Sziasztok :) K8 as Busámon féktárcsa csere az aktuális. Sajna nem igazán ismerem ki magam a féktárcsák nagy világában. Egy kis segítséget szeretnék kérni, kinek mi a tapasztalata gyártó? ill. típus? terén.Nézegettem EBAY on a különböző hirdetéseket de nem igazán tudok dönteni. egy olcsóbb típus vagy esetleg egy jó közép kategória között. A válaszaitokat elöre is köszonöm B-)
Én egy hónapja cseréltem láncot!
A Pink Motors Kft.-től (Tatabánya) Ők adták a legjobb ajánlatot!
JT első lánckerék 16 foggal: 2330 Ft
JT hátsó lánckerék 40 foggal: 7700 Ft
JT 530 extra erős lánc 114 taggal: 25600 Ft.
Ez a szett elöl egy szemmel kisebb! Ajánlom őket, és a JT láncot is!
Hali ! Lánc kellene, és 17/40 kerekek is (gyári?) itthonról, ha lehet EBAY-ról, már nem ér ide a túráig.
RK 530-as 112 ( hirtelen el kezdett nyúlni ... 28 e van benne!)
Köszönöm a segítséget, ötleteket, valami szolid áras kellene ! :) :) :)
Ui: BUSA-tali mikor ? :)
elképzelhető hogy volt ragasztva, de utána hosszabb és erősebb csavarokkal raktuk össze, eddig nem volt gond, pedig egy-két busa szaladgál ilyen magasítással.
egyébként esztergályossal aluból csináltattuk, utána fújtuk, ha jól emléxem ezt épp egy fényező srác, de spray-vel otthon te is nyugodtan fújhatod. arra figyelj a csvarok fejét is mielőtt összerakod fújd le. amit vettem rozsdamentesség ide vagy oda de mivel a fényes kupak nem volt rajta berozsdásodott és szarul nézett ki
De gondolom a 4cm-hez nem csak a fékcsövet kellett hosszabítani, hanem a fejidomot is kellett faragni?!
Te milyen megoldással magasítottad? Rakhatnál fel képet róla, ha van.
Én ilyen megoldással szeretném magasítani:
Sziasztok!
Valakinek van ötlete, hogy lehet a kormány 4db csavarjából kivarázsolni a króm kupakokat sérülés nélkül?
Hány centivel lehet max. magasítani a kormányt (2004), amihez még nem kell mást is módosítani?
Gyári matricát keresnék az oldalára.
Vmi tipp esetleg?!