Én Harasztiból elindultam az Agip kúthoz szemerkélő esőben, (esőruhateszt) de kigyulladt a műszerfalon egy piroslámpa. A jobb oldali.
Az mit jelent? F1
Tegnap átszereltem belső AC-ra. Lehet hogy a külső AC-ról lehúzott és ledugózott vékony gumicső zavar bele valami jeladóba? Amúgy megy rendesen, csak a szintmérő nem mutat, mivel nincs összedugva.
hát mifelénk elég komolyan esik és úgy láttam a térképen, hogy alig van az országban olyan hely ahol nem. szívás. marad a jövő hét szombat, vagy az azt követő. csak lesz még szombaton jó idő.
Ne aggodj nem lesz ott semmi baj a szeltol kevesbe felj mint inkabb az esotol. Valljuk be te sem a balettintezetben uzod a mesterseged mintahogyan en sem Peldaul milyen gumik vannak a solymodon minden rendben lesz csak ovatosan kozlekedj es vigyazz a hollokkal azok sokkal nagyobb veszelyt jelentenek mint egy szellocske
sziasztok. Bár már összecuccoltam, s indulásra kész lehetnék, de nem merek elindulni! Az eső nem is annyira, inkább a viharos széltől félek. Így nem lenne nagy élmény! reggel 5.30 körül kellene indulnom.
Az lenne a legjobb, ha jövő hétre kerülne át a túra!
Nagyon szeretnék menni, de ha csak szenvedés, akkor nincs értelme nekem, kezdőnek!
marad a rendszám dőlésszög módosítás s van nekem egy 3 fejes blokkolóm lehet az is beleugrik jövőre
bár autópályán nem hiszem hogy bárki megfogna, városban meg nyugiban megyünk
az íveket meg majd megmutatom ne aggódj kawasakival a mátrában a szalagkorlátot kívűlről megjártam oda-vissza úgyhogy abban is jó vagyok
Ne hagyj le légyszíke, inkább menj elől és mutasd az íveket!
Nem hiszem, hogy a turbo nagyon kell utcára, főleg most, hogy lassan minden bokorból mérnek.
Kicsit utána olvastam, hogy mi várható ez ügyben. hát nem lesz egyszerű dolgunk, ha időként szeretnénk legalább a kettest leforgatni.
Sziasztok
Ha holnap mentek akkor széles utat és jó időt kívánok nektek !
Viszont ha az idő közbeszól akkor jövőhét szombaton nagyon szívesen csatlakoznék hozzátok !
semmi titok nincs csak új színt kap mert a kék 50 e km alatt viseltes lett s nem is jött be a szín. a turbo szett meglátjuk de 1-1.5 milla körül van alsó hangon s nem tudom megéri-e utcára. harmadrészt elárul az előző tulajról mindent hogy 50 e km alatt a gyári lánc van rajta..
s végül de nem utolsó sorban a lányom rollerja igen vagány s lehet lehagylak vele
Hosszu tavon jobban jarsz