Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönjük, nagyon jó lett!
Jó volt újra átélni!
Ment a kedvencek közé, majd a hideg téli délutánokon jó lesz újra és újra megnézni!
Elkészültem a béta verzióval, : Sólymokkal a Balaton körül
Rendben. köszi.
Már meg is hoztam az új láncszettet.
Szia!
Szerintem nem kéne.
Új lánc és fogaskerekek.

láncszett
Sziasztok. egyik láncszemről hiányzik a görgő! Elmerjek indulni holnap kb 400km-t ?
Minden megoldható...
Sziasztok! A Balaton kerülön készült videókhoz hogyan lehet hozzájutni? A vágatlan verzió érdekelne videó kazettán
YAY Pearl Nebular Black
Bocsesz, nem olvastam el, csak ránéztem a színekre
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, hogy a motoron hol találom a gyári fényezés betūkódját. Amúgy K7 fekete gyöngyházmetál, de találtam ebben az évjáratban 3 féle feketét is.
http://www.colorrite.com/wizar...

Elõre is köszi!
Van valakinek kedve a héten, főleg hétköznap újra végig gurulni a balaton körül. Szerda, csüt, vagy péntek.? /ekkorra mond jó időt!/ ?
köszi
Csak neked DJ Pár fotó addig is !
http://www.sportmotor.hu/motor...
öööööööööö,igen. mondjuk az enyém nehezebben hibásodik meg

Tied se rossz, de az övé kicsit elegánsabb!
én nem lenni face-os. volt menyasszonyomnak szóltam, hogy jelöljön meg, ne ijedj meg. azonban még nem sikerült megnézni.
Szia!

Ha nem probléma, én azért keresnélek, mert nagyon tetszik a rendszámtábla védőd.
Rád csörögnék ez ügyben!
Köszönöm, de inkább 1M alatt kicsivel, mint felette
Nagyon király volt a tura Uraim! Jövő tavasszal ha megérjük szervezünk egy Észak-magyarországi gurulást,hogy ne csak mindig a Dunántulra járjunk.
jók a képek és a vidi is
Dobj egy SMS-t lécci húszas kilenc hétszáznyolcvan kilencötkilenc.
Üdv Mindenkinek.
Tegnap sajnos nem értem oda a Balaton kerülőre, de ma bepótoltam. Ma is sokan voltak a tó körül és több sólymot is láttam. Szuper volt az idő és remélem mindenki épségben hazaért.
Az enyém eladó igaz kicsit drágább 1.15M ft 2004 es hibátlan állapot pár karcot kivéve!hátsó gumi kopott más hibája nincs rendszeresen szervizelve sok extrával!
Most nem fog menni, de később szívesen !