Ugyan nincs képem, de a hátsó gumimon, BT016, egy helyen vékony csíkban látszik a szövet. Megkockáztassak még lassú 130km-t, amíg lehozom Magyarországra vagy már inkább egy métert sem és gondolkozzak azon, hogy fogom ideszállítattni... Tapasztalatok?
Jó,az már mindegy is
Lesz valami fórumtalálkozó?
Szentendrén van egy Vadászsólyom nevű étterem,lehetne ott egy ebédet tartani egyszer
Itt a Balatonon többeket érdekelne egy ilyen kis összejövetel
Ja jó,akkor majd megyek hozzád,legalább megnézem a gépedet
Van olajam,és új van benne,de tartaléknak jó lesz nekem,na meg annyiért pláne
Amint normálisabb idő lesz felpattanok hozzád,elvégre egy busával nem tart semeddig
Tavaj 3szor voltam győrbe tárgyaláson.... Az egyik volt tulaj meghamisitotta az alvázszámot. Azóta volt 7-8 tulaja a motornak, és mivel mindenki továbbadta (pénzért), így kapott mindenki 2 év pr9bára bocsájtást. (Mégha nem is tudott róla senki)
De ezek szerint akkor nálad nem volt...
Vagy úgy is jó ha utánvéttel eljön postán.
Elég szar időket írnak a következő napokra,én meg esőben sose megyek.
Küld el ha nem gond,elhiszem hogy bontatlan.
A gumi rendben, a teleszkòpot hogyan tudom ellenőrizni? Esetleg a kemènysègèt lehet àllìtani? Ès ha igen akkor elàllìtòdhat magàtòl? Ha minden kötèl szakad akkor vissza tudok menni a kereskedőhőz,sajàt szervize is van ès kèt èv garancia van a motorra.
Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon és tanácsot kérnék. Nemrég vettem a Busám és azóta kb 2000km-t mentem vele az Alpokban ,szerpentinen. (Innsbrukban lakom) Eleinte rettentő jól simult az útra mintha sínen mennék vele,de most olyan érzés vele menni mintha sétálna az eleje. Mi okozhat ilyet?
Lesz valami fórumtalálkozó?
Szentendrén van egy Vadászsólyom nevű étterem,lehetne ott egy ebédet tartani egyszer
Itt a Balatonon többeket érdekelne egy ilyen kis összejövetel
Van olajam,és új van benne,de tartaléknak jó lesz nekem,na meg annyiért pláne
Amint normálisabb idő lesz felpattanok hozzád,elvégre egy busával nem tart semeddig
Köszi akkor előre is
De ezek szerint akkor nálad nem volt...
Elég szar időket írnak a következő napokra,én meg esőben sose megyek.
Küld el ha nem gond,elhiszem hogy bontatlan.
8638.Balatonlelle,Szövetség u 63.Soós Béla.
Köszi
Elutaljam a pénzt?
A számodat elmentettem!
atix most nézem a képeid aza 400as gixer nálam is volt annó szerintem.
Fogalmam sincs...
Szerintem nekem kellene is az a repsol olaj.