Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos belekezdtem egy kisebb átalakításba de ahogy lenni szokott már a blokk is kint van . most például a fényező felesége szült(ezúton is gratulálok neki )s emiatt újabb hetet csúszik a fényezésem
mindig közbejön valami de karácsonyra kész lesz
Egyébként Te miért nem jössz szombaton?
Jövő hét szombaton megismételhetjük a kört! :-)
:-) Stoptábla mindenhol van.:-)
http://youtu.be/8m3h1sRI_zg
azért azt a rudas mutatványt nem hiszem hogy unná valaki
éreztem hogy hozzád való
kirakja a konnektorba rakott szögre akasztott kulcsot. S odaírja, hogy kiakasztottam a kulcsot neked szerelmem. :-)
őszintén szólva rúddal gondoltam indítani. :-) ;-) S utána ha eldurvul a játék,... hát legyen!
jó asszonyt választottál
viszont ha a kezedre rakod az alsónacit vagy a csipkésbugyit a bőrnadrágodba eléggé bele fox izzadni..ezt azért gondold még át
azért ha műsorodnál úgy érzed a hallgatóság unatkozik dobj be egy kis mozgást is..pl egy spárga és egy cigánykerék fel szokta kelteni az emberek figyelmét
Sziasztok, mi is jövünk! (Ati, Csadi) Ketten biztos, de lehet,hogy négyen. Akarattyán csatlakozunk, (Zoli, Zsolti) holnapra kiderül, hogy tudnak-e jönni! Látom jó a hangulat! Így tovább.
A nejem szerint ha a piros pólóját összemossa a szürke alsónadrágommal, akkor meglesz a rózsaszín alsónadrág is szombatra, és ő is rajtam röhög, és nektek drukkol.:-)
rendben. ha nincs rá szabály, hol viseljem, majd a kezemre kötöm......egyébként meg majd ha hazaérek rögtön leveszem az asszony bugyiját.....mert annyira szorít!:-) a szavalás is rendben:-) .... bár szerintem nem sokan kíváncsiak egy szavaló nagy szörös bálnára, de ám legyen.:-)
Akarattyán csatlakozok
jól van vigyél szendvicset nehogy az előadás közben elszédülj
Ráadásul én már székesfehérváron éhes leszek, nemhogy füreden! Ok. holnap megtanulom a verset! remélem, hogy lehet dalszöveg is!
szolgálati rózsaszín alsónadrágot vagy a csajoknak csipkéset azért komolyabb idő után lehet kiérdemelni..ne légy telhetetlen
nézd esetleg a busatanács kivételt tehet veled mert szimpatikus a lelkesedésed. DE csakis egyféleképpen: ha a feleséged csipkés tangáját veszed fel bármilyen színben!
de ez nem jelent felmentést a szavalás alól...
Lesz majd szolgálati rózsaszín alsó? A verset elkezdem tanulni, :-) rendben.:-)
:-) de nincsen rózsaszín alsóm! Vagy az jár majd ?
Jópofa dolog a beavatás:-) De tényleg nincs rózsaszín alsóm,
sajnos most nem leszek ott de azért remélem szigorúak de igazságosak lesztek a szimpatikus Lacconer kollégával
tökéletes. garantálható, hogy füredre érve már mindannyian éhesek leszünk.
kemény vagy BB
Szupiiii! Ha Füreden tervezitek az ebédet,akkor tudnék egy jó helyet.. A pincér egy jó barátom. De lehet hogy néhányan ismeritek a helyet,közvetlenül mielőtt beerunk Füredre a lámpás ker.után jobb oldalon van egy teraszos étterem. Ha érdekel benneteket. Az étterem mögötti placcon,lehet parkolni és elvileg szépen sorba állva el is férnenek a vasak,ha nem akkor közvetlenül mellette van egy rendes parkoló is. Ha ez megfelel akkor tudnom kéne mert akkor szólok a srácnak hogy készüljenek mert jönnek az éhes Sólyomlovagok :-D
Azt tudnod kell minden ujonc at kellett essen ezen
Az elso es egyben a legfontosabb kellek egyvrozsaszin alsonadrag..miutan megerkezik a csapat az ened helyszinehez ott az ujoncoknak alsonadragra kell levetkozni es elszavalni egy minimum 3 versszakos verset(lehet proza is). S ha ezt sikerult abszolvalni es egyhangulag elfogadta a busagyules akkor sikeresen beleptel a csapatba..
Ugyhogy kezdj el tanulni