Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem gyötté....
Idézem Elllll arátom mikor egyszer felült a Busámra 2 percig:

Bzdmeg ez meghaladja a képességeim................
Majd utánna egy fehér Busán gondolkodott...........
Csak irigy ennyi........
Amúgy fsza gyerek,de sajna papucs nagyon így nem gondolkodhat 1 hengernél többe..........
Van benne valami.
Amúgy az 1300-as yamaha nyergében jutottál erre a véleményre?
Igaz igaz a lendő használt új motorom inkább fűnyíró mint motor
De kérdem én mi szükség van ennél töbre hiszen lakott terüeten belül 50km/h kívül 90km/h autópályán130km/h a megengedett legnagyobb sebesség.
Ez a pegason úgy néz ki 50-el szépen megy
90-és még gyorsul
130-at Balatonig eléri
Na ti felütök arra a 200le-ős túlhizlalt túltenyésztett évi 40-ezer a teljesítményadó de minek Busára
És mikor elindulok 50
Kiérek az utcából és elhúzom 130
Érjek már ki a városból 180
Végre autópálya nem akar többet 300-nál menni a kurva anyját még kéne 10lóerő
És vannak egyesek akinek ez sem elég mert ez a geci gyenge fos gyárilag 6mp alatt van kétszázon ami egy szégyen vér ciki valamit kéne tenni hogy akkor már 300al menjek mert csak akkor rendeződnek a belső szerveim
Köszi a segítséget...mégis a gumi volt puha. :-) 2.1 volt benne.
Király,látom Elllllllllll barátom téged is betalált a fűnyírójával..........
Firgrande! Még átgondolom az ajánlatod!
Köszönöm! :)
Gratulálok!
Ha nem használtad még sokat és kicsit ráfizetsz van egy aprilia pegaso 650 nálam,elcserélhetjük.
Azon nincs ennyi műanyag vacak meg az a 3 fölösleges henger csak a nyers erő meg te Gondold meg
Sok örömöd legyen benne !
Te nagyon hüle vagy...
Naaa ez az ömlik a negativitàs fennakadni pàr szaros köbcentin.
ddt500,

érdekeljen?!
Ha lenne belőle még három henger akkor rögtön 200Le lenne meg 2600ccm. Ja, hogy a Busa csak 1340ccm az kit érdekel igaz?
Fjrgrande,

Nem egy nagy durranás.... nekem a kocsiban 68,75LE/henger...
Most nem azért hogy a busásokba belekössek de azért az a gyári 189le ami a busákban van az nem egy nagy tűz.
Mert ha az aprilia Pegaso-t nézzük ami 50le de csak egy hengeres ha lenne belőle még 3-henger akkor az rögtön 200le ami több mint a Busáé
Akár lehet is.....
Azért mert sokat itttáááá......
Én csak egy kockás lapot látok amit valaki tollal összefirkált
De remélem nem ott vetted ahol át akartak baszni?
Fent elfogy a benzin? Ha nem roppan össze a görbe ez 320-350 is lehet majd keréken nem?
Nagy örömmel osztom meg veletek, hogy ma átvehettem az új 2014 es Busám! Nehèz sz77lès volt de a lènyeg, hogy megèrkezett!
Suzuki GSX1300R Hayabusa Blue Power Compressored (2009)
305 LE / 238 Nm

Első teszt eredménye, további finomítás alatt....
Én is... és még helyszini birságot is kaptam az uccsó tárgyaláson. Kész kabaré volt az egész!