Tisztába vagyok vele azért ajánlottam volna a rendszert. Kérdezted van-e párban dobom, igen van de sajnos nem olyan csatlakozással ami neked kellene. esetleg azt lehet még megcsinálni hogy az összekötő csöved végét módosítani kellene és akkor fel lehet ezket is rakni.
mint írtam,csak egy kérdés volt.érdeklődés,hogy valaki mozdul-e rá.viszont azóta elég sok gondom összeszaladt,úgyhogy szervezkedj bátran.az aug.2 valószínűleg nekem nem jó,de ha az marad a végleges akkor természetesen megpróbálom szabaddá tenni a napom.viszont a pécsi irányt többen beszélgettük,azért gondoltam arra.a pipás gézának van asszem az ottaniakhoz elérhetősége,ha gondolod kérdezz rá nála.de mint említettem,nekem a balaton is jó.
bocs pupos. te a 87512-ben feldobtál egy labdát, ami beesett a bozótosba. csak egy célirány szerepel benne, semmi más, semmi reakció, senkitől ha valami beindult volna nem szervezek rád, elhiheted. csak menjünk már végre. ha már elkezdtük csináljuk meg ebben az évben is.
ha a többség pécs felé szeretné, állj elő a tervezettel és menjünk. az enyémet figyelmen kívül hagyjuk. üdv.
valmont. lehet, hogy igen, de majd útközben beáll. indulás előtt megbeszéljük, hogy pályán menjünk-e fehérvárig, vagy a régi 7-es úton. csúszás az időben mindenképp lesz, de így biztos, hogy hamarabb nem leszünk ott sehol. ezáltal a később becsatlakozóknak valamennyit kell majd várniuk. jobbat nem tudok. üdv.
Nem azért,de mért is akkor állsz neki szervezkedni mikor valaki már elkezdte?Engem nem zavar,félre ne értsd.De a Balaton már megvolt...Pécs felé beszéltük az utolsón.de ha erre akartok menni nekem ez is jó,ha nem lesz dolgom természetesen megyek.
Én is csatlakozom! És hívom én is a Szlovák motoros Barátaimat is! De nem mindenki Busával fog jönni! A CBR-600 as mellett majd elgurul a ZZR 1400 as is!
Úgy látom, kézbe kell vennem a dolgokat, mert mindjárt itt az ősz.
3. Hayabusa túra. (mint ahogy a jó öreg kawabusa csinálná )
Találkozás 2014. 08. 02. szombat 10:00 M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP benzinkútnál, aztán irány a Balaton kerülő.
(nem fél Balaton)
Aki jön iratkozzon fel.
10:00 indulás
10:30 Fehérvár SHELL kút
10:45 indulás
11:20 Balatonakarattya MOL kút
11:45 indulás
12:25-13:45 Balatonfüred velős pirítós
14:30-15:15 Szigliget vár környezetében fagyizás, vagy bármi
15:15 indulás
(CBR-600 tip. mkp-ral is lehet jönni )
Városi használat mellett a 9 literes fogyasztás normálisnak mondható?
ha a többség pécs felé szeretné, állj elő a tervezettel és menjünk. az enyémet figyelmen kívül hagyjuk. üdv.
Yoshimura rendszer esetleg nem érdekel?
mindenki azon gyakorol a busa előtt
(Egyébként nem vetted kicsit szűkre az időket?)
3. Hayabusa túra. (mint ahogy a jó öreg kawabusa csinálná )
Találkozás 2014. 08. 02. szombat 10:00 M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP benzinkútnál, aztán irány a Balaton kerülő.
(nem fél Balaton)
Aki jön iratkozzon fel.
10:00 indulás
10:30 Fehérvár SHELL kút
10:45 indulás
11:20 Balatonakarattya MOL kút
11:45 indulás
12:25-13:45 Balatonfüred velős pirítós
14:30-15:15 Szigliget vár környezetében fagyizás, vagy bármi
15:15 indulás
(CBR-600 tip. mkp-ral is lehet jönni )
1. djHayabusa67