Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm mindenkinek.
Charlie856, ígérem gondos gazda leszek
Gratulálok!
Igen ami az egyik embernek öröm a másiknak bánat, már mint ami a motor eladást illeti... Fel a fejjel Charlie!
Sziasztok! Valakinek van valami tapasztalata milyen túra kormány szettre érdemes beruházni? 2004-es busára
Gratula
Barátom! Gratulálok hozzá ,de tök ugy nézel ki mint a Papucsos hayabusás a TMK.ból ,vedd fel a rendes szerkódat!
Van pár motyóm hozzá. Csörögj ha gondolod.... 70/6321-829
Gratula! Sok szép km-t hozzá!
Sziasztok
Mindenkit köszöntök
Visszatértem a Suzuki táborába !
Gratulálok
Nagyon szép
Gratulálok!
.............
Gratula..
Van mar papucsos hayabusasunk ezek szerint te leszel a gumiklumpas hayabusas..
Most vetted talán?
m e g j ö t t e m
Eladó egy Yoshumura Full rendszer 1999-től 2007-ig Hayabusára. Szép állapotban, 1-2 apró hibával, felfogató bilincsel. Piaci ár alatt! Árért érdeklődj a megadott elérhetőségeknél.
sportdob@gmail.com
Illetve lemaradt, de plexit is keresek
...
Sziasztok,

Segitsegeteket kernem, elcsusztam K7 (gyongyhaz fekete) motorommal es az alabbi alaktreszek varnak beszerzesre:
- elso fejidom burkolat
- hatso ules alatti burkolat
- tank burkolat
- fekoldali oldalidom

Egyenlore ezek erdekelnenek van mas is, de elso korben
ezek potlasaval kezdenek.
Aki tudna valami jo beszerzesi helyet vagy van pont fekete elado, kerem jelezze. Esetleges tapasztalat utangyartott ebay idomszettrol kerem segitsen.

Mail: leonardo150@freemail.hu

Elore is koszonom!
Remelem jo lesz
szia.kell a zero...telefonszámod?
szia
van egy dupla bubis, közepes füstszínű új kínai, rendeltem de fel se raktam 6 e ft
és van egy zero gravity sport touring víztiszta 10 e ft
Itt az enyém, még eladó
Mikor lesz találkozó ?
Azzal kinevetnének de a kolbászzsír menne a hátizsákodhoz is!
rendes tőled józsi, de abszolút formában vagyok. már január óta nyomom, és jégen is jó vagyok. én megyek majd elöl.

na jó. az a ronda fekete jöhet, azzal az ízléstelen titán bódissal.
Ha nem találsz a Busa találkozóig, szívesen adok 1 et kölcsön! Csak, hogy ki ne ess a gyakorlatból!