Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsánatot kérek, de vissza kellett fordulnom reggel műszaki hiba miatt. . Mostanra megoldódott. Holnap lehet, hogy elmegyek egyedül végig menni a túrán.
Köszi fiúk a jókívánságokat,,szedem a C vitamint nagy dózisban ! De az is lehet hogy nem iszok rendesen ! . Jó motorozást nektek ! Látom szépen összejöttetek,.
Jó éjt mindenkinek. holnap találkozunk!
Küldjed csak, küldjed a jó időt.
Olaszba ma napsütés és 30 fok volt, holnapra odaér.
Köszönöm. Azt hiszem, képes leszek megtalálni az MO-n az Annahegyi pihenőt. Majd a piros vonal mentén haladok.
Én úgy látom, lassan elvonul a felhőzet . Bizakodom.Radarkép
Pokerzee rendben, köszönöm. Annahegyi pihenőnél leszek 9.30tól.
Lacconer : Ha már eljössz idáig , nehogy elkeveredj, inkább felszedünk Diósd felett az M 0 -on az Annahegyi pihenőnél , de ha ragaszkodsz a "sólyomraj" üldözéséhez, ám legyen. Azért itt egy érkép, csak neked, az Annahegyi pihenő höz : https://goo.gl/maps/Rl05v
Látom akkor komolyan gondoljátok a holnapi napot. Ritkán látott pocsék egy nap volt ma,nem tudom hogy ez holnapra hogy fog kinezni.
szevasztok, akkor holnap
rendben.
Sziasztok! Ott leszek a gyülekező ponton! Üdv mindenkinek
Az első pihenő vagy benzinkútnál megállok az M7-en, s egy nagy csoport Hayabusát majdcsak felismerek , akkor aztán tűz utánatok, s csatlakozom a sorhoz. 10 kor van Bpról indulás, akkor gondolom,ha várok 10 kor az M7 en az jó lehet. Jó így?
nem tudom mire gondolsz. az 1. pihenő M7székesfehérvár shell kút, 60-as kőnél.
10:45 - 11:00-ig.
Üdv Mindenkinek!

Egy albán túrától még koszos Hayabusával én is jövök.
Az M7 -en megállok az első megállónál 10kor, s majd figyelek. és csatlakozok!
szeva. akkor odatalálsz a gyülekezési helyre? vagy ugorjunk neki még egyszer az egyeztetésnek és találkozunk a nulláson?
gyorsan beszéljük meg, mert nemsokára megyek melózni.
szépen harmonizálnak
na, egy kicsit nem értem rá. szédületes dolgok zajlanak itt.
látom szépen összejövünk azért.
hayabusablack jobbulást kívánok. kevés C vitamint szedtél. napi 1000 mg és holnap ott lennél.
Feti üdv. akkor holnap.
Sziasztok, 2Fehér, 1kék, 1narancs..Akarattyán várunk benneteket. Széles utat!