Ne is mond!
A munkába járáshoz, mindig fenn van a top case a mocin, így nem lehet nyelezni a gépet a győri elkerülőn . Nem szeretném elhagyni a céges laptopot.
Aztán mikor viszik fel az új rs tt-ket kipróbálni, mindig elhullajtok egy könnycseppet, hogy csak 150-ig tudom őket alázni, utána ki kell térnem a külső sávba !
DE a hétvégeken lekerül a doboz! (mikor épp nem dolgozik akkor is)
Így van! Nem érek én rá arra, hogy a gép előtt üljek és várjam, hogy valaki hülyeségeket írogasson! Inkább kifújom az orrát egy két Lamborghini-nek a pályán!
Nehéz is mocorogtatni a japán motorok topicját. Azoknál nem sok meghibásodás van. Bezzeg az Aprilia topic biztos pörög .
Mostanában a Viccek topic is kihalt, néha pár ördög szekeret visz a szél, aztán ennyi . Bár néha a cikkek, vagy videók hozzászólásain lehet jókat röhögni .
Zorro feladta rajott a hayabusa topicban egy kawasakival nem sok ertelme van ööö lenni
Altalaban a topicok annyira nem mocorognak 2-3 kiveteltol eltekintve, ugyhogy talan megbocsatanak nekunk a kollegak.
Foleg neked persze
Kimegyek a Csesznekre az út menti pihenőben, aztán még szobrot is emelnek nekem Aztán ha kipáváskodtam magam, akkor visszatolom a kisbuszba és haza jövök !
Story: még anno a 400-as Yamahára csináltattam egy veszprémi sráccal kipufogót, és amikor ott voltam nála, mesélte, hogy volt nála vmi 1000-s sport gép, amire a gazdája rendelt egy tuning nyitott full rendszert. De mikor a tulaj vitte el a masinát, megkérte a kipufogóst hogy álljon már ki neki a mélygarázsból, mert ő nem tud emelkedőn elindulni! Na az ilyennek kell sok paci meg a tuning is tuningolva !
Szerintem elmesz a praktikerbe veszel csiszolopapirt es a szeleit minden este kicsit megcsiszolod. S a fagyizo elott kidulesztett mellekkel nyalhatod a 3 gomboc pisztaciat
Ha jövőre lesz időm kijárni pályázni, akkor nem igazán fog érdekelni, hogy mennyit megy el a gumi. Ha elfogy, akkor csere. Vmit vmiért.
Aztán ha sikerül pályázni, akkor remélem, hogy a gumit majd azért kell cserélni, mert a szélei fogynak el és nem a közepe !
Látom tetszik a pink pony . Sejtettem én hogy vmi drasztikus változtatás miatt adod el az idomokat a masináról.
Tessék egy kép, amit odaadhatsz a fényezőnek :
Kicsi ponim pink pony..de izgi
elol hasznaltam rosso corsat es nem volt rossz de a tapadosabb jobb. Igaz max 5 e kmt birt ki elol..nalam a sportsmart 6 e utan kuka lett a jozsinal aki igaz 25 kiloval konnyebb 12 ezret elment gumigyilkos vagyok
Ezzel sem volt baj, ameddig nem volt benne ennyi km.
Majd jövőre kerül rá Pirelli Diablo Rosso Corsa.
Idén már a napi munkába járást ki fogja bírni az Angel, vagyis ami maradt belőle .
Jövőre úgyis gumis évet tartok. Kocsira is 4 új, a mocira is 2!
Lehet az a baj hogy lókent kezeled a motort..hejj ráró
Vegyel mar egy normalis gumit es nem fog elkaparni dunlop 211-212, metzeler m7rr, supercorsa, esetleg s20..
Ez biztos! És huncutabb is!
Ma megviccelt a kicsike munkába jövet. Hajtottam fel az M1-re, aztán a gyorsítósávban, mikor elkezdtem gyorsítani, 3. fokozatban úgy elforgatta a hátsókereket mint a szél. Pedig nem húztam csumagázt, és csak kicsit volt nedves az út. Úgy néz ki az Angel így közel a 20 ezer km-hez már nincs a helyzet magaslatán !
Egyből felébredtem! Egyből mondtam neki "hóó Ráró, nyugi van!"
Lehet ez a kép még ifjú és bohó korodból van, amikor még "művész" filmekben is feltűntél!
Csak azért nem lettél sztár mert olyan voltál mint a simabőrű a Vukban. Csak derékig mutattak alulról és villámló bottal jártál !
A hayabusa hivatalosan a sporttura kategoriaba van sorolva a zx14el egyetemben. S ha jol tudom a nagy dogok kozul csak ok ketten. Mivel nekem volt szerencsem mindkettohoz ezert azt mondanam a hayabusa sporttura a kawasaki turassport motor. Szerintem ha valaki csak turazni akar s ritkan jampeckodni inkabb a kawasaki ha pedig olyan sznob mint en es foleg gizdazni akar inkabb a busa
A munkába járáshoz, mindig fenn van a top case a mocin, így nem lehet nyelezni a gépet a győri elkerülőn . Nem szeretném elhagyni a céges laptopot.
Aztán mikor viszik fel az új rs tt-ket kipróbálni, mindig elhullajtok egy könnycseppet, hogy csak 150-ig tudom őket alázni, utána ki kell térnem a külső sávba !
DE a hétvégeken lekerül a doboz! (mikor épp nem dolgozik akkor is)