Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kepeket majd reggel
Mi is hazaertünk. Köszönet mindenkinek. Nagyon jo volt. 1080km
szerintem tisztességes lenne, ha az, aki belehajszolta a nagy tempóba, s az aki felelős ezen útszakaszért,.... egy meccset megér! :-)
Visszafelé első utunk a baleset helyszínére vitt. Rajtunk kívül már mindenki vitt ételt, vagy italt annak, akit mi hagytunk hátra!
Mi is hazaértünk a Balatonra .1052 km . Tetszett ! ( a balesetet kivéve )
Még így is, hogy a BÉNASÁGOM miatt lemaradtunk, s visszafordultunk! ( így is megvolt a 850km :-) ) sikeresen hazaértünk. s de rengeteg felvételt sikerült addig is. (Most tervebe vettük a gyakorlást) :-)
Köszönet a mai napért egy kicsit sok lett a km 1291 de megérte.
Mi is rendben megérkeztünk, Köszönet szép napért ! ( 760 km ! jó kis menet volt ...)
örülünk köszi a részvételt
Hazaértünk minden ok! 684 km lett a vége! Köszönet a szervezőknek nagyon jól éreztük magunkat! ;)
köszi örülök neki hogy tetszett
Épségben hazaértünk,720 km a vége.Szerintem ez volt az eddigi legjobb legkeményebb tura,külön köszönet a két turavezetőnek arpivanda-nak és hayabusablack-nek.Képek majd később.
szép időtök volt ma. fészkelődtem is itthon rendesen. árpit fel is hívtam menetben, hogy merre jártok, mi a helyzet. akkor voltatok kb eger közelében. remélem jól sikerült és mindenki épségben hazaért. a képeket majd megnézem
Jó utat Nektek ! Lélekben, Veletek vagyok ! Végig követlek benneteket a térképen, most már itthonról !
Köszi Józsi! Meg fogom nézetni! Remélem megoldódik :/
Nekem is volt hasonló....! Az oldal sztender jeladó volt hibás!
Hello DJ !
Most olvasom a kommenteket ,, sajnálom hogy most ki maradsz ,, legközelebb találkozunk !
Sziasztok! Egy fekete busával csatlakozunk az Aquaparknál.
Üdv. Gábor és Adri
Sziasztok! En is Egerben csatlakozom
Köszi az infókat! Logikusan belegondolva, lehet hogy valami kábelprobléma lehet. A napokban átnézetem és írni fogok, hogy alakul!
Szerintem meg laza lehet valamelyik kábel az önindítónál, bár nem értek hozzá. Az oldaltámasz kapcsolója, ha megszakítja az önindító áramkörét, akkor az nem fog kattanni sem.
Ez gyanúsan az oldalsztendered kapcsolójára utal aminek az a dolga , ha zár akkor kuplung kiengedésekor csak sebességbe leveszi a gyújtást ! Szerintem vagy a kapcsoló , vagy a vezetéke szivat ! Írd majd meg az eredményt ha meg van a bibi !