hát ööö nem értek hozzá de szerintem egy gyári ezres akármilyen pilótával sem tud 250-255 fölé menni kb. ahhoz már tengely,hengerfej, futómű kell hozzá. de ez csak az én tapasztalatom. gondoljuk el a joci motorja szarrá könnyítve a busa, mindenféle jósággal sem ment 265öt. ha jól emléxem a gabi ellen ment a kákonyiádám ezressel és az ő motorja bitang szerintem, talán ő ment 247-248at ha jól emléxem
de majd jövőre majd gondolom fejlesztesz vmit különben a gabit nehéz lesz megverned
Kawabusa! Gondoltam el újságolom neked és még esetleg akit érdekel, hogy a legutóbbi Fertői versenyen egy BMW 1000RR HP4 gyári! 402 méteren 265 re gyorsult! Egy idős bácsi kente de sokak meglepődtek! Bár én máig nem hiszem, hogy gyári volt de akkor is csak egy stívó...! Csak!
na látod bazze az is eszembe is jutott de ahhoz gyomor és ki..szott vastag arcbőr kell
a többit simán megoldanám magától érthetődően olyan pályákat építenék ahol sbk futamoktól kezdve minden majomság elképzelhető, sőt..
nade hagyjuk inkább keresek neked vmi triciklit jövőre nehogy legyen kifogás
Akkor lehetnél már mindjárt miniszter elnök is! És akkor nem stadionokat építenénk feleslegesen, hanem versenypályákat ahol sok nyílt nap is lenne persze !
Bevezethetnéd azt is, hogy nyáron, vasárnap kora reggel, csak motorral lehet felhajtani az autópályákra és nincs sebesség korlátozás!
Ügyfél: Áramlopást szeretnék bejelenteni.
Ü.i.: Ön honnan tudja, hogy lopják az áramot?
Ügyfél: Onnan, hogy én csináltam a rendszert, de nem fizették ki a melómat.
azé nem egy hülyegyerek ez a lali. ekkora tételben lopni. ennyi ideig. valaki tuti felnyomta. ha van esze az ügy után beáll valamit, valahol képviselni. ott még mentességet is kap.
Ez is miattad van, mert lámpalázas vagyok !
Igyekszem megfelelni a magas elvárásaidnak!
Fogadjunk neha forditva ulsz a motorra
bömbi
173 HP
0-60: 3.0 seconds
1/4-mile: 10.3@144 mph
Ebben a cikkben volt: [url=**1st Place BMW S1000RR
173 HP
0-60: 3.0 seconds
1/4-mile: 10.3@144 mph]bömbi[/url]
de majd jövőre majd gondolom fejlesztesz vmit különben a gabit nehéz lesz megverned
https://youtu.be/WX3BowhecU8
https://youtu.be/9KF1rst8y7A
a többit simán megoldanám magától érthetődően olyan pályákat építenék ahol sbk futamoktól kezdve minden majomság elképzelhető, sőt..
nade hagyjuk inkább keresek neked vmi triciklit jövőre nehogy legyen kifogás
Bevezethetnéd azt is, hogy nyáron, vasárnap kora reggel, csak motorral lehet felhajtani az autópályákra és nincs sebesség korlátozás!
Ü.i.: Ön honnan tudja, hogy lopják az áramot?
Ügyfél: Onnan, hogy én csináltam a rendszert, de nem fizették ki a melómat.
Belepek barmelyik partba politikus leszek es mindent az allam fizet vagyis tiiii