Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és, visszavonhatatlanul megkezdődött a szezon
Igen,most valami bordó túra plexi van rajta,de majd akarok helyette víztisztát,meg Devak márkájú kipufogórendszer van,egy bölény,vagy bivalykoponya a jele,de a neten még csak nyomát sem találtam ilyen márkának.:)Ez marad,mert jó a hangja,csak az indexet olvasztotta cseppfolyósra!
Helló!tőlem 2007 be ilyen állapotba vitték el!de ahogy látom sok változás nincs rajta annyi h az Akrapovic helyett vmi más dob van meg másik túraplexi a kék helyett!
Szia!

Igyekszem majd újra ilyen szép állapotba hozni!:)

Üdv: Csaba
hello!
köszönöm a gratulációt Józsi,korrekt vagy, most így sikerült(szerencsém volt:-)),majd a következőn máshogyan fog alakulni a végeredmény,abban biztos vagyok.....sokat kell még igazítani a gépeken.....meg nekünk is vissza kell rázódnunk a versenyzésbe!

nagyon szívesen segítettem Csaba!
TÁMOGATJUK A LELKES-ÚJ GYORSULNI VÁGYÓKAT:-)!!!!!!!!
Helló Maico685 a motorod régen az enyém volt
Jó volt tegnap kimozdulni, és találkozni Veletek.
És a szösszenet : http://youtu.be/m8H58WJv6QA
A tiédről koppintottuk! :)))
A végsebesség mérésen szeretnép átlépni 1200 méteren a 340 km/h Remélem összejön?! :)))
Remélem eljutok idén Kunmadarasra,már tavaly is terveztem.A végsebességmérés is érdekelne.
Elég versenyképesnek néz ki
Gratulálok!
Van még mit dolgozni rajta, de remélem Madarasra összeáll rendesen mert ez a nap egy idegölő volt! Rengeteg hiba gelmerült de ezt a napot egyébként is tesztelésre szántuk! Remélem találkozunk Madarason is?!
Köszi!
Én még csak tanulom ezt a sportot. :)
A motorod hangja valami rettenetes állat ezzel a kipufogóval,azt hittem elfúj,mikor a sorban előttem röfögtetted.
Aztán a nap végén ezt tudtuk összehozni!
Ezúton is Gratulálok Albi!
Albival pózoltunk egyet, kettőt!
Te is közénk tartozol!
Szia!

Örülök,hogy látszom a háttérben a nagyok mögött.

Szia Albi!

Köszönöm a mai versenyen a sok segítséget!
A futóművem kőkeményen dragos lett a tekergetés után,utcán kicsit deszka volt hazafelé,de bőven megérte!
Tökölön találkozunk.

az idő nem volt túl barátságos, de jó volt ott lenni, egy kis égett gumiszagot belélegezni. én köszönöm az élményt Józsi.
Köszönöm mindenkinek aki ma eljött szurkolni nekem! Jó volt látni titeket!
Szia!
Igen, én használok, szerintem jó rögzítő megoldást. Az SW-Motech-nek van olyan rendszere, amit kormánycsőbe teszel, "kerékpár kormány rögzítés" elven működik, van hozzá több féle kiegészítő is, gyakorlatilag minden eszköz rátehető. Itt megtalálod a Navigation/Equipment systems részben "ball clamp" néven, a HPmotors-nál lehet itthon kapni, csak jó méretet válassz, hogy jó legyen a csőbe: http://sw-motech.hpmotor.hu/
Ha alkalom adtán összefutunk, meg is tudod az enyémen nézni, hogy milyen.
Kollégák!
Használ/látott közületek valaki olyan megoldást, amivel egy telefont könnyen rögzíteni lehet valahol a műszerfal környékére? ( Duct tape nem játszik )
Nézegettem ezeket az univ mobiltartókat, de az azok vagy kormányra rögzíthetőek, vagy tapadókorongosak.
Mintha nem látszana a kép, ezért újra elküldöm