Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én mennék nagyon de szülinapi party lessz nálunk..... Vasárnap viszont Kunmadár felé megyek,megbízhatosági 24 órás veteránmotorverseny lesz....
Eladó akrapovic ovál titándobok!
Sziasztok! Keresek k8 Busához benzinpumpát nem tud valaki segíteni honnan lehet beszerezni?
nagyon jóóóóó. 9 fél 10 között ott vagyok a kúton.
azonban nem értem, mi van a többi csipet csapattal. egyedül feti jelezte vissza, hogy nem tud jönni
Hozzatok még motorosokat!Ki eszi meg azt a sok kolbászt?
Nekünk tökéletes.
Végre ujra busa!
Bocsi lemaradt a kérdőjel,szóval:Hol vannak a többiek?
Nagyszerű,a többiek szabin vannak
nekem is jó a 18-a. mit szóltok egy 9, -fél 10-es induláshoz, ugyanonnan az agip kútról? ugyanaz az útvonal, azzal a pihenőhelyekkel. aki tud jönni jelezze idejében azért is, hogy a szervezők tudjanak ennek megfelelően készülni.
1. djHaqyabusa67
2. dotka2
3. valmont
kárászon grillezett keszeg-i, sűrűn irdalva
Nem, de az másodlagos....
Pedig grilleznék keszeget is vagy kárászt!
Semmit ne hozzatok,a részvételetekkel emeljétek a rendezvény színvonalát.
Köszi a meghívást, de már van fix program ... ! :(
nem szép . a lábad megúszta?
üdv. köszi a meghívást. munkaügyben kell egy kicsit kavarnom, hogy jó legyen a 18-a. ha sikerül, holnapra megtudom, akkor OK.
Hali skacok. Suzukival találkoztam, de a balos generátorrésszel elkaptam a futóművét. Motorblokk ház alsó részére lenne szükségem, ugyanis a deklicsavar kitépett egy 5 cm es részt. Vagy egy jó heggesztőmester...
A történelem mai állása szerint én is csatlakozok!

Kérdés, hogy vigyünk-e valamit? Kaja, pia vagy anyagi hozzájárulás a grillpartihoz?
Helló!

Vkinek van tapasztalata a Busán PIRELLI DIABLO ROSSO CORSA gumival?

Köszi!
Köszönjük és elfogadjuk a meghívást!
Akkor ott a helyetek!
Minket érdekel.
Én még olyat nem hallottam hogy" padon műszerrel állítják a teleszkopot",azt mindig probálgatjuk hogy milyen,még a versenyzők is igy csinálják a pályán....
KakucsRing!

Július 10 Motoros nap (futómű teszt nap)

Dávid Pisti Barátunk segítségével.
A tesztnap során segít megtalálni motorod helyes futómű-beállítását, amit rögtön a pályán le is ellenőrizhetsz.
Nincs más dolgod, csak befizetni az egész napos pályahasználat díját.
Érdemes időben érkezni, mert a tesztnapon az első 20 érdeklődőt tudjuk fogadni a minőségi munka érdekében. Ha lemaradsz, “csak” motorozhatsz egész nap!