Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:-D
Vagy Honda szárnyakat
Az alkarodra egy ZZR 1400-as logot tegyél
szerintetek hogyan folytatódjon a tetoválás. pl. az alkaron
Csak egy javaslat utaskapaszkodó témában ... Nejem szereti, engem sem zavar , több éve fent van már :)
Szóval csak ajánlani tudom. (feketére szintereztem így mégjobban elveszik és a fogása is kellemesebb !)

http://www.batszimotor.hu/inde...
Igen ez volt
Szia! Meg van még a kapaszkodó?
Üdv tényleg szép volt a busa Egsus dobok voltak rajta velencén láttam és megcsodáltam Gratula neki szép
Sziasztok.

Szombaton találkoztam Örkényen egy Busával ami nagyon tetszett. Sárga színű valahonnan Siófoktól még Nyugatra tartott hazafelé (Pont elment a 70-esen mikor megálltam Zamárdiban tankolni)
A tetszés miértje hogy le volt cserélve a farokidom valami jóval kecsesebb darabra szerintem valami Ducati vagy más hasonló kecses végű sport gép lehetett. Nagyon jól muatott. Innen szeretnék gratulálni hozzá. igényes munka volt. Ha esetleg SM lakó ő is, érdekelne hogy milyen nehézségekbe ütközött az átépítés közben. Mivel az idomzat mérete azt sejteti hogy a farokidom vázszerkezetéhez is hozzá kellett nyúlnia.
Érdekelne a folyamat .
Kössz előre is Uraim ! Hajrá csak menjünk.Irjatok fel egy időpontot azt kész,aki jön ott lesz aki nem az lemarad,mindenki alkalmazkodjon a közös időponthoz! A többit szervezze meg Magának mindenki.
Sziasztok! Szerintetek jó ötlet a Busa kipufogóját ,,kiherélni" ?
Vagy hogyan lehetne egy kis hangot adni neki anélkül hogy százezreket tennék bele?
Esetleg van valakinek használtan valami hangosabb puff eladó?
Üdv!
kezdek nyeríteni . nemhogy örülnétek, hogy veszi a fáradtságot valaki /valakik/ és szerveznek. egyszerű, akinek kínlódás a motorozás, ne menjen. ilyet még nem hallottam senkitől az előző túrákból, hogy jajjjj, de nekem 250-300 km-rel több lesz. pedig voltunk egy jó páran és némelyek igen messziről érkeztek Pestre, majd onnan még pl. egy Pécs környéki túra.
Nálam ugyanez a helyzet, dehát kit érdekel az én véleményem :-) :-)
de ha csak páran akkor páran mindegy csak menjunk
remélem, leszünk sokan
sziasztok!Majus masodik fele engem is erdekel!
Rövidesen jelentkezünk úti terv el !
Arpivanda - val meg szerkeztjük !
Engem minden megoldás érdekel! Ha nincs versenyem mindenképp ott szeretnék lenni! ;)
Persze hogy elmegyünk értük ! Ez nem kérdés !
Ha valaki úgy gondolja itt töltheti az éjszakát
Van ra lehetőség ( több helyen is )- es persze pénztárcabarát árak .
nem muszáj szlovák kitérő , ez csak egy ötlet, de itt minden képlékeny és rugalmas, és megbeszélés kérdése
de szerintem pesten lehet a gyülekező de legen az m3 shell kuton, és én azt mondom, oda is felmehetünk hayabusablack ugye?
Velem szàmolhattok
ha siker ül összehozni én biztos hogy ott szunyálok.Sötétedés után nincs kedvem Pécsig nyelezni.
Olyan időpont nincs hogy mindenkinek jó,ez a kis szlovák kitérő Engem is érdekelne,irjatok fel 1 dátumot,valamennyire pontos időtervet és alkalmazkodni kell hozzá. Jó most a Pécsinek meg a Kaposvárinak messze van,de Mi is le tudtunk menni Pécsre is.ilyen MOTOROKKAL Magyarországon nincs nagy távolság.Jelöljétek ki az időpontot és HAJRÁ!!!!!!!
Az biztos hogy -május második fele a cél. Az is elég valószínű hogy Vasárnap lesz de semmi sem stabil.