Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bp Zugló! Szerintem van Nekem rendszert raktak fel és a gyári az úgy van letéve ahogy levették! Ma megnézem lefotózom felrakom és eldöntöd! Kb 20 000 Km ert ment vele!
Mennyit kérsz érte és hol van helyileg? Összekötő is van?:)
gabe1000

Nekem van leömlőm k5 ösé de ugyan az szerintem mint a K4 es!
Tud valaki segíteni hol tudok beszerezni K8 hoz idom szettet? Két oldalsó + komplett fej idom!
Köszönöm! Dj!
2004es busához keresnék gyári leömlőt...
sajnálattal olvastam. mielőbbi felépülést kívánok. remélem nem komoly a dolog.
Mi történt Barátom? Pedig Mi is csak veletek mentünk volna,mást nem ismerek Pesten
Bármivel lehet jönni vagy is menni! De sajnos én nem tudok menni történt egy kisebb balesetem még lábadozok úgy három hetet!
dj. oké
Csak busával lehet menni?
Szombatra tervezünk egy balaton körüli túrát, ha az időjárás engedi! Indulás 9:00 kor Budapest 1142 Ógyalla téri Agip kútról!

Ha van aki szeretne csatlakozni várjuk szeretettel!
Tudod néha meg kell rángatni neki az érzés miatt is!
Ha valakit erdekel van egy ulespupom 2008 utanihoz 10 e ft. Van rajta 2 karc, feher..
Ez a nagyon cibaltam neki hogy ne varjatok sokat...a sok perverz hayabusas
Én is úgy voltam vele, hogy még ezt a napot elmegyek vele és utána kuka, de azt nem gondoltam volna hogy ennyire kiszámoltam:
Szerintem ha ezzel megállított volna a német rendőr akkor én biztos átírathattam volna a nevemet Zsanettra!
tudom, tudom ez így van, csak egész egyszerűen nem jutottam még el odáig. már menni kellett, nagyon és úgy gondoltam, hogy az viszi még a mátrai hétvégét. hát vitte is, csak ott csúszott be ez az apró kis nüansz. sajnálom, hogy nem találkoztunk, de nekem onnan már csak lefelé vezetett az út. majd legközelebb. addig már minden rendben lesz.
Vegyes, de az ülés K4.
Szia!

Ez mikorihoz való? 2008 utáni vagy előtti? Ha utáni, akkor az ülés engem érdekelne.
+36 (20) 254-8999
Maradékok
Dj. Pedig nagyon cibáltam neki, hogy ne várjatok sokat de mikor odaértem és hallottam mi történt el sem hittem! Miért nem raktál már valamit fel? A gumin nem spórolunk! 14 000 Ft szereléssel a vágott slick! Én is ezt használom és nekem nagyon jól bevált!
Majdnem ugy volt,én ott is hagytam őket nehogy tanu legyen belőlem,lent Füreden vártam meg!
Megzsanettoztak dj?
na ebben is van igazság. egyébként tényleg nagyon jól tapadnak a mostaniak, még így kopottasan is, de csere kell. ma elkente a számat a hatóság a mátrában.