nincs semmi, csak egy kicsit felcsúszott a szemöldököm.
szombat balcsi körbe, vasárnap gályarabság. mennék én szívesen lacházára is, de sajna mást dobott a gép.
Ne huzd fel magad dj..van egy par "eleteben csak tv-ben latott nagymotort okoska"akik mindenhez kurva okosak de 50cm3 nel nagyobb motoron nem ultek még.
Vasarnap kiskunlachaza?
Vazzeg hollo ne izelj mar a gumi a lelke a motornak. Odaadom nekem van tartalekban egy vadi uj sportsmartom majd kifizeted tavasszal ha lesz kereted ra.
az a baj, hogy megvannak számlálva az órái már. nem robban szét az könnyen, csak ha már vásznon fut, nem túl jól tapad, kockázatos mindenképp. dobj fel egy képet a gumis fórumra. van ott egy pár szakértő. kérdezz rá és már mondják is.
Péntek estig megálmodom, mi legyen .
Az a gond, hogy jövő hét elején párom kocsija szervizben lesz, és akkor nekem csak a moci marad, mert az asszony viszi az én verdám, így annyi gumi még kellene hátra, ami kibír egy fél hetet munkába járni .
Húha ! Azt, hogy használat közben elkopik, értem, de hogy keresztbe megrepedezik...?! Annyira tapad, hogy inkább elreped, rajtolásnál ? Ilyet még nem láttam, talán, csak tizen-húsz éves gumiknál .
Szia!
Tartozom egy bocsánat kéréssel!
Ma beszélgettünk Euroringen a pályabíróval és mondta, hogy annak ellenére, hogy a szabályzatban benne van, hogy csak bőrruha, a bírók felengednek sima szerelésben.
Szóval elnézésedet kérem!
belenéztem a vidibe. jól sikerült. ízelítőképp nézd meg a yutubon a júniusi közös gurulást a mecsekbe. pokerzee motorostársunk készítette.
sólymokkal a mecsekben, így keresd.
V. Hayabusa gurulás 2015. 09. 12, vagy 19, vagy 26 /szombatok/
Terv: A Balaton körbe tekerése.
Indulás: 10:00 M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP kút. /szokásos/
10:45-11:00 M7 pálya SzFehérvár Shell kút /pihenő/
11:40-12:00 71-es u. Balatonakarattya MOL kút /pihenő/
12:40-14:00 Füreden v. Badacsonyban ebéd.
A továbbiakat ott megbeszéljük. Reméljük kellemes idő lesz.
Aki jön, iratkozzon fel.
Ok. folyamatosan nézem.... nem találok azonnal. kicsit megharagudtam! Szo...n le, a k..va anyjába. Szarok rá! Ha motorozni szeretnék, akkor abban fogok, amiben akarok! Majd motorozok máshol, ahol megfelel a ruházatom, s majd később veszek bőroverált! Kifizetni nem volna gond, !de nem találok hirtelen a méretemben! Akkor majd motorozok ott, és olyannal, ahol megfelel a ruházatom!
szombat balcsi körbe, vasárnap gályarabság. mennék én szívesen lacházára is, de sajna mást dobott a gép.