Még így is, hogy a BÉNASÁGOM miatt lemaradtunk, s visszafordultunk! ( így is megvolt a 850km :-) ) sikeresen hazaértünk. s de rengeteg felvételt sikerült addig is. (Most tervebe vettük a gyakorlást) :-)
Épségben hazaértünk,720 km a vége.Szerintem ez volt az eddigi legjobb legkeményebb tura,külön köszönet a két turavezetőnek arpivanda-nak és hayabusablack-nek.Képek majd később.
szép időtök volt ma. fészkelődtem is itthon rendesen. árpit fel is hívtam menetben, hogy merre jártok, mi a helyzet. akkor voltatok kb eger közelében. remélem jól sikerült és mindenki épségben hazaért. a képeket majd megnézem
Szerintem meg laza lehet valamelyik kábel az önindítónál, bár nem értek hozzá. Az oldaltámasz kapcsolója, ha megszakítja az önindító áramkörét, akkor az nem fog kattanni sem.
Ez gyanúsan az oldalsztendered kapcsolójára utal aminek az a dolga , ha zár akkor kuplung kiengedésekor csak sebességbe leveszi a gyújtást ! Szerintem vagy a kapcsoló , vagy a vezetéke szivat ! Írd majd meg az eredményt ha meg van a bibi !
Most olvasom a kommenteket ,, sajnálom hogy most ki maradsz ,, legközelebb találkozunk !
Üdv. Gábor és Adri