Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csatlakozom ! Csak vágott slick . És láss csodát még kanyarodni is lehet vele ... Ja , ha azt az Angelt , vagy mit felrakod az nagyon nem fog passzolni az elsőhöz .
Hi-hi! Jó poén.
te Laci
azért néha vedd le az emelőről és úgy is húzd neki..
Megunni sosem fogom! Ezt nem lehet! Fantasztikus érzés, mikor a gázt húzom!
Próbálom ,próbálom de...
Akárhol próbálkozom mindenhol azt mondják, nem lehet jawa mustang alkatrészeket már beszerezni.

atix!

te ne itt irkáljál,hanem csináld a motorom!
Ha megunod szolj
Most is szép! IMÁDOM!
Apukám 200+ lovas gépre csak VÁGOTT SLICK ! A többit elforgatja még alapjárazon is!
erre voltam kíváncsi. ő a befutó. köszi
Attól függ mire kell! Ez egy sport/túra gumi, tehát nem tapad úgy a melegben mint egy slick, viszont a monszunban is úton tart! Ha ezt nem tudod elfogadni, ne is olvass tovább! Bár nekem száraz, meleg aszfalton se csúszkált még a segge. Lehet azért mert az én motorom tuning mentes és gyengének számít a hazai mezőnyben.

Én mindenhol használom a mocit (autópálya, főút, szerpentin, Kakucs,stb) és soha nem volt vele bajom, kockára se kopott. Hidegben, esőben, kánikulában az ÉN motorozási szintem sohase fogott ki rajta.
Az enyémben most van 15 ezer km és most kezd látszani a fény az alagút végén a hátsónak.
Ha te is több célra használod a mocit, nem csak egy dologra vagy rákattanva, akkor biztos te is elégedett leszel vele.
hollo, ha jól emlékszem, te pirelli angel-t használsz. vennem kell hátsót és kipróbálnám. javaslod?
Köszönöm az információkat!
12mm
Hozd el. 70/6321-829
könnyebben beesik kanyarba, szükebben fordul, kevesbé emelgeti az orrát, viszont könnyebben elforog a hátulja.
Szarabb lesz dönteni a motort.
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani profi műanyag varázslót aki a gyári idomzatomon lévő sérüléseket(csúszás és néhány helyen tört is) szakszerűen eltüntetné,nyom nélkül javítaná?
Auctmarts.com -ról kap kínai utángyártottat majd(amiért nem fogok sírni ha valami lesz vele),viszont az eredetit meg szeretném javíttatni és szépen elcsomagolni - hátha egyszer visszakerül rá.
Képeket privátban küldök a sérült-javítandó részekről.Előre is köszi!
tomacsaba@freemail.hu -ra küldjön infót aki tud.

08-as kolbászzsír-fekete busa
Üdv!
Valaki meg tudná mondani, hogy az első generációs busának, mekkora a kutyacsontokban a furatátmérő?
Valóban a 7mm-es rövidítés 3cm magasítást eredményez?
Én 1,5cm-ert szeretnék rövidíteni, ami várhatóan 6cm-es magasítást eredményez. Várható valami negatív/pozitív hatása az ilyen szintű emelésnek azon kívűl, hogy számomra komfortosabb lesz az ülésmagassága a motornak?
A válaszokat előre is köszönöm!
Biztos egy gondos gazda volt a tulaj merrrt kurva szep a moci
Tudok adni gyári, új szerüt. 70/6321-829
Sziasztok!Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy nagyon szép kis 2002-es Busának.Egy baja van csak ,az önindító szabadonfutó elromlott,és már csak néha néha lehet beindítani.Ha valakinek lenne egy eladó használható állapotú örülnék neki.Ha van kérnék egy telefonszámot.Előre is köszi.
Olyan ismerős nekem ez a motor!