Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én hülye lementem kocsival ,nem bírtam ki, délre leértem,1 órakor esőt kaptunk,fél 4-kor megint ,fél 5-kor már sütött a nap,de onnantol már csak kocsik mentek fél hétig,motoros döntök elmaradtak,az edzés alapján voltak kiosztva a díjak,1 forintot nem ért az egész. Stuntraiding,total elmaradt,ne sajnáld hogy nem jöttetek.Lencsés Donát ment 7.74-et superstreetben,az ért valamit!
Azt nem tudom, most süt a nap
Remélem igy is marad...
hát ha tudnám, hogy ez így marad estig, simán bevállalnék egy szétázást odáig. de ez most nagyon lutri. egy páran már indulásra kész vagyunk, de nagy a baj.
Kunmadarason nem esik, jó idő van. Reggel volt pici eső.
bartokatosz, mi a helyzet felétek?
Itt Szakad! Nem értem!
nálunk már elállt az eső és tisztul. van még remény
Az eső szakad Kunmadaras elmarad!

Esetleg ha megállna az eső elindulnánk délután is de egyenlőre nem úgy néz ki!
Hallósztok!yoshimurát nem találtam lett Raptor!
Sziasztok. Sajnos nem érek haza holnapra, ne várjatok! Jó gurit és szép napot Nektek!
Eladó egy Yoshumura Full rendszer 1999-től 2007-ig Hayabusára. Szép állapotban, 1-2 apró hibával, felfogató bilincsel. Piaci ár alatt! Árért érdeklődj a megadott elérhetőségeknél.
sportdob@gmail.com
Köszi!
Szia!
Nekem azt mondták a szervizben hogy mindegyiknek van ez a "fura" hangja alapjáraton. Viszont a kuplung csavarjait ragasztasd be, mert hajlamosak kitekeredni, és az nem kellemes. Ez széria hiba az első generációnál.

Üdv a klubban!
Kurva gyorsan motorozom.

Motorral.
Sziasztok! Igy ismeretlenül a segitségetek kérném. Pár hete boldog tulaja vagyok egy 2003-as Busának, Sikerült egy nagyon szépet, és remélem jót találnom. Azomban felfigyeltem valamire, amit nem tudom hogy normális-e, a gyári halk kipufogókkal, alapjáraton hallok egy kis kerregést a egyértelműen a kuplungtól, és alapjáraton üresbe hirtelen gázadáskor is hallani a kuplungtól egy pici zörejt egy pillanatra, behúzott kuplungnál csönd van. Nagyon halk, szinte alig lehet kihallani, elképzelhető hogy ez teljesen normális, de inkább a végére járnék a dolognak. Mivel nem tudtam még más busát meghallgatni, igy a ti tapasztalataitokra lennék kiváncsi. Köszönöm előre is!
Sajnos még nem tudom,hogy otthon leszek-e. A ceglédi benzinkút nekem is jó, ha hazaérek, ott leszek! Köszi az infót!
Apukám,mint aki be van baszva Pedig ez még a rendőri "zsanettozás" előtt volt.Barátom ne tegyél fel ilyen képeket ide mert leégetsz ,küld el privátban!bartokatosz@gmail.com
józsi, írd le, hogy 20-án hol találkozunk, hány órakor és akkor odamegyek, aztán irány bartokatosz és kunmadár.
(és is kíváncsi vagyok, mit tud a kicsikéd). ha lesz megint közönségkat, én is nevezek .
Jöttök a 4-esen,Ceglédnél körforgalom,ott jobbra,balra benzinkut/Zakar autoszalon után van a körforgalom/Ott találkozunk 8 negyed 9 körül,ugy mint tavaly ,jön dj Jani Barátunk is telon majd beszélünk.Aki jönni akar velünk írjon ide/ Busalaci....../
Barátom mi is Pestről indulunk szerdán Kunmadára ha tudunk csatlakozni akkor egyeztessünk!

Az újjal megyek és benevezek a végsebességre! Kíváncsi vagyok mit bír a kicsike!
Atosz! 50 000 Ft ? Az igen! A Mocskok!

Múlt héten Lillafüreden voltam de az első kanyar közepén vízátfolyás volt és egy talicska sódert hordott az út közepére! Volt is meglepi! A következő kanyarba sár volt és így tovább és így tovább!