Hello!
tud valaki hayabusához 60mm belső átmérőjű akrapovic v vlado v bodis vyoshimura kipufogót?
1999-2007-ig
uehhez keresek még lendkereket,forgó rész -tekercs nem kell!
ha tud vki vmit légyszi írj!
köszi
Sziasztok!
Ezer éve nem voltam erre sajna!
Viszont most lenne egy kérdésem!
Sajna olaj van a busa alatt. Ami biztos hogy kuplung. Szétszedtem az alsó munkahenger gumija kopott! Mi a teendő? Van hozzá javító szett vagy bontott komplett? Atix mennyiért adnád? :)
Hali.
Épp FI tuneren vagy pc-n gondolkodom a jövőben a gépembe. Neked mi a tapasztalat az FI tunerrel? Havernak sportlégszűrő és két nyitott dob mellé raktak padon beállítva pc-t és alul sokkal dinamikusabb lett a motor és csökkent a fogyasztás.
tud valaki hayabusához 60mm belső átmérőjű akrapovic v vlado v bodis vyoshimura kipufogót?
1999-2007-ig
uehhez keresek még lendkereket,forgó rész -tekercs nem kell!
ha tud vki vmit légyszi írj!
köszi
Lerendezte a fasza fényezést rögtön
Ezer éve nem voltam erre sajna!
Viszont most lenne egy kérdésem!
Sajna olaj van a busa alatt. Ami biztos hogy kuplung. Szétszedtem az alsó munkahenger gumija kopott! Mi a teendő? Van hozzá javító szett vagy bontott komplett? Atix mennyiért adnád? :)
70/6321-829
De ha jó idő lesz egy kis esztergomi Rallyt megnézhetnénk...
Remélem mindenki jól van?!
Tudnál még feltenni képeket a dobról? Gondolom párban van?
Épp FI tuneren vagy pc-n gondolkodom a jövőben a gépembe. Neked mi a tapasztalat az FI tunerrel? Havernak sportlégszűrő és két nyitott dob mellé raktak padon beállítva pc-t és alul sokkal dinamikusabb lett a motor és csökkent a fogyasztás.