Megtaláltam a Yoshi "tüttéim", ami az én szìvómba volt,mert 240-nél az is kellett. Arra gondoltam neki adom ajándékba,az is hoz neki egy jó pár pacit...
Elméletileg kedden vagy szerdán érkezik meg és akkor még azt belerakjuk. Attól is fog jönni jó pár LE, csak majd még újra kell állítani miatta. De ezen ne múljon, hogy ne legyen ellenfele a D1000-ben..
Hála istennek a motorom úgy összeáll,hogy aki keresni fog rajta hibát az se fog találni :)
Amit vettem rá burkolatot az még szebb mint az eredeti volt,és színbe alakzatba is passzol :)
Mivel ragaszkodok a gyári állapothoz,így eredeti index kellene.
Ha az van akkor kérnék egy elérhetőséget
Pszichesen a Gabi felkeszultebb nem is lehetne, s a busa...9.0 szembeszéllel
Megtaláltam a Yoshi "tüttéim", ami az én szìvómba volt,mert 240-nél az is kellett. Arra gondoltam neki adom ajándékba,az is hoz neki egy jó pár pacit...
Kìváncsi leszek a kütyüvel 1üt mennyi lesz...
Elméletileg kedden vagy szerdán érkezik meg és akkor még azt belerakjuk. Attól is fog jönni jó pár LE, csak majd még újra kell állítani miatta. De ezen ne múljon, hogy ne legyen ellenfele a D1000-ben..
Öcsike rossz hírem van megnéztem mik a lehetőségek!
Sajna csak sárga indexek vannak 2 hátsó és két első meg egy másik pár univerzális index!
246LE / 180Nm
Meg is jött a cucc, csak fel kéne rakatni valahol.
De onnantól már jó lesz
Igaz most kaptam egyet kölcsön,de az csak egy ideig lesz nálam :)
Holnap felhívlak.
Hát sajnos nagyon keveset csináltam,és azon nem vagy rajta.
Videó is kettő van,rólam.
csak 1 kérdésem volna!nincs képed a taszári május 1. gyorsulásról?ha van jelezz légyszi!
Amit vettem rá burkolatot az még szebb mint az eredeti volt,és színbe alakzatba is passzol :)
Mivel ragaszkodok a gyári állapothoz,így eredeti index kellene.
Ha az van akkor kérnék egy elérhetőséget