Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Nem nagyon kívánta feltenni a képeket szerintem nagy a felbontás + 104 db készült Felraktam a Facebook-ra jelöljetek be és lehet csemegézni
https://www.facebook.com/gabor...
Az előző hozzászólásom, természetesen mindenkire vonatkozik, videó témában. Kérem ,valahogy juttassátok el hozzám, csinálnék egy szezonzáró videót.
Bocs de ez a szar nem rakta fel a fotókat !
El szórakozok vele ! De nem adom fel !
Pár fotó előzetesként
Feti : Szia ! A használható videóidat fel tudod-e tölteni a "Dropbox"-omba?
Ide = link
Sziasztok, 8-ra en is hazaértem
Sziasztok.. Örülök hogy mindenki epsegben hazatért. Tényleg szuper volt a nap és az időjárás is az oldalunkon állt. Sajnos én korábban levaltam,mert Veszprémben akadt dolgom. Remélem nem haragszik senki..
Tényleg sajnálom. Viszont addig is jól éreztem magam és jó volt ismét ennyi Sólyomlovagal találkozni További szép estét mindenkinek és jó pihenést.
Sziasztok! Én is szerencsésen hazaértem. Sajnos a mecsekben megint volt egy motoros baleset.Még nem tudni pontosan mi történt.Amúgy köszi a szép napot!
Sziasztok
Mi is hazaértünk klassz kis nap volt ! Köszönjük nektek
Képeket holnap este felteszem!
Néhány kép tőlem is :
Esetleg aki lemaradt, s nem tudott menni, mint én , azon felül akinek lenne kedve újból gurulni........ Meg lehetne ismételni, akár hétköznap is?
Kalibra, hívd fel Atixot, bontója van, vágja ezt a témát, nekem sokat segített, tel:06-70-6321829.
A sötét képről azt hittem videó. Bocs. A videót, nem tudom felrakni ide.
Azért azt tudjátok, hogy egy vérbeli sólyom ha megindul,.... legalább a Garda tóig elsuhan. Sajnálom hogy nem lehettem veletek.
Nagyon király nap volt!
Esetleg minden hétvégén?
Sziasztok! Eladtam a thunderacemet, és hayabusára vágyom. sok pénzem nincs rá, nagyon max. 1 milla. Tudom, h ennyiért öregebbet kapok, de ez van. kinéztem erzsébeten egy 2001-eset, nem találtam fogást rajta, max annyit, h az elején a spoiler zörög kicsit. Segítenétek, hol keressek rajta tipikus hibát, ami nem látszik kívülről azonnal? Esetleg fórumtársanak eladó vas megbízható állapotban? Köszönöm a segítséget
Hú de sötét volt...
Örülök, hogy veletek lehettem. Szép nap volt.
sziasztok. köszönöm a mai napot
A videók felét "megette" egy lepke !
Köszönöm Mindenkinek a szép napot !
Rendben hazaértem ...
Sziasztok, hazaértünk minden ok. Szép kis nap volt, jó csapattal, jó túra.