Sziasztok!
Kis segitségre lenne szükségem, illetve elég nagyra.
Van egy K8as busám és ritkán eddig 3x előjött egy probléma.
1. : 20-30 kilóméter után városban voltam, üresből akartam 1esbe rakni és lefulladt. Ez mind szép és jó, de nem tudtam beindítani.
Indítózásnál a motor ahogy pörgött volna, csak egy kattanás volt és semmi. Azutáni próbálkozásra nem is pörgette, csak mintha az aksi gyenge lenne(aksinak semmi baja). Másnap mire a szervíz kijött, pöccre indult... se hibaüzenet, se diagnosztikai gond, semmi.... szervíz után, kereszteződésben 1esben csúsztatott kuplunggal, ahogy kiengedtem a kuplungot, lefulladt.... mondanom se kell, nem indult....röstellem de idegből belerúgtam a stenderbe, meg a kuplung mögötti vezetéknél megpiszkáltam és beindult.... azóta gyárilag kicserélték a feszültség szabályzót. De a probléma ugyan az. Tankolni megálltam... tankoltam és indítani akartam. Hát nem pörgetett... VALAKI REMÉLEM TUD VALAMI TANÁCSOT ADNI , MERT EZ KU..A GÁZ.... :(
Sziasztok!
Sajna a megrendelő kitolt velünk, így be kellett egy éjszakás műszakot iktatni a mai napra, hogy vasárnap reggelre elkészüljünk.
Enyém lett a ma éjjel, így esélytelen hogy holnap motorra üljek !
Nektek szép időt és jó utat kívánok!
Hello !
Árpi Vanda tökéletes útiterv el készült !
Mindenkinek segítünk , a kereszteződésekben be várunk mindenkit .
Arra viszont számíthatok hogy ez a nap a motorozás rol fog szólni , kevesebb lessz a megálló . ( a Kassa i szerpentin- t én is javaslom, - jo aszfalt es jól motorozhato )
Holnap várunk titeket Bartokatosz vezetésével Eger Ben a MOL kúton .
Tel Szamom : 30-665-20-39
Remélhetőleg 12 ig odaértek .
Eger MOL kut mindenki tankoljon tele, fontosabb kereszteződések, TÁBLÁN lévő kiirás szeint
1: 26 os fő utra hajtáskor jobbra Miskolc - balra AGGTELEK -BÁNRÉVE-- MI BALRA megyünk
2: 26 os fö ut Putnok után Balra Hét - Jobbra AGGTELEK - SERÉNYFALVA-- MI JOBBRA megyünk jó kis kanyargós szakasz.
AGGTELKEN központban benzinkutnál balra , barlang parkoloig, kis megálló, Egerben eldől ki mennyire éhes és lehet enni is, de jobb ha szendvics meg valami gyorskaja-- a kaja mert , sok még a kilóméter a barlangnál aki még nem volt bár be nem tudunk menni időhiány miatt.
3: 27 es főutra hajtáskor, Balra TORNANÁDASKA - Jobbra Sajószentpéter-- MI BALRA megyünk, hosszu egyenesek lehet húzni . persze csak aki akarja.
4 : Tornanádaska után balra tartva a főuton tovább át szlovákiába. kb 4 km kereszteződés jobbra be a faluba át a falun, falu végén jobbratartva rá az 58.as -- 16 os --itt is természetesen mint nálunk két számozása is van -- utra.
5: innen 7 km balkézre sárga benzinkut SLOVNAFT megállunk mosdó stb, tankolunk tele, KÉREK MINDENKIT TELE tankoljon és igy akövezkező tankolás 183 km tehát biztosan kibirja. de ha véletlenül még sem birná természetesen megállunk ott ahol kell,
a faluban bent tovább az 550 uton a faluban furcsa kereszteződés fö ut jobbra megy de mi BALRA fordulunk róla igy tovább 550 ut
6: Következő JASOV település közepén 548 utra való ráhajtáskor-BALRA SMOLNIK -- Jobbra Kosice -- Mi BALRA megyünk
ITT LESZ MAJD BAL KÉZRE A VIDEÓN LÁTHATÓ SZÖRNYŰ LÁTVÁNYOSSÁG, és millio meg egy kanyar....
7: beérkezés SMOLNIK ba Balra Roznava - JOBBRA PRESOV --- JOBBRA fordulunk az 549 utra hajtűkanyar
8: MNISEK közepe jobbkézre bolt parkolo, JOBBRA fordulunk 546 ut JAKLOVCE felé
9: GERNICA Közepe Balra Jasov -- JOBBRA KOSICE --MI JOBBRA Fordulunk 547 ut
Ismét sok szerpentin , érkezés egy 3 sávos utra, ennek alján meg állunk aki akarja mehet pár kört föl le a szerpentinen, jó kis szakasz.
10: Innen be a város KOSICE tuvább követve 547 utat, jobbra tartva E50 uthoz érve MIskolc jelzést kell követni. jobbra fordulunk
majd jobbra tartva E71 68 as ut MIskolc felé Tornyosnémeti a Magyar határ, végre itthon. egyenes MOl kut Tankolás. 3 ut Miskolc - Felsőzsolca nagy körforgalom onnan pedig szétvállás. ha több napos lenne még jobb helyekre lehetne menni.
Egyeztessünk egy kb tempót, nem versenypálya de azért egyenesekbe kicsit haladósabban , szerintem. És természetesen minden kereszteződésben mindenkit megvárunk.
Szombaton sok napsütésre van kilátás, csapadék nem várható. Az ország keleti felén élénk lehet az északkeleti szél. Egyre többfelé mérhetünk a délutáni órákban 24-25 fok körüli maximumokat.
Jó utat nektek. aztán remélem 5.-én nem csak kari indul el Sümegre a Parkoló találkozóra. Jó is hogy eszembe jutott fel is hívom a Várkapitányt hogy most már fixáljam a történetet.
Kis segitségre lenne szükségem, illetve elég nagyra.
Van egy K8as busám és ritkán eddig 3x előjött egy probléma.
1. : 20-30 kilóméter után városban voltam, üresből akartam 1esbe rakni és lefulladt. Ez mind szép és jó, de nem tudtam beindítani.
Indítózásnál a motor ahogy pörgött volna, csak egy kattanás volt és semmi. Azutáni próbálkozásra nem is pörgette, csak mintha az aksi gyenge lenne(aksinak semmi baja). Másnap mire a szervíz kijött, pöccre indult... se hibaüzenet, se diagnosztikai gond, semmi.... szervíz után, kereszteződésben 1esben csúsztatott kuplunggal, ahogy kiengedtem a kuplungot, lefulladt.... mondanom se kell, nem indult....röstellem de idegből belerúgtam a stenderbe, meg a kuplung mögötti vezetéknél megpiszkáltam és beindult.... azóta gyárilag kicserélték a feszültség szabályzót. De a probléma ugyan az. Tankolni megálltam... tankoltam és indítani akartam. Hát nem pörgetett... VALAKI REMÉLEM TUD VALAMI TANÁCSOT ADNI , MERT EZ KU..A GÁZ.... :(