Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég sok embernek padoltak 15e-ért akik aztán Agónál kötöttek ki. Itt derült ki, hogy az előző helyen a lambda szondát nem nagyon dugták bele a kipufogóba. De kávét adtak!
Szóval 15e-ért általában semmit nem kapsz max. hasra ütéses "Adjunk neki többet felül abból baj nem lehet!" állítást.
Nekem meg a héten padolt!és azt a minőséget kapod amennyit fizet az ember!mindenki addig nyújtózkodik ameddig a takarója ér..meg kell kérdezni Őt!ennyi volt és ha igen miért!?én csak dicsérni tudom mert kurva jó lett a motorom!
Senki nem mondta, hogy baj van a padolással! Még mielőtt elszeretnénk tekergetni a mondanivalónkat! Csak kicsit drágának tartom az 50 000 Ft ot egy padolásért! De biztosan én vagyok elmaradva nekem még 15 000 Ft ért padoltak tavaly de azóta sok víz lefolyt a dunnán!
Mi a baj az Ago padolásával?
Ha ez így van, akkor nyertem egy egész láda sört!
...micsoda?......az igaz,hogy először nagyon megviccelt,de kezesbárány!
Hallo Atix!:-)
....hát persze,hogy élek!:-) ....
...csak Bajor levegőt szívok,és ide is adózok......de azért hiányoztok!
Én elárulom neked!AGO MESTER!
Szia!
Nem tudom, kérdezd meg a boltot. Én is csak egy vásárló vagyok, és a hírlevelet másoltam be neked. Többet nem tudok!
Nálunk drága az élet!
Pedig ennyi. Már egy normális PC beállítás. A 4 térképes 80e. Bár hallottam olyat, hogy Végh Jana 120e-et kért el érte.
Srácok! Nem térek napirendre ugyanis a tegnapi nap egyik nagyon jó barátom elment bepadoltatni a motorját egy helyre (amit nem árul el hogy hová is?) És 50 000 Ft ot kért el a szaki tőle! Mivel én csak a prop-tech el vagyok jó viszonyba ők kilőve! De ki az aki egy padolásér 50 000 ret elkér? Nekem egy padolás max 15-20 Ft volt ma mára ennyit mentek az árak? Tudja valaki mennyiért padolnak a hazánk nagyjai? Elképesztő árakat hallok itt!
Szia.

Néztem az akciót amit írtál és említetted,h a listaárból kell számolni a -30%-ot. Viszont az összes terméknél pirossal át van húzva a listaár. Így is abból kell számolni?
Mr!

Te még élsz? Nem jársz már magyar honba?
Tisztelet!
Gyurika!Nekem 200-as van fent,nagyon megszerettem!
Előre nem...
Hali.Nekem az van fent mindig,kanyarban először kicsit furcsa lehet de nem veszélyes.De viszont nagyon állat hátulról tőle a motor.
Nekem volt fent ,nyugodtan felteheted nem lesz lényeges különbség .
Hellósztok!
van valakinek tapasztalata hogy viselkedik a HAYABUSA 200 as hátsó gumival és hogy egyáltalán elfér e?előre is köszi!
Köszönöm!
Azt hiszem még a régivel!
Bocsi, most értem be a forumba :).
Gratula! sok-sok balesetmentes évet és km-t neked hozzá!
Cső Józsi!
És melyik segédmotorral jössz Madarasra?