Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gumi közepén 2cm csikban csak vászon volt. Úgy indultam el tátrába turazni.
Nálam nem! Egyszer engem is de bevittem az adásvételit és ezzel lerendeződött minden! Sajnálom......
Ugyan nincs képem, de a hátsó gumimon, BT016, egy helyen vékony csíkban látszik a szövet. Megkockáztassak még lassú 130km-t, amíg lehozom Magyarországra vagy már inkább egy métert sem és gondolkozzak azon, hogy fogom ideszállítattni... Tapasztalatok?
Jó,az már mindegy is
Lesz valami fórumtalálkozó?
Szentendrén van egy Vadászsólyom nevű étterem,lehetne ott egy ebédet tartani egyszer
Itt a Balatonon többeket érdekelne egy ilyen kis összejövetel
Vagy találkozunk félúton, majd megbeszéljük
Ja jó,akkor majd megyek hozzád,legalább megnézem a gépedet
Van olajam,és új van benne,de tartaléknak jó lesz nekem,na meg annyiért pláne
Amint normálisabb idő lesz felpattanok hozzád,elvégre egy busával nem tart semeddig

Köszi akkor előre is
Nem hajt a tatár, ha már odaigértem neked, másnak biztos nem adom el. Vagy mostanában cserélnéd?
Tavaj 3szor voltam győrbe tárgyaláson.... Az egyik volt tulaj meghamisitotta az alvázszámot. Azóta volt 7-8 tulaja a motornak, és mivel mindenki továbbadta (pénzért), így kapott mindenki 2 év pr9bára bocsájtást. (Mégha nem is tudott róla senki)
De ezek szerint akkor nálad nem volt...
Vagy úgy is jó ha utánvéttel eljön postán.
Elég szar időket írnak a következő napokra,én meg esőben sose megyek.
Küld el ha nem gond,elhiszem hogy bontatlan.

8638.Balatonlelle,Szövetség u 63.Soós Béla.

Köszi
A gumi rendben, a teleszkòpot hogyan tudom ellenőrizni? Esetleg a kemènysègèt lehet àllìtani? Ès ha igen akkor elàllìtòdhat magàtòl? Ha minden kötèl szakad akkor vissza tudok menni a kereskedőhőz,sajàt szervize is van ès kèt èv garancia van a motorra.
Ne viccelj, majd elintézzük kp-ban, ha látod a bontatlan csomagolást :).
Gondolom a a gumi nem puha :). 2.9? Esetleg teleszkóp?
Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon és tanácsot kérnék. Nemrég vettem a Busám és azóta kb 2000km-t mentem vele az Alpokban ,szerpentinen. (Innsbrukban lakom) Eleinte rettentő jól simult az útra mintha sínen mennék vele,de most olyan érzés vele menni mintha sétálna az eleje. Mi okozhat ilyet?
Köszi,megyek majd igen,de várok amíg nem lesz ilyen dög hideg
Elutaljam a pénzt?
A számodat elmentettem!
hm? miért is?
Gondolom akkor most te is 2évre próbára vagy bocsájtva....
Hali!
atix most nézem a képeid aza 400as gixer nálam is volt annó szerintem.
Igazad van
Fogalmam sincs...
Szia, +36709327606, mondjuk 4e ha megfelel. Jössz BP fele valamikor?
Helló
Szerintem nekem kellene is az a repsol olaj.
Akkor már inkább Motul, de a Repsol sem rossz. Valaki (aki ért is hozzá) javítson ki ha tévedek.
Kösz a segítséget megpróbálom az eni motogp t!
A Repsol azért annyira nem szar :). Tudod miről beszélsz?
olaj kell?