nekem is jó a 18-a. mit szóltok egy 9, -fél 10-es induláshoz, ugyanonnan az agip kútról? ugyanaz az útvonal, azzal a pihenőhelyekkel. aki tud jönni jelezze idejében azért is, hogy a szervezők tudjanak ennek megfelelően készülni.
1. djHaqyabusa67
2. dotka2
3. valmont
Hali skacok. Suzukival találkoztam, de a balos generátorrésszel elkaptam a futóművét. Motorblokk ház alsó részére lenne szükségem, ugyanis a deklicsavar kitépett egy 5 cm es részt. Vagy egy jó heggesztőmester...
Én még olyat nem hallottam hogy" padon műszerrel állítják a teleszkopot",azt mindig probálgatjuk hogy milyen,még a versenyzők is igy csinálják a pályán....
Dávid Pisti Barátunk segítségével.
A tesztnap során segít megtalálni motorod helyes futómű-beállítását, amit rögtön a pályán le is ellenőrizhetsz.
Nincs más dolgod, csak befizetni az egész napos pályahasználat díját.
Érdemes időben érkezni, mert a tesztnapon az első 20 érdeklődőt tudjuk fogadni a minőségi munka érdekében. Ha lemaradsz, “csak” motorozhatsz egész nap!
azonban nem értem, mi van a többi csipet csapattal. egyedül feti jelezte vissza, hogy nem tud jönni
1. djHaqyabusa67
2. dotka2
3. valmont
Kérdés, hogy vigyünk-e valamit? Kaja, pia vagy anyagi hozzájárulás a grillpartihoz?
Vkinek van tapasztalata a Busán PIRELLI DIABLO ROSSO CORSA gumival?
Köszi!
Július 10 Motoros nap (futómű teszt nap)
Dávid Pisti Barátunk segítségével.
A tesztnap során segít megtalálni motorod helyes futómű-beállítását, amit rögtön a pályán le is ellenőrizhetsz.
Nincs más dolgod, csak befizetni az egész napos pályahasználat díját.
Érdemes időben érkezni, mert a tesztnapon az első 20 érdeklődőt tudjuk fogadni a minőségi munka érdekében. Ha lemaradsz, “csak” motorozhatsz egész nap!