -t egy gumival

Bandit forumon meg megy a duma,hogy a bandit 8-9 e alatt megeszi
mondtam is magamnak,biztos gyenge a kicsi rigó ,hogy 17ekm kitartott a Pilot road2
Szerintem mindenki mást ajánl.

Szerintem, ha sokat túrázol, és néha gyorsan mész, de nem pályázol, akkor a Michelin Pilot Road 4 jó választás. Nagyon jó tapadása van, vizes úton is, két komponensű, így tűrázáshoz jó a kopásállósága és ha nem döntöd lábtartóig, akkor gyorsan is tudsz menni vele. Sokat kibír, ugyan drága, de szerintem bőven megéri az árát. Nekem az van fent, már a második garnitúra és 15-20 ezret simán elmegyek egy szettel. Én is főleg túrázom a géppel.
Én utcára Dunlop D212 vagy D211 et ajánlom!
Szia, jó a Z8 most van az aprón 55e ért első, hátsó.
pr3 -pr4 is jó válastás
Sziasztok! Gumivásárlás előtt állok én a metzeler z8ra gondoltam mert sokat megyek a motorral túrára de azért gyorsan is szoktam (Zorró barátunkkal)vélemények szeretnék kérni vagy ki mit ajánl.
Szuper !