Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a volt menyasszonyod az most a feleseged szerintem tiltsd le a belepest a gepedre
Hosszu tavon jobban jarsz
Én Harasztiból elindultam az Agip kúthoz szemerkélő esőben, (esőruhateszt) de kigyulladt a műszerfalon egy piroslámpa. A jobb oldali.
Az mit jelent? F1
Tegnap átszereltem belső AC-ra. Lehet hogy a külső AC-ról lehúzott és ledugózott vékony gumicső zavar bele valami jeladóba? Amúgy megy rendesen, csak a szintmérő nem mutat, mivel nincs összedugva.
a volt menyasszonyom beleolvasott és azt mondta, hogy maradjak a hazai kebleknél és inkább motorozzak énis
mit lehet ehhez hozzáfűzni
Én kicsi vagyok és félek a nagy dudáktól...maradjunk inkább a jó időnél, és motorozzunk.
igazatok van fiúk le tudom szervezni DE nem vagyok híve a nagy dudáknak inkább a kisebb, formás testű lelkes lányoknak
ebben benne volnék én is. kawabbusa biztos le tudná szervezni a lányokat. a fehér pólókat állom
Heves-Borsod : esik !
Más idöpont lessz joooo.
Ha mindenki hoz egy dús keblű hölgyet fehér pólóban, akkor részemről indulhatunk!
vizipóló túrára?
Felénk is szakad. Akkor, most, nem megyünk?4
Győrben pillanatnyilag nem esik, de már volt egy kiadós eső.
hát mifelénk elég komolyan esik és úgy láttam a térképen, hogy alig van az országban olyan hely ahol nem. szívás. marad a jövő hét szombat, vagy az azt követő. csak lesz még szombaton jó idő.
Sziasztok! En is csak akkor tudok menni, ha maskorra tesszük
Én vettem a héten egy esőruhát, tesztelésképp mindenképp gurulok egy keveset.
Ne aggodj nem lesz ott semmi baj a szeltol kevesbe felj mint inkabb az esotol. Valljuk be te sem a balettintezetben uzod a mesterseged mintahogyan en sem Peldaul milyen gumik vannak a solymodon minden rendben lesz csak ovatosan kozlekedj es vigyazz a hollokkal azok sokkal nagyobb veszelyt jelentenek mint egy szellocske
sziasztok. Bár már összecuccoltam, s indulásra kész lehetnék, de nem merek elindulni! Az eső nem is annyira, inkább a viharos széltől félek. Így nem lenne nagy élmény! reggel 5.30 körül kellene indulnom.
Az lenne a legjobb, ha jövő hétre kerülne át a túra!
Nagyon szeretnék menni, de ha csak szenvedés, akkor nincs értelme nekem, kezdőnek!
marad a rendszám dőlésszög módosítás s van nekem egy 3 fejes blokkolóm lehet az is beleugrik jövőre
bár autópályán nem hiszem hogy bárki megfogna, városban meg nyugiban megyünk
az íveket meg majd megmutatom ne aggódj kawasakival a mátrában a szalagkorlátot kívűlről megjártam oda-vissza úgyhogy abban is jó vagyok
Ne hagyj le légyszíke, inkább menj elől és mutasd az íveket!

Nem hiszem, hogy a turbo nagyon kell utcára, főleg most, hogy lassan minden bokorból mérnek.
Kicsit utána olvastam, hogy mi várható ez ügyben. hát nem lesz egyszerű dolgunk, ha időként szeretnénk legalább a kettest leforgatni.
Kek es szurke semmi extra de most hogy mondod veszek zold szelepsapkat
gyanús, hogy zöld lesz az a motor. most már nem tudod tovább titkolni.
kösz. reggel meglátjuk mi légyen.
Sziasztok
Ha holnap mentek akkor széles utat és jó időt kívánok nektek !
Viszont ha az idő közbeszól akkor jövőhét szombaton nagyon szívesen csatlakoznék hozzátok !
semmi titok nincs csak új színt kap mert a kék 50 e km alatt viseltes lett s nem is jött be a szín. a turbo szett meglátjuk de 1-1.5 milla körül van alsó hangon s nem tudom megéri-e utcára. harmadrészt elárul az előző tulajról mindent hogy 50 e km alatt a gyári lánc van rajta..
s végül de nem utolsó sorban a lányom rollerja igen vagány s lehet lehagylak vele
ja persze, el is felejtettem, egyszer csak vesz végre már egy motort.