Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja, anya büntibe rakta és nincs motoros tali most, így cigi sincs.............
egyszerűen csak elvonási tünetei vannak...
Nincs jó motorja, nincs jó nője, a fasza sem a régi már... ennyi..
Akkor nem állat lennél hanem kanos............
csodálatos gondolatsor.
Fogalmazásból,teóriából csillagos ötös!
Ha állat lennék kiírtam volna hogy Pina
Te egy állat vagy.........
Végül is mindenki ugyanazt mondja csak másképpen
Én is arról beszéltem ha van egy ilyen nagy és erős motorja az embernek akkor inkább gyorsabban megy kiélvezi a motor által nyújtott lehetőségeket és szarik rá menyit fogyaszt.
De annak is teljesen igaza van aki a formába szerelmes és szeret óvatoskodni meg takarékoskodni és bár igaza van mégis értelme nincs sok.
És az életben csak addig tehetünk meg értelmetlen dolgokat amíg van rá pénzünk időnk és energiánk,és az értelmetlenség aránya ALACSONYABB mint a boldogság amit az értelmetlen dolgaink okoznak nekünk.
Elnézést ez csak a férfiakra vonatkozik.
A nők símán tudnak boldogtalanok lenni úgy hogy egy rakás értelmetlen dologra költenek és ha elfogyott a pénzük a mienkét költik.
Magyarul a férfiak életében a leg értelmetlenebb dolog a nők
Végül is van értelmük a szépségük meg a ................
Eladó használt Power Commander IIIUSB fékpadi beállítással az alábbi motorokhoz 66.000HUF értékben.
Suzuki GSX-R1000 (2009-)
Suzuki B-King
Suzuki GSX1300R Hayabusa (2008-)
Valóban,engem sem zavar ha 8 a fogyasztás,mert van mögötte teljesítmény!És jó,olyan mint a drog
Az viszont ZAVART hogy az sv volt hogy 10 en fölül zabált,és lemaradtam vele
Bár hiányzik a V2-ö,de a busa a kedvenc
Fékbetéteket milyet/mennyiért/hol? Mennyit fizettetek utoljára? A 30e első+hátsó emberi ár?
valahonnét ismerem a szóban forgó személyt . na ő nem az a csávó, aki majd azon fog aggódni, hogy 5 vagy 6 vagy 7 vagy 8.
az ő stílusa kb a 9-10 l-t üti meg. (esetek többségében )
és ez így jó. eme műfaj művelése közben, mely a kedvenc időtöltésünk és szórakozásunk, nem a litereket számoljuk, mert nem azért ülünk rá, hogy kunmadarasig megspóroljunk 1 liter naftát. itt már egészen másról kell szóljon a történet. szerintem? szerintem.

(szóban forgó személy: többször is kerestelek már . akkor most, én is gratulálok. kurva jó mi?)
Józsi,azt többektől hallottam hogy egy kicsit többet fogyaszt az újabb modell.
Ám kárpótol a fiatalsága,szépsége,eleganciája,és az ereje.
Pár éven belül én is átnyergelek egy újra,de nagyon szeretem a mostanit is
Ha már láncügyről van szó,akkor leírom hogy rá..asztam

Amikor megvettem a motort láncot cseréltetett rajta a gazdája Balatonbogláron.
Még mondta is hogy szerinte nagyon feszes,de azt mondták hogy nyúlani fog!
Az nekem is fura volt hogy kb 3000 km után kellett csak húzni.
Ennek az lett a vége hogy most összedőlt a csapágy a blokkban,csapágycsere,szimeringek,tömítések meg minden.
Röhej hogy egy szerelő hogyan tud idióta módon egy láncot feltenni hogy az feszül mint a gitárhúr!
Én is állat voltam mert gyanakodni kellett volna hogy az nem jó!
Kár hogy egy bontatlan blokkot ilyen faszság miatt szét kell szedni.
Na de ez van,majd innentől jó lesz

Remélem május 1-re kész lesz
Április végi -30% DID lánc akció a www.motoralkatresz.eu -n!
Április végén minden nap más D.I.D lánc akcióban nálunk!

Figyelem! A kedvezmények a listaárból kerülnek kiszámításra, nem a fogyasztói árból!
2014.04.23. szerda: DID 520VX2 láncok -30%
2014.04.24. csütörtök: DID 525VX láncok -30%
2014.04.25. péntek: DID 530VX láncok -30%
2014.04.26-27. hétvége: összes NZ, MX és ERT lánc -30%
2014.04.28. hétfő: DID 520ZVMX láncok -30%
2014.04.29. kedd: DID 525ZVMX láncok -30%
2014.04.30. szerda: DID 530ZVMX láncok -30%

Az akció csak a webshopon az akció napján leadott megrendelés esetén érvényes. A kedvezmény kézzel kerül levonásra. A kedvezmény igénybevételéhez az alábbi akciós jelszó feltüntetése kötelező a megjegyzés mezőben megrendeléskor: DID.
www.motoralkatresz.eu
Köszönöm Tornyi!
Köszönöm AngIT! :)
Szia, ha a láncot el tudod emelni hátrafelé a hátsó lánckeréktől "3 óránál", akkor megnyúlt, csere tokkal, vonóval. Viszont ilyenkor lehet az áttételezésen változtatni költségmentesen, ha akarsz. Ha a lánc menet közben szakad, az csúnya lehet... De az is lehet, hogy a hátsó kerék mozdult el előre, akkor a láncfeszességen kell állítani, az 5 perc, no mani.
Türelem, megy majd lejjebb.
Nekem most van 500 km a Busába max 5500 as fordulaton mentem vele ès 6,5 litert fogyasztott 2 szemèlyel! Igaz a párom csak 50 kg. Azt hallotam, hogy mig járatós valamivel többet eszik! Mikor a règi Busát meg vettem 5,2 ből kijöttem 80- 120 km sebessèggel.
Láncot csak mindig lánckerékkel együtt cserélj!
50-ből meg lehet uszni!
Én óvatosan hetente állítottam a láncfeszességet / 2-300 km-enként/,én is megpróbáltam húzni az időt,aztán volt egy komoly 700 km-es menet Pécsre az M6-on,többet mentünk 240 felett mint alatta ,az utolsó 100 km-en annyira kopogott hogy 100-nál többet nem mertem jönni mikorra hazaértem vagy 6-8 helyen csak a görgőnek a tengelye volt meg! Hálát adtam a Nagyfőnöknek hogy nem szakadt el.
Normális tempoban tudsz még vele járni,állítgatod a feszességet,mondjuk kopogni egyre jobban fog,meg figyelni kell hogy mennyit nyúlik,de jobb minél hamarabb cserélni!
Köszi a segítséget meg a diagnózist.
nem hangzik túl jól, ez teljes láncszettet jelent az én olvasatomban.
Néha biztosan meg kell tenni de valahogy erre a hétre nem volt betervezve a büdzsébe az 50-100 eFt kiadás
Üdv Gézám!
Szakaszosan megnyúlt a láncod,és az kopog a műanyagon ami a villát védi tőle,nem is tudod rendesen beállítani, a feszességét ugy hogy csere,Én tavaly augusztusban jártam ezt végig!
cseréld le