Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen gyártanak söt most a MAN TT-is támogatta
Szia
Igen en hasznaltam a mountain bikeomon es ott jo volt. De nem tudtam hogy ilyen meretben is gyartanak 190-120. De jut eszembe auton is hasznaltam teliben es az is jo volt. Ennyi
Jaaa kepzeld lattam egy bambino zx12est a nullason s hiaba dudaltam mereven elore nezett. Nyilvan a kawasaki igenyli az odafigyelest
Azt mar meg sem emlitem hogy a kulso savban megeloztelek titeket pedig anyam kocsija nem egy loerokiraly
Epp mentem a suzuki nyitonapra kiprobalni az ezres suzukit. Meg kell mondjam 3 masodperc rajta ules utan rajottem az a girnyo gyerekeknek valo ugyhogy visszamondtam az igenyemet a probakorre. A konyokom konkretan a jobb es bal g.lyó.at szoritotta kozben igy az a 3 sekundum is eleg volt
Szoval ja en voltam
Sziasztok !Ismeri valaki a Maxxxis gumi márkát netalán használ valaki Busára ilyet?
Üdv Kollega!A multkor a Balcsi kerülésnél jöhettél volna kocsival is,csak sisakot vegyél fel..... Te integettél az M0-on igaz?
Gumit vegyel magadnak a teccsoban 100ftert kapsz dorzsiset
Gumi legyen rajta és már indulok is érte!
igen építek egy v8as twinbbusa blokkot s ha valahogyan be tudom rakni a vázba..lesz meglepetés
a 400 méteres gyorsulásin a superstreet kategóriában gondoltam indulok
a rollert pedig neked félreraktam úgyhogy bármikor jöhetsz érte
valami nagy dobásra készül a csávó. sor8 busa?
na majd tavasszal lesünk majd
Szia KawaBBusa!

Mi újság van? Minek neked még egy blokk?
Csak nem tuningolod a lányod rollerét is?
Örülök, hogy tetszett a videó, köszönöm a dicsérő szavaitokat! Már, nem volt hiába. A film, meg azért lett jó, mert jó volt a csapat!
Sziasztok
Ha valaki hallana esetleg komplett motor eladasarol 2008 utani busaba ne tartsa magaban.
megnéztem a vidit, már megint
Köszönöm, Zoli a segítséget, Sikerült végre megnézni. Kur... jó lett.A zeneválasztás is! A többit majd megbeszéljük. Üdv
Tiszaföldvár - Sármellék-Tiszaföldvár túra teljesítve. az m7 egy utálatos útvonal., a déli oldalon a 7-en jöttünk vissza.... rengeteg motoros volt a viharos szél ellenére.
Köszönjük ezt a mesterművet,ez a legjobb vidi eddig az összes gurulásrol!
Ha felíratkoztál, akkor minden új videómnál értesítést kapsz, de nem kell semmit jóváhagyni. Esetleg a facebook? Zoltán Pióker néven keress.
Próbáld meg itt : https://youtu.be/9KF1rst8y7A
Feliratkoztam, jóvá kellene hagynod? Vagy mi a baj?
Azt írja,hogy a videó nem elérhető!
Ha a film címre kattintva nem jön be, akkor próbáld a YouTube keresőjébe beírni: pokerzee Itt bejön a csatornám, és itt már megtalálod a cím alapján. Jó mozizást !
Nem tudom megnézni!
Nem tudom megnézem!
Nagyon jóóó
Helló
Nagyon profi vidi
Köszönet neked érte,jó volt újból átélni !
Zoli, ez minden tekintetben egy mestermű. köszönjük neked