Nézegettem én is az időképet. Esőmentes 15 fokot is igérnek. Lagzi lesz a szűk családban, nem tudom elbliccelni sajnos. Fel is vetettem a családnak, hogy én mocival megyek, de a család lepisszentett, hogy komolyodjak már meg !
A tengelyek nagyon szuperek hiszen tőlem vannak! Meg a tied is volt és ismét a tiéd lehet! Na? Ezt jól össze hoztam?!
Csomag ár? Itt bóklászol folyton Pesten majd beugrasz érte! Nagyon nem ég a vonal ezekért a dolgokért!
Üdv Kollega!Inkább csak 1 széria MOTORT! probálj meg összehozni,nem kell arra még semmilyen csili-vili dolog, csak menjen vagy legalább lábbal lehessen hajtani....
na azért vazzeg
a lámpa és a xenon érdekes csomagárban főleg
a tengely meg ha gyári akkor nem annyira
viszont az idomszett az szintén érdekelhet
narancstank max virágtartónak jöhet szóba
A xenon szettedre 8 ezret gondoltam! A vezérmű tengelyekre 50 000 Ft A Dugók 4 db 20000 Ft A lámpára 10000 Ft Tank narancs 30000 ft Az idomszettre tankkal minden patenttal farokidommal: 400000 Ft Mind ez ajándék árba! A többi kacatot meg a naracsról elvitettem a lomosokkal!
Van egy eladó dobozom, konzollal. A doboz gyári Honda, háttámlás, karbon mintás. Kb fél éves, új ára 127e. Pakolva is birja a 3 kilót, elég masszív tartót adok hozzá, neki lehet dőlni a támlának nyugodtan. Értelmes ajánlatot várok ha valakit érdekel. (remélem a képek is mennek)
Még mindég van pár K8 Busa alkatrészem ami feleslegessé vált! Tank (narancs szín) lámpa, xenon szett, vezérmű tengelyek, dugattyúk. Van még egy k13 as teljes idomszett is fekete színben! Fej idom, oldal idomok, tank, farok idom, minden tartozékával, gyári nem gagyi! Az idom csak egyben eladó! Nem számolok be semmit van épp elég lomom!
Csomag ár? Itt bóklászol folyton Pesten majd beugrasz érte! Nagyon nem ég a vonal ezekért a dolgokért!
De most annal tobbet akarok
a lámpa és a xenon érdekes csomagárban főleg
a tengely meg ha gyári akkor nem annyira
viszont az idomszett az szintén érdekelhet
narancstank max virágtartónak jöhet szóba
A xenon szettedre 8 ezret gondoltam! A vezérmű tengelyekre 50 000 Ft A Dugók 4 db 20000 Ft A lámpára 10000 Ft Tank narancs 30000 ft Az idomszettre tankkal minden patenttal farokidommal: 400000 Ft Mind ez ajándék árba! A többi kacatot meg a naracsról elvitettem a lomosokkal!
Mikor kapom mar vissza a xenonszettemet a narancsbol
Egyebkent sokat segitene ha irnal arakat mindenre
Ne legy fukar az infokkal
Csak úgy zengett a hegy tölünk....
http://ww3.autoscout24.de/clas...|as
A marhája...