Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Nekem ilyen alkatrészeim vannak kuplunghoz:
rendben. reggel 8-tól vagyok. majd hívj, mikor érkezel.
Én reggel 8 kor már a rajtnál szeretnék állni futni egy jó időt aztán kávézgatni, beszélgetni veletek!
Telon egyeztetünk Teso!!!!
Tudod hogy ott a helyem Barátom!!!!
húúúúú, de szép. nem tudom kivenni a képről, hogy metálfény, vagy sima piros? gyöngyház vagy sima fehér?
igen. úgy alakítom, hogy mindenképpen ott legyek és drukkoljak . Ati, gyere hozzánk. megkávézunk, aztán indulunk. motorral megyek, mert úgy sem bírom ki . Józsi te mikor és merre mész?
Szombatot Kiskunlacházán kezdődik a szezon! bartokatosz djHayabusa barátaim? Jöttök-e esetleg?
Semmi változás kivéve a matrica és a hátsó lábtartó fekete lett! ennyi...!
Ezek voltak kint amit Gyurika csinált,sajnos a fotosom / az asszony!!!!!!/ otthon hagyta a gépet......
köszi. a fehér sem csúnya, de az a piros, az igen szépre sikerült. gondolom eredetben gyönyörű.
Én ezeket láttam!
Ati. új hayabusa? vmi eperszínű volt kint. csináltál képet?
Szeretjük mikor egy eléggé erőss autó, motor húzza neki! De mikor jön a technika ( Kanyarok ) Ott azért sok minden kiderül....!
na jól van, akkor ez el van nézve
Hali mindenkinek! Vasárnap megy valaki a motorkiállításra? Csatkoznék ha lehet!
Hátsó doboztartó konzolom dobozzal feleslegessé vált. Ha valakit érdekel birka1001 kukac gmali.com szegeden átvehető. (nem gagyi cucc)
igazad van komám,én is jártam már úgy hogy a haverom ment elöttem a Nissan GTR-el(4személlyel)én meg mögötte (2személlyel) az M7-en....gondoltam most letúrom a francba...háááát kellemetlen érzés mikor egy hayabusán azt érzed300-nál, hogy nem halad eléggé!!!!!!!!
a kanyarokról már ne is beszéljünk......
Teso ez a gép 3,5 alatt van 100-on 325 a vége,még egyenesen sem bírnánk vele,300-as gumik vannak alatta,ugy kanyarodik mintha sínen huznák,Sensei Balázs jani Barátom is azt írta a facebokun hogy" megölt volna ez a gép",olyan féktávokat vett csak messziről mertem nézni nehogy rászaladjak,ha véletlenül komoly vészhelyzet lenne ugy is inkább a motorost pöccintené odébb minthogy lezuzza a verdát meg saját magát,és az a" pöccintés" nekünk a legjobb esetben is korházat jelent....
Gyere el velünk egyszer Mátrázni.....! Láthatsz szép dolgokat! Balázs Jani Barátom oldalidomja pl kikopik úgy lerakja!
na ez a gyerek elkapta volna a corvettet. ügyes.
nem ismerek rád. öregszel tesó?
Délután 1 ilyen Corvettel akadtam össze Mátraházán / piros volt/lefelé menet elengedtem,probáltam utána menni ,de olyan féktávokat vett,és olyan kanyarsebessége volt 3 kanyar után feladtam,ezekhez már mi is kevesek vagyunk!
Fel van adva a lecke! Ki csinálja utána?
http://hegylakok.hu/2016/03/or...
JAAA..JAA..JAAAA majd hétvégén kiderül hogy ki mennyire polírozta fel a gépét....