Igen,most valami bordó túra plexi van rajta,de majd akarok helyette víztisztát,meg Devak márkájú kipufogórendszer van,egy bölény,vagy bivalykoponya a jele,de a neten még csak nyomát sem találtam ilyen márkának.:)Ez marad,mert jó a hangja,csak az indexet olvasztotta cseppfolyósra!
Helló!tőlem 2007 be ilyen állapotba vitték el!de ahogy látom sok változás nincs rajta annyi h az Akrapovic helyett vmi más dob van meg másik túraplexi a kék helyett!
hello!
köszönöm a gratulációt Józsi,korrekt vagy, most így sikerült(szerencsém volt:-)),majd a következőn máshogyan fog alakulni a végeredmény,abban biztos vagyok.....sokat kell még igazítani a gépeken.....meg nekünk is vissza kell rázódnunk a versenyzésbe!
nagyon szívesen segítettem Csaba!
TÁMOGATJUK A LELKES-ÚJ GYORSULNI VÁGYÓKAT:-)!!!!!!!!
Van még mit dolgozni rajta, de remélem Madarasra összeáll rendesen mert ez a nap egy idegölő volt! Rengeteg hiba gelmerült de ezt a napot egyébként is tesztelésre szántuk! Remélem találkozunk Madarason is?!
Köszi!
Én még csak tanulom ezt a sportot. :)
A motorod hangja valami rettenetes állat ezzel a kipufogóval,azt hittem elfúj,mikor a sorban előttem röfögtetted.
Köszönöm a mai versenyen a sok segítséget!
A futóművem kőkeményen dragos lett a tekergetés után,utcán kicsit deszka volt hazafelé,de bőven megérte!
Tökölön találkozunk.
Szia!
Igen, én használok, szerintem jó rögzítő megoldást. Az SW-Motech-nek van olyan rendszere, amit kormánycsőbe teszel, "kerékpár kormány rögzítés" elven működik, van hozzá több féle kiegészítő is, gyakorlatilag minden eszköz rátehető. Itt megtalálod a Navigation/Equipment systems részben "ball clamp" néven, a HPmotors-nál lehet itthon kapni, csak jó méretet válassz, hogy jó legyen a csőbe: http://sw-motech.hpmotor.hu/
Ha alkalom adtán összefutunk, meg is tudod az enyémen nézni, hogy milyen.
Kollégák!
Használ/látott közületek valaki olyan megoldást, amivel egy telefont könnyen rögzíteni lehet valahol a műszerfal környékére? ( Duct tape nem játszik )
Nézegettem ezeket az univ mobiltartókat, de az azok vagy kormányra rögzíthetőek, vagy tapadókorongosak.
Igyekszem majd újra ilyen szép állapotba hozni!:)
Üdv: Csaba
köszönöm a gratulációt Józsi,korrekt vagy, most így sikerült(szerencsém volt:-)),majd a következőn máshogyan fog alakulni a végeredmény,abban biztos vagyok.....sokat kell még igazítani a gépeken.....meg nekünk is vissza kell rázódnunk a versenyzésbe!
nagyon szívesen segítettem Csaba!
TÁMOGATJUK A LELKES-ÚJ GYORSULNI VÁGYÓKAT:-)!!!!!!!!
És a szösszenet : http://youtu.be/m8H58WJv6QA
Én még csak tanulom ezt a sportot. :)
A motorod hangja valami rettenetes állat ezzel a kipufogóval,azt hittem elfúj,mikor a sorban előttem röfögtetted.
Ezúton is Gratulálok Albi!
Örülök,hogy látszom a háttérben a nagyok mögött.
Köszönöm a mai versenyen a sok segítséget!
A futóművem kőkeményen dragos lett a tekergetés után,utcán kicsit deszka volt hazafelé,de bőven megérte!
Tökölön találkozunk.
Igen, én használok, szerintem jó rögzítő megoldást. Az SW-Motech-nek van olyan rendszere, amit kormánycsőbe teszel, "kerékpár kormány rögzítés" elven működik, van hozzá több féle kiegészítő is, gyakorlatilag minden eszköz rátehető. Itt megtalálod a Navigation/Equipment systems részben "ball clamp" néven, a HPmotors-nál lehet itthon kapni, csak jó méretet válassz, hogy jó legyen a csőbe: http://sw-motech.hpmotor.hu/
Ha alkalom adtán összefutunk, meg is tudod az enyémen nézni, hogy milyen.
Használ/látott közületek valaki olyan megoldást, amivel egy telefont könnyen rögzíteni lehet valahol a műszerfal környékére? ( Duct tape nem játszik )
Nézegettem ezeket az univ mobiltartókat, de az azok vagy kormányra rögzíthetőek, vagy tapadókorongosak.