Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2002-es fekete púp valaki?! Sose volt a motoron, gyári karcmentes..
Megtörtént az olajcserém.
Nem hittem volna hogy olaj és olaj között ekkora különbség lesz.
A váltóm olyan mint ha másik lenne!
Egyest kapcsolván nem ránt,nem rottyanik,nem akad,visszaváltogatásnál sem.
Nagyon simán működik,és sokkal jobb könnyebb használni mint eddig.
A repsolt motul váltotta fel,nagyon nem bántam meg
Jahhh... tényleg elírtam!
Nem-nem, nem genya, Menya!
A genya!
Ha már ott jártál,gondolom a Hayabusa matricát is megrendelted
DJ ment a válasz e-mail.

És megjöttem a motorozásból is, majdnem beszoptam az esőt is mert egész nap olyan fülledt idő volt és most állt össze viharrá, tudjátok az amikor tudod hogy be fogod szopni és ez nagyon szar lesz!
DE! Ezért vettünk hiperbike-ot, és megfordultam és adtam az érzésnek az autópályán 240+ (szépen vörösen izzott is a leömlő mikor hazaértem), de legalább megúsztam az esőt!
Jahhh... meg találkoztam a német ghostrider-el is aki tőlem 20 centire elment 200-al a bundes-en (onnan tudod hogy Ő a legjobb hogy a poló a nyakába van és jobban megy mint Rossi), na szóval emberünk csak azt nem számolta bele hogy a felhajtó megszűnik és bemegy elé a kamion, ezért csak a sofőr lélekjelenléte oldotta meg a helyzetet aki azonnal jobbra lement a fűre, hogy ki tudja fékezni az "utak királya", hogy nehogy bogár legyen a kamion hátoldalán!
De most komolyan kik ezek...édes Istenem!
De mivel egy Suzuki fórumba írogatok ezért kaptok Suzukis képet (az arany felni fasza):
Igen emlékszem, sajnos a régi gépemen vannak a régi fotóim, de lehet meglepődnének az "újak" milyen is volt amikor még a Hayabusa és XX fórum együtt nyomult!

De tudjátok mit, most megyek beöltözöm és motorozok egy kurva nagyot! Ha hazajöttem Dj akkor válaszolok, mert olvastam a melóba, de imitálnom kellett valami munkafélét és ezért nem írtam még vissza!
Volt ilyen is ezen a fórumon
Vegre van egy jo motorod
Nem lesz folytatás itt! Legalább is részemről! Rövidre zárjuk!
denes.zoltan0@gmail.com
Alig vàrom a folytatàst, jobb mint a Màricsùùù... ki mondott kire mit!? Èn meg azt hittem az emberek felülnek a motorra, motoroznak és nap végén bontanak egy hideg sört a kalandokra!
HoGo80,
sajnos itt nem gondolom h szemely szerint egymassal van a problemajuk, inkabb csak ez a jeghegy csucsa es a problema gyokere es eredete nem a repelikjozsirol szol csak o az aki a kirakatban van
ZORRO. üdvözöllek. egy e mail elérhetőséget kérnék tőled. adatlapomon fent van az enyém.
Ez azért már kezdi elérni a szánalmas szintet. Miért nem ültök le inkább személyesen egy sörre?
Kedves Ago!

Azt hiszem eljött az ideje, hogy beszéljünk! Nem ide való ez! Szerintem a te házad táján keresd a ludast! Én nem mondtam, hogy te szedetted szét a motorom, de nekem a te neved mondták ott a helyszínen! Gondolom az sem igaz, hogy azt mondogatod a cimboráidnak, hogy megcsinálod a motorjukat de csak engem picsázzanak el! Gondolom az sem igaz, hogy a díjkiosztón azon mulatoztál a haverokkal, hogyan fogsz fotosoppolni! Meg lennének itt nem ide való dolgok is de remélem magadtól rájössz, hogy nem minden arany ami fénylik! De ugye nem gondolod, hogy ezeket a dolgokat a kisujjamból szívom?
kedves repelikjozsef,

Sajnálattal hallom, hogy ismét velem foglalkozol és azt terjeszted, hogy én szedettem szét a motorodat Lacházán.
1. Nem én voltam
2. nem is lehettem én, mert a szabály szerint csak az "jelezhet" bármit is, aki abban a kategóriában versenyez
3. Amikor én megérkeztem, Te már edzettél és régen túl voltál a gépátvételen
4. Ha megkérdezed a menő kunmadarasi gyorsuló haverjaidat, akkor ők is tudják, hogy nem igazán kedveljük egymást a gépátvevőkkel
5. Ha megkérdezed a menő kunmadarasi gyorsuló haverjaidat, akik jóban vannak a gépátvevőkkel, akkor gondolom nekik is elmondják a gépátvevők, hogy mi is az igazság
6. A gépátvevőket is felhívhatod, akik igazolni fogják, hogy több éve nem is beszélek velük (a kötelező gépátvétel menetén kívül)
7. Még a telefonszámuk sincs meg
8. Ha én eddig valakit ki akartam óvni, akkor megtettem a pofámmal. Nincs szükségem hátulról jönni....

Bármelyiket leellenőrizheted, és szerintem annak kéne a pofájába beleverned, aki ezt az információt adta neked.
Ettől függetlenül Te is, Én is, a motor tulajdonosa is, a motort tuningoló cég is tudja, hogy jobb lett volna, ha nem ebben a "tuning mentes" kategóriában indulsz.

Ismét kérném, hogy ne velem foglalkozz! THX.
Elfért, inkább B.

Gondoltam a megállításra, csak beugrott, hogy ha megállok előtte a motorral a körforgalom előtt, leszálok és tényleg ősbunkó, akkor mondjuk finoman ledönti...
Akkor vagy Hayabusája volt, de kényszerből el kellett adnia, vagy sosem volt, de mindig is azt szeretett volna...!
Az nem lehet, hogy a kamion paramétereiből adódóan, másképp nem fért el a kanyarban?
De az is lehet, hogy nem kell túlgondolni a dolgot és szimplán köcsög volt!
A lényeg, hogy nem lett belőle baj!
Viszont a jővőbeli álmatlan északákat elkerülve, legközelebb állítsd meg és kérdezd meg: "most ez mire is volt jó?!"
Ez így OK, én is használom autóban, viszont ha az én sávom fogy el, akkor minek mászik át hozzám? :D
Kis hazánkban van egy olyan szokás, hogy villogunk a másiknak, ha lemondunk az elsőbségünkről az ő javára...!