Ez idáig rendben Uraim,csak nézd meg a többi vidit is,Én néztem mikor pályacsucsot javított,a következő körben meg eldobta a vasat Van ugyanilyen vidi a Hungaroringről is!Ugy azért könnyebb gyorsnak lenni hogy nem számít se a motor se Én!Az évi jópár milla töréskáromat fizetik a szponzorok,meg a két honap gipszbenjárásomat is,se asszony se gyerek,se ház....Persze elismerem hogy nagyon gyors motoros,de ha 20 évesen nekünk is ilyen anyagi lehetőségeink lettek volna ki tudja hol tartanánk....
igennn, nemmm.
a várható nyereményből pótlok majd be jövőre az újba. legalábbis dolgozom az ügyön.
nem hiszek ezeknek lehet, hogy fordított egyet a képen véletlenül, mielőtt közzétette. nem teszem el télire. teli a tank a legmagasabb oktánszámúval. ha nagyon hideg van, akkor beíndítom és járatom míg be nem kapcsol a ventilátor. ezt havonta kétszer. ha 8-10 fok van tekergek egyet a környéken és rátankolok. még sohasemsemsemsem volt semmi gond egy motorommal sem. a téli tárolások során hallható, némely esetekben felmerülő problémák hada eziddig még elkerült
azt hiszem bartokatosz haverom is valahogy így oldja meg ezt a kérdést.
Akkor, amit megspórolsz a benzinen az meg eljátszod a foci fogadáson? Ez a téli pótcselekvés?
Már én is szeretném téliesíteni a gépsárkányt, csak most a szervizben van, most van a biztosítós ügy záró bulija!
De amint visszakapom, neki esek és úgy fog ragyogni, mint a Salamon töke!
Te teli tankkal tetted el a vasat? Ezt olvasd el: teletank
Eddig mindig tele tankkal raktam el a gépet, de most már nem tudom mit legyen!
nem unatkozol te sem. kertásás őszi kerti munkák stb. motorozást már nem tervezek ebben az évben. levaxolva, letakarva várja az új gazdit.
most meg nem hiszek a szememnek, hogy ez a bánatos leverkusen vezet a barcelona ellen. meg a róma is szopik már hárommal. /TOTO/
Ma Pannonia Ringes videókat néztem. Hát..., hogy is mondjam .
Ahhoz, már eléggé kell tudni valamit.
De a legdurvább, hogy csak német emberkék videóit találtam. Lehet nekünk magyaroknak, kicsit drága ? De, Hansék elég durván tolják.
Ja, meg nézegettem, hol mennyiért vannak Pirellik.
Na és hogy, ne csak a motorra költsek, ma vennem kellett a kocsiba aksit, SOS-ba, mert kicsit meghülyült a drága a gyengülő aksi miatt. Na ilyet is csak egy Alfa Romeo tud!
Nálad mi újság? Élvezed az egyre gyengébb őszi napsugarakat?
soha sem gyilkolnám így a hayabusámat. arra ilyen pályagépek valók. azonban a helyes íveket lekoppintom, mert én másképp gondoltam, akkor, ezáltal egy kicsit darabosabb voltam
Hát cimbora, aszem van még hova fejlődnünk!
Szerintem a motoromon nem lesz elég egy gumi csere, a pilótát se ártana meneszteni!
Ezt nézd meg! Innen lesd az íveket!
Alfa romeod van
Azt hittem te egy rendes srac vagy de mar elbizonytalanodtam
a várható nyereményből pótlok majd be jövőre az újba. legalábbis dolgozom az ügyön.
nem hiszek ezeknek lehet, hogy fordított egyet a képen véletlenül, mielőtt közzétette. nem teszem el télire. teli a tank a legmagasabb oktánszámúval. ha nagyon hideg van, akkor beíndítom és járatom míg be nem kapcsol a ventilátor. ezt havonta kétszer. ha 8-10 fok van tekergek egyet a környéken és rátankolok. még sohasemsemsemsem volt semmi gond egy motorommal sem. a téli tárolások során hallható, némely esetekben felmerülő problémák hada eziddig még elkerült
azt hiszem bartokatosz haverom is valahogy így oldja meg ezt a kérdést.
Már én is szeretném téliesíteni a gépsárkányt, csak most a szervizben van, most van a biztosítós ügy záró bulija!
De amint visszakapom, neki esek és úgy fog ragyogni, mint a Salamon töke!
Te teli tankkal tetted el a vasat? Ezt olvasd el:
teletank
Eddig mindig tele tankkal raktam el a gépet, de most már nem tudom mit legyen!
most meg nem hiszek a szememnek, hogy ez a bánatos leverkusen vezet a barcelona ellen. meg a róma is szopik már hárommal. /TOTO/
Ma Pannonia Ringes videókat néztem. Hát..., hogy is mondjam .
Ahhoz, már eléggé kell tudni valamit.
De a legdurvább, hogy csak német emberkék videóit találtam. Lehet nekünk magyaroknak, kicsit drága ? De, Hansék elég durván tolják.
Ja, meg nézegettem, hol mennyiért vannak Pirellik.
Na és hogy, ne csak a motorra költsek, ma vennem kellett a kocsiba aksit, SOS-ba, mert kicsit meghülyült a drága a gyengülő aksi miatt. Na ilyet is csak egy Alfa Romeo tud!
Nálad mi újság? Élvezed az egyre gyengébb őszi napsugarakat?
Jövőre még Busa, aztán majd meglátjuk. Csak attól félek, hogy normális áron nem igen lehet eladni a Busát. Nem igen pörög a Bálna piac ahogy én látom.
Bár a mi köridőnkhöz inkább naptár kell!
Mondjuk én már azzal is kiegyezek ha nem fektetem a sólymot a Hondás srác helyére a kavicságyban!
Szerintem a motoromon nem lesz elég egy gumi csere, a pilótát se ártana meneszteni!
Ezt nézd meg! Innen lesd az íveket!
http://youtu.be/1c_kzhuJvhQ
Gondoltam, összekötöm a kellemest a hasznossal!