igen. úgy alakítom, hogy mindenképpen ott legyek és drukkoljak . Ati, gyere hozzánk. megkávézunk, aztán indulunk. motorral megyek, mert úgy sem bírom ki . Józsi te mikor és merre mész?
igazad van komám,én is jártam már úgy hogy a haverom ment elöttem a Nissan GTR-el(4személlyel)én meg mögötte (2személlyel) az M7-en....gondoltam most letúrom a francba...háááát kellemetlen érzés mikor egy hayabusán azt érzed300-nál, hogy nem halad eléggé!!!!!!!!
a kanyarokról már ne is beszéljünk......
Teso ez a gép 3,5 alatt van 100-on 325 a vége,még egyenesen sem bírnánk vele,300-as gumik vannak alatta,ugy kanyarodik mintha sínen huznák,Sensei Balázs jani Barátom is azt írta a facebokun hogy" megölt volna ez a gép",olyan féktávokat vett csak messziről mertem nézni nehogy rászaladjak,ha véletlenül komoly vészhelyzet lenne ugy is inkább a motorost pöccintené odébb minthogy lezuzza a verdát meg saját magát,és az a" pöccintés" nekünk a legjobb esetben is korházat jelent....
Délután 1 ilyen Corvettel akadtam össze Mátraházán / piros volt/lefelé menet elengedtem,probáltam utána menni ,de olyan féktávokat vett,és olyan kanyarsebessége volt 3 kanyar után feladtam,ezekhez már mi is kevesek vagyunk!
Nekem ilyen alkatrészeim vannak kuplunghoz: