Sziasztok! A szombati gurulásra jelentkeznék. Az időjárás nem befolyásol, csak a munkám. Amennyiben hazaérek Hollandiából, megyek! Már nagyon várom! Üdv.
hi
kiváló a plexi valóban! nem mondanék sebességet!ami tény,2 szlovák és egy lengyel túrán túl vagyok vele és elképesztő mennyivel komfortosabbá tette az utam a plexi...mégegyszer thx!
úgy néztem az előrejelzést a neten, hogy szombaton már túlnyomórészt napos idő lesz. ha szerencsénk lesz megússzuk, de engem sem tántorít el egy kis zápor.
egyébként komolyan gondoltam, úgy 20-a környékén? rászervezzük bartokatosz barátunkat is és mehet a sütögetés.
Nem lesz eső elintéztem! futó záporok lesznek de akkor mi van? Majd behúzódunk egy benzinkútra! Ennyi! Kisvárdáról is jönnek nem is érdekli őket lesz- e eső! Pedig az nem itt van!
Ha jól emlékszem itt 2. helyen zártam!
Azon kívül semmi!
http://youtu.be/JeyL_3pvwMQ
aug 2. szombat 10:00 induló az MI-M7 kiv. szak. lévő AGIP kútról.
a terv, a balaton teljes megkerülése.
10:30-10:45 fehérváron lévő SHELL kút. tankolás, esetleges becsatlakozókkal a kapcsolat felvétele.
11:20-11:45 balatonakarattya MOL kút (ua.)
12:25-13:45 balatonfüred, velős pirítós és toroknedvesítés.
14:30-15:15 szigligeti vár környezete, fagyi, egyebek.
a többi pihenőhely majd dobja magát.
enyhe időbeni csúszás kalkulálható. a későbbi becsatlakozóknak lehet, hogy várniuk kell valamennyit.
menet közbeni egyeztetés nullahathetven háromhatvannégy kilencvenkettőnyolcvanegy
mindenkit szeretettel. hajrá busások.
de ha ilyen jó tényleg dobj még egy 10est érte
Azt hittem, hogy csak K5 és az L14-ed van?!
Az a favorit nálam színben!
Gyonyörű mind a három!
Mire megjön szerintem el is éri a 90 000 km-t a sólyom.
Én valószínű nem tudok sajnos menni a rosz első telók miatt de bármi megeshet.
kiváló a plexi valóban! nem mondanék sebességet!ami tény,2 szlovák és egy lengyel túrán túl vagyok vele és elképesztő mennyivel komfortosabbá tette az utam a plexi...mégegyszer thx!
egyébként komolyan gondoltam, úgy 20-a környékén? rászervezzük bartokatosz barátunkat is és mehet a sütögetés.