Bp Zugló! Szerintem van Nekem rendszert raktak fel és a gyári az úgy van letéve ahogy levették! Ma megnézem lefotózom felrakom és eldöntöd! Kb 20 000 Km ert ment vele!
Én is úgy voltam vele, hogy még ezt a napot elmegyek vele és utána kuka, de azt nem gondoltam volna hogy ennyire kiszámoltam:
Szerintem ha ezzel megállított volna a német rendőr akkor én biztos átírathattam volna a nevemet Zsanettra!
tudom, tudom ez így van, csak egész egyszerűen nem jutottam még el odáig. már menni kellett, nagyon és úgy gondoltam, hogy az viszi még a mátrai hétvégét. hát vitte is, csak ott csúszott be ez az apró kis nüansz. sajnálom, hogy nem találkoztunk, de nekem onnan már csak lefelé vezetett az út. majd legközelebb. addig már minden rendben lesz.
Dj. Pedig nagyon cibáltam neki, hogy ne várjatok sokat de mikor odaértem és hallottam mi történt el sem hittem! Miért nem raktál már valamit fel? A gumin nem spórolunk! 14 000 Ft szereléssel a vágott slick! Én is ezt használom és nekem nagyon jól bevált!
na ebben is van igazság. egyébként tényleg nagyon jól tapadnak a mostaniak, még így kopottasan is, de csere kell. ma elkente a számat a hatóság a mátrában.
Nekem van leömlőm k5 ösé de ugyan az szerintem mint a K4 es!
Ha van aki szeretne csatlakozni várjuk szeretettel!
Szerintem ha ezzel megállított volna a német rendőr akkor én biztos átírathattam volna a nevemet Zsanettra!
Ez mikorihoz való? 2008 utáni vagy előtti? Ha utáni, akkor az ülés engem érdekelne.
+36 (20) 254-8999