Sziasztok, közlekedési szakember véleménye kellene .
Két sáv egymás mellett, kanyar után a bal majd el fog fogyni. (M0-ról Dunaharaszti felé a felhajtó - 51-es útra).
Jobb sávban kamionos. Jövök a bal belső sávban és villogok neki, hogy biztos észrevegyen. Észre is vesz, látom a visszapillantóban.
Mit rontottam el, merthogy volt olyan kedves és rámhúzta a kamiont a kanyarban. Kicsit szűkebbre vettem az ívet és átfértem, csak nem értem mit kellett volna még tennem.
Nekem is a Taszári volt az utolsó.
Igaz minket egy rossz szóval nem illettek,sőt bátorítottak,és volt egy tapasztalt busás aki mindig indul,ő még tanítgatott is.
10,6 volt és 222 befutó.Folyamatosan javult minden indulás után.
Inkább megmaradok nézőnek,vagy inkább azt sem.
Egy barátom mondta hogy kidobott pénz volt amit május 1-re szántam.És igaza volt,mert nem tettszett az egész,de ráadásul szarrá is áztunk
Azt az olajat ha nem tudod elpasszolni akkor add fel postán nekem,valakinek tovább adom a környéken.
Én váltok olajat,mert kipróbálván más busákat azt vettem észre hogy egy kalap szar a váltóm,és nagyban eltér a könnyed használhatósága a többiekéhez képest.
Akad,és nem olyan mint a másik.
Most motult kap,és be fogok számolni a változásról
Sziasztok! Tudna valaki segíteni k4 busa sokat állt,mikor le álltam vele jó volt,most meg nem emel ki kuplungja rendesen,van valakinek valami ötlete mit nézzek meg rajta?
Mindenki nagyon vigyázzon az utakon srácok....
Úgy közlekedjetek mintha vadásznának rátok....Ma hunyt el egy nagyon jó barátom a 17.kerbe...
kifordultak elé!
Minden hétvégén együtt gurultunk.
Mindenki érjen haza!ne guruljon el a gyógyszer...
tartsátok szem előtt a tragikus példákat...
Vigyázzon mindenki magára!
Nem azt kell megvárni, hogy abbahagyják, hanem nemes egyszerűséggel leszarni.
Meg kell szokni, hogy minél jobb vagy valamiben, annál több ember lesz, aki megpróbálja aláásni a hiteledet. Ha már az adott területen nem tud jobb lenni nálad, így próbál "föléd emelkedni". Mert hülye, mert ember. Az ilyeneken mosolyogni kell, nem mérgelődni. Semmi sem bassza fel jobban az ilyen csökkentett felfogású lényeket, mint ha mosolyogsz a piszkálódásokon.
Szóval motorozni kell, nem férgekkel foglalkozni :D.
Én csak szórakozásként járok, helyezéstől független! De, hogy olyan emberek mondanak rólam valótlan dolgokat és folyamatosan mocskolnak akik nem is ismernek ez sok! De arra nem gondol, gondolnak, hogy akinek mondja az jön és kérdezésem nélkül mondja te ez, ezek mennyire utálnak, savaznak téged! Én ere csak annyit mondok minden alkalommal: Hát nem értem miért?!
Csak remélni merem, hogy befejezik ezt az illetékesek!
Viszont a versenyzők nagy része azért nagyon jó fej Egry Gabi, Szabó István, Szikszai Balázska, stb Akik ha mennek egy jó időt még jobban örülök neki mint ők! Független attól hogy esetleg egy kategóriába vagyunk! Ezek a versenyek nagyon jók is lehetnének ha nem szemétkedne pár ember! Ezek miatt nem fognak járni és a rajtnál majd minden kategóriába 2 en fognak indulni! Amihez vajuk be nem állunk messze! Ha meg ez a cél jó irányba halad a dolog!
Szia Józsi!
Én is azt mondom neked magyarul, hogy szard le a sok mocskolódó faszt, ne foglalkozz velük! Mert pont olyan emberek mocskolódnak akiket a legjobban lehetne mocskolni! Én tudom, már benne vagyunk ebben jó pár éve, de leszarom a po.......at, és húzzuk a gázt! Meg ha Madarasra jössz ott nem lesz mocskolódás, mivel onnan ki koptak a mocskolódók! Úgyhogy húzd tovább!
Szia repelikjozsi,
Szerintem ha versenyezni akarsz es komolyan gondolod hozza kell szoknod hogy kibeszelnek vagy betamadnak meg ha nem esik jol. Ez sajnos nem egy barati csapat, hanem sokan nagyon komolyan veszik ezt es eppen ezert fogsz talalkozni hideggel-meleggel.
Ha meg elvezetbol csinalnad akkor nem kell foglalkoznod semmivel ahogy ice mondta csak huzd neki.
Masreszt ha valoban erdekel par dolog a motorrol amivel mesz, szivesen elmondom privatban, hiszen az enyem volt.
Vigasztalaskent mondom az elso kunmadarasi versenyen 10.8 mentem a busaval es 218-as befutasom volt..
Szerintem NE hagyd abba,mert jól csinálod,van kitartásod és élvezed azt a pár100 méter minden mp-ét.
Sztem ezzel ne foglalkozzzzz....
Húzzad neki.........
Szerintem ne foglalkoz a sok szarházival, néz át rajtuk és húzd a gázt! Tudod azoknak az embereknek mindig is valaki csípte a szemüket, ez megy évek óta.
Azt hiszem a tegnapi versenyem volt az útólsó Lacházán! Jobb a békesség! De erősen gondolkodom, hogy máshová sem fogok menni nem hiányzik nekem ez a mocskolódás ami ott folyik! Folyamatosan jönnek az emberek hozzám és mondják, hogyan mocskolnak! Hát ennek idejében véget vetek! És úgy gondolom ez az olcsóbbik megoldás! Mert ha felvenném a kesztyűt le csúsznák az ő vagy ők szintjére! Az meg nem én vagyok! Hát röviden de tömören ennyit szerettem volna! További szép vasárnapot Fanok!
Két sáv egymás mellett, kanyar után a bal majd el fog fogyni. (M0-ról Dunaharaszti felé a felhajtó - 51-es útra).
Jobb sávban kamionos. Jövök a bal belső sávban és villogok neki, hogy biztos észrevegyen. Észre is vesz, látom a visszapillantóban.
Mit rontottam el, merthogy volt olyan kedves és rámhúzta a kamiont a kanyarban. Kicsit szűkebbre vettem az ívet és átfértem, csak nem értem mit kellett volna még tennem.