Csak egy javaslat utaskapaszkodó témában ... Nejem szereti, engem sem zavar , több éve fent van már :)
Szóval csak ajánlani tudom. (feketére szintereztem így mégjobban elveszik és a fogása is kellemesebb !)
Szombaton találkoztam Örkényen egy Busával ami nagyon tetszett. Sárga színű valahonnan Siófoktól még Nyugatra tartott hazafelé (Pont elment a 70-esen mikor megálltam Zamárdiban tankolni)
A tetszés miértje hogy le volt cserélve a farokidom valami jóval kecsesebb darabra szerintem valami Ducati vagy más hasonló kecses végű sport gép lehetett. Nagyon jól muatott. Innen szeretnék gratulálni hozzá. igényes munka volt. Ha esetleg SM lakó ő is, érdekelne hogy milyen nehézségekbe ütközött az átépítés közben. Mivel az idomzat mérete azt sejteti hogy a farokidom vázszerkezetéhez is hozzá kellett nyúlnia.
Érdekelne a folyamat .
Kössz előre is Uraim ! Hajrá csak menjünk.Irjatok fel egy időpontot azt kész,aki jön ott lesz aki nem az lemarad,mindenki alkalmazkodjon a közös időponthoz! A többit szervezze meg Magának mindenki.
Sziasztok! Szerintetek jó ötlet a Busa kipufogóját ,,kiherélni" ?
Vagy hogyan lehetne egy kis hangot adni neki anélkül hogy százezreket tennék bele?
Esetleg van valakinek használtan valami hangosabb puff eladó?
Üdv!
kezdek nyeríteni . nemhogy örülnétek, hogy veszi a fáradtságot valaki /valakik/ és szerveznek. egyszerű, akinek kínlódás a motorozás, ne menjen. ilyet még nem hallottam senkitől az előző túrákból, hogy jajjjj, de nekem 250-300 km-rel több lesz. pedig voltunk egy jó páran és némelyek igen messziről érkeztek Pestre, majd onnan még pl. egy Pécs környéki túra.
Persze hogy elmegyünk értük ! Ez nem kérdés !
Ha valaki úgy gondolja itt töltheti az éjszakát
Van ra lehetőség ( több helyen is )- es persze pénztárcabarát árak .
nem muszáj szlovák kitérő , ez csak egy ötlet, de itt minden képlékeny és rugalmas, és megbeszélés kérdése
de szerintem pesten lehet a gyülekező de legen az m3 shell kuton, és én azt mondom, oda is felmehetünk hayabusablack ugye?
Olyan időpont nincs hogy mindenkinek jó,ez a kis szlovák kitérő Engem is érdekelne,irjatok fel 1 dátumot,valamennyire pontos időtervet és alkalmazkodni kell hozzá. Jó most a Pécsinek meg a Kaposvárinak messze van,de Mi is le tudtunk menni Pécsre is.ilyen MOTOROKKAL Magyarországon nincs nagy távolság.Jelöljétek ki az időpontot és HAJRÁ!!!!!!!
Szóval csak ajánlani tudom. (feketére szintereztem így mégjobban elveszik és a fogása is kellemesebb !)
http://www.batszimotor.hu/inde...
https://www.sportmotor.hu/foto...
Szombaton találkoztam Örkényen egy Busával ami nagyon tetszett. Sárga színű valahonnan Siófoktól még Nyugatra tartott hazafelé (Pont elment a 70-esen mikor megálltam Zamárdiban tankolni)
A tetszés miértje hogy le volt cserélve a farokidom valami jóval kecsesebb darabra szerintem valami Ducati vagy más hasonló kecses végű sport gép lehetett. Nagyon jól muatott. Innen szeretnék gratulálni hozzá. igényes munka volt. Ha esetleg SM lakó ő is, érdekelne hogy milyen nehézségekbe ütközött az átépítés közben. Mivel az idomzat mérete azt sejteti hogy a farokidom vázszerkezetéhez is hozzá kellett nyúlnia.
Érdekelne a folyamat .
Vagy hogyan lehetne egy kis hangot adni neki anélkül hogy százezreket tennék bele?
Esetleg van valakinek használtan valami hangosabb puff eladó?
Üdv!
Arpivanda - val meg szerkeztjük !
Ha valaki úgy gondolja itt töltheti az éjszakát
Van ra lehetőség ( több helyen is )- es persze pénztárcabarát árak .
de szerintem pesten lehet a gyülekező de legen az m3 shell kuton, és én azt mondom, oda is felmehetünk hayabusablack ugye?