Hát én hülye lementem kocsival ,nem bírtam ki, délre leértem,1 órakor esőt kaptunk,fél 4-kor megint ,fél 5-kor már sütött a nap,de onnantol már csak kocsik mentek fél hétig,motoros döntök elmaradtak,az edzés alapján voltak kiosztva a díjak,1 forintot nem ért az egész. Stuntraiding,total elmaradt,ne sajnáld hogy nem jöttetek.Lencsés Donát ment 7.74-et superstreetben,az ért valamit!
hát ha tudnám, hogy ez így marad estig, simán bevállalnék egy szétázást odáig. de ez most nagyon lutri. egy páran már indulásra kész vagyunk, de nagy a baj.
Eladó egy Yoshumura Full rendszer 1999-től 2007-ig Hayabusára. Szép állapotban, 1-2 apró hibával, felfogató bilincsel. Piaci ár alatt! Árért érdeklődj a megadott elérhetőségeknél.
sportdob@gmail.com
Szia!
Nekem azt mondták a szervizben hogy mindegyiknek van ez a "fura" hangja alapjáraton. Viszont a kuplung csavarjait ragasztasd be, mert hajlamosak kitekeredni, és az nem kellemes. Ez széria hiba az első generációnál.
Sziasztok! Igy ismeretlenül a segitségetek kérném. Pár hete boldog tulaja vagyok egy 2003-as Busának, Sikerült egy nagyon szépet, és remélem jót találnom. Azomban felfigyeltem valamire, amit nem tudom hogy normális-e, a gyári halk kipufogókkal, alapjáraton hallok egy kis kerregést a egyértelműen a kuplungtól, és alapjáraton üresbe hirtelen gázadáskor is hallani a kuplungtól egy pici zörejt egy pillanatra, behúzott kuplungnál csönd van. Nagyon halk, szinte alig lehet kihallani, elképzelhető hogy ez teljesen normális, de inkább a végére járnék a dolognak. Mivel nem tudtam még más busát meghallgatni, igy a ti tapasztalataitokra lennék kiváncsi. Köszönöm előre is!
Apukám,mint aki be van baszva Pedig ez még a rendőri "zsanettozás" előtt volt.Barátom ne tegyél fel ilyen képeket ide mert leégetsz ,küld el privátban!bartokatosz@gmail.com
józsi, írd le, hogy 20-án hol találkozunk, hány órakor és akkor odamegyek, aztán irány bartokatosz és kunmadár.
(és is kíváncsi vagyok, mit tud a kicsikéd). ha lesz megint közönségkat, én is nevezek .
Jöttök a 4-esen,Ceglédnél körforgalom,ott jobbra,balra benzinkut/Zakar autoszalon után van a körforgalom/Ott találkozunk 8 negyed 9 körül,ugy mint tavaly ,jön dj Jani Barátunk is telon majd beszélünk.Aki jönni akar velünk írjon ide/ Busalaci....../
Múlt héten Lillafüreden voltam de az első kanyar közepén vízátfolyás volt és egy talicska sódert hordott az út közepére! Volt is meglepi! A következő kanyarba sár volt és így tovább és így tovább!
Remélem igy is marad...
Esetleg ha megállna az eső elindulnánk délután is de egyenlőre nem úgy néz ki!
sportdob@gmail.com
Nekem azt mondták a szervizben hogy mindegyiknek van ez a "fura" hangja alapjáraton. Viszont a kuplung csavarjait ragasztasd be, mert hajlamosak kitekeredni, és az nem kellemes. Ez széria hiba az első generációnál.
Üdv a klubban!
Motorral.
(és is kíváncsi vagyok, mit tud a kicsikéd). ha lesz megint közönségkat, én is nevezek .
Az újjal megyek és benevezek a végsebességre! Kíváncsi vagyok mit bír a kicsike!
Múlt héten Lillafüreden voltam de az első kanyar közepén vízátfolyás volt és egy talicska sódert hordott az út közepére! Volt is meglepi! A következő kanyarba sár volt és így tovább és így tovább!