Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor vagy bajban mikor kimegy a bor hatasa
Mint a reszeg karatemester
ugye, ugye
Még tollak is!
Majd a seprűnyelet hozzáfogatjuk a géphez, aztán segítek!

Erre a storyra emlékszem!
egyébként rá se ránts. néha én sem találom az egyensúlyt
Vagy futsz a motor mellett es segitesz
Ja igy igaz eppen ezert a szemem is becsukom majd ha vegre motorozok ujra

Majd szerzünk neki kitámasztó kerekeket!
hollo barátunk lever, mit vak a poharat te már szerintem egyensúlyozni is elfelejtettél
jajajaja, az vicces volt. rendőrbácsi is biztos vihogott, ahogy a tükörben nézte a cammogó sportmotorosokat kilómétereken keresztül vajon mérrrr nem előznek már meg?
Nekem mondod ezek a japok keves emberes motort csinaltak.. mind torpeknek valo
Szigethalomtol mentünk egy jard kocsi után 10 km-t,majd máshol mentünk fel a nullásra,nem elénk került akkor is ,a rendszámaink,már az enyém meg dj barátomé nem a legjobb szögben álltak ,igy jobb a békesség alapon nem akartam megelőzni,de Anna hegynél a dugoban otthagytuk... Nehogy vegyél ezrest,ugy néznél ki rajta mint majom a köszörükövön.....
Jahogy madáron hadnagy jozsi befonja a hajat mire vegigersz a rollerral

Majd meglássssuk, Kunmadáron 402 méteren minden kiderül! !

Csak a többiek győzzék kivárni, amíg mi végig repesztünk a pályán!
Ugyis lehagylak vazze
Ez nagyon szép tőled!

Neked úgysem kell bele blokk. Majd csapatunk együtt. Én a lányod vagány rollerével, te meg lököd magad a Busával!
Igazad van mar eszembe jutott a dolog. Ha minden igaz mar sikerult szerezni egyet de ha megsem eladom neki
Hát akkor tessék jó kereszténynek lenni és odaadni neki a sajátodat!
Lebuktam vazze
Nem nekem kell a blokk egy havernak van szuksege ra

De nem mindig! Néha regenerálódni is kell ám!
Sejtem minek neked még egy blokk. Egy nagyobb fékezéskor vmi nagy és kemény a tankon keresztül átütötte a blokkot!

Vagy a madár csőrére gondoltál ?!?

pedig azt hittem a holloknak nagy es kemény

Igaz, mert ott a legkisebb is számít!
ez a kor zorro
az évek tapasztalata
Condom-ból nem láttál ilyen márkát?
tudom ez az én tudatlanságom de mentségemre legyen mondva hayabusán illetve találkozókon, versenyeken egy motoron sem láttam
de attól még lehet hogy komoly fejlesztésen esett át és felveszi a versenyt a komolyabb márkákkal.