Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem haragszom de ki tudja. Egy próbát megér szerintem.Üdv.
Ez mikor volt Teso,még olyan kicsi a lányod!
Ne haragudj Kollege de nem hiszem hogy innen valaki "ilyesmire" cserélné a hiperbike-ját!
Nem aggodj megrendeltem az elektromost magamnak szarra veri az egesz mezonyt

Nagylelkű vagy, de nem fogadhatom el, akkor te mivel járnál?
Sok lesz az neked
Nesze itt van ez
Ezt nagyon kipróbálnám!

Kétütem!
Igaz a mondás, ha van mocid, lesz csajod!

Amúgy azon a gépen, hova raktad a megkülönböztető jelzéseket?
tán igaz sem volt
Rossz idő, már is nosztalgiázok
El se hiszem, de ma elhoztam a motort a szervizből a vadiúj első sárvédővel!

Június elején tolatott nekem a "nagytudású" és ma zárult le. Pörögnek a biztosítónál rendesen. Szerintem, ha én is ennyit várnék a sárga csekk feladással, biztos hamarabb jelentkeznének!
Ha valakit érdekel.
tamas@remsei.hu
Eladó gyönyörű 1999-es fekete intruderem. Költségmentes állapotban Vance and Hines rendszerrel, zenével, 70 l saválló hordóval, egyéb extrákkal. Suzuki Hayabusa yamaha fjr1300, Kawasaki zzr1400 érdekel értékegyeztetéssel.

Köszi!Üdv.
Láttam a face-n,Én még most du. is téptem 120 km-t! Holnaptol jön az igazi rossz idő!
Barátom hétvégén mi is letekertünk egy 1000 km ert! Ki kell használni ezt a pár napot ami ilyen jó időből áll! Át is léptem a 20000 km ert idén!
nem tudok menni. kár, mert tavaly is jó volt.
11-én Tököl drift autos,18-án cross csapatbajnoki Gyál!
17-én parkoló parádé a Hungexponál!
az már igen. nem lazsáltál hétvégén. és még szép idő is volt.
Én pénteken Eger-lillafüred utvonalon "mozogtam" ,350 km lett a vége,tegnap Gödöllő-Vác-Rétság-Mátra vonal ment az is 350 körül volt!
Áááá ne legyetek pesszimisták Teso!lesz még motorozhato idő!
hát bevégeztetett, jön a tél, elvonási tünetek stb.
Szia
Lehet az miatt is kuzdottel mert ez ujkori friss allapotaban is tul turas a busara s raradasul nem mai a tervezese sem
Lemosva letakarítva fél évre forgalomból kivonva várjuk a tavaszt persze új gumival: