Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs semmi, csak egy kicsit felcsúszott a szemöldököm.
szombat balcsi körbe, vasárnap gályarabság. mennék én szívesen lacházára is, de sajna mást dobott a gép.
Ne huzd fel magad dj..van egy par "eleteben csak tv-ben latott nagymotort okoska"akik mindenhez kurva okosak de 50cm3 nel nagyobb motoron nem ultek még.
Vasarnap kiskunlachaza?
:-) semmi baj.
ha minden igaz, akkor holnapra megkapom a ruhát.
Legalább szombaton már abban tudok menni . :-)
Vazzeg hollo ne izelj mar a gumi a lelke a motornak. Odaadom nekem van tartalekban egy vadi uj sportsmartom majd kifizeted tavasszal ha lesz kereted ra.
az a baj, hogy megvannak számlálva az órái már. nem robban szét az könnyen, csak ha már vásznon fut, nem túl jól tapad, kockázatos mindenképp. dobj fel egy képet a gumis fórumra. van ott egy pár szakértő. kérdezz rá és már mondják is.
Péntek estig megálmodom, mi legyen .
Az a gond, hogy jövő hét elején párom kocsija szervizben lesz, és akkor nekem csak a moci marad, mert az asszony viszi az én verdám, így annyi gumi még kellene hátra, ami kibír egy fél hetet munkába járni .

Amúgy mi a legrosszabb forgatókönyv? Szétrobban?
ez a jó kérdés. én már mentem vásznon is, de az necces, tudod.
megkérdezném a helyi gumistól, hogy szerinte kibír-e még 800 km-t óvatos üzemmódban.
Szerinted kibírja még?
reggel szebb volt még a fazonja. leszolgálta az idejét becsülettel.
mi lesz így szombaton?
Húha ! Azt, hogy használat közben elkopik, értem, de hogy keresztbe megrepedezik...?! Annyira tapad, hogy inkább elreped, rajtolásnál ? Ilyet még nem láttam, talán, csak tizen-húsz éves gumiknál .
Szerintem ennek a hátsóguminak lefőtt a kávé!
Szia!
Tartozom egy bocsánat kéréssel!
Ma beszélgettünk Euroringen a pályabíróval és mondta, hogy annak ellenére, hogy a szabályzatban benne van, hogy csak bőrruha, a bírók felengednek sima szerelésben.
Szóval elnézésedet kérem!
belenéztem a vidibe. jól sikerült. ízelítőképp nézd meg a yutubon a júniusi közös gurulást a mecsekbe. pokerzee motorostársunk készítette.
sólymokkal a mecsekben, így keresd.
jól hangzik
nemrég értem haza az euroringről. holloval nyomattuk rendesen.
ha meglesz a bőrrucid és szólsz, csapunk arra egy kanyart megint.
A következő filmek, a legkirályabb srácokat fogja mutatni:-) a hayabusásokat ;-)
szeretnék egy király filmet csinálni a balaton körültekerésen is!
http://youtu.be/9QA9Ie9sLso
Tiszaföldvári felvonulás. :-) Yamaha fzr1000 el vonultunk fel:-) de így is király volt. :-) ;-)
ott leszünk!
Na akkor ugorjunk neki mégegyszer

V. Hayabusa gurulás 2015. 09. 12, vagy 19, vagy 26 /szombatok/
Terv: A Balaton körbe tekerése.
Indulás: 10:00 M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP kút. /szokásos/

10:45-11:00 M7 pálya SzFehérvár Shell kút /pihenő/
11:40-12:00 71-es u. Balatonakarattya MOL kút /pihenő/
12:40-14:00 Füreden v. Badacsonyban ebéd.
A továbbiakat ott megbeszéljük. Reméljük kellemes idő lesz.
Aki jön, iratkozzon fel.

1. djHayabusa67
2. bartokatosz
3. pokerzee
4. atisR6R
5. Dotka2
6. Hayabusablack
7. Pupusteve
8. arpivanda
9. Hollo
10. BariIstván
11. retrorider
12. Lacconer
13. KawaBBusa /hello kitty mopeddel
14. Arpivanda
15. BLACK&RED / + 1 vagy 2 motor /
Sziasztok! Alakul valami a Balcsival kapcsolatban?
hazaértem. Majdnem, de sajnos mégsem sikerült találnom rám illő bőrszerkót. Így mostmár biztosan nem tudok holnap menni Euro ringre.

Viszont a hétvégére már lesz, így szombaton tudok menni a balaton gurulásra!
azért ne add fel. nem kispályás motort vettél. fontos a bőrruha.
KakucsRing

Itt nem kell bőrszerkó!
Laci! Keresd meg Zsuzsát, Ő csinál neked olyan tuti bőroverált, hogy moci nélkül is abban fogsz rajolni! Ez komoly, 06309769428.
Ok. folyamatosan nézem.... nem találok azonnal. kicsit megharagudtam! Szo...n le, a k..va anyjába. Szarok rá! Ha motorozni szeretnék, akkor abban fogok, amiben akarok! Majd motorozok máshol, ahol megfelel a ruházatom, s majd később veszek bőroverált! Kifizetni nem volna gond, !de nem találok hirtelen a méretemben! Akkor majd motorozok ott, és olyannal, ahol megfelel a ruházatom!