Én castrol 10véötvenez használok, és nálam tudod beszerezni a legolcsóbban!
Csütörtöki Hring után ugy is olajat akartam cserélni az enyémben.
Úgyhogy ha komoly érdeklődő vagy az olajamra, akkor csörgess meg pénteken és leengedem neked! 1000ft/liter
olajcsere előtt vagyok!segítséget szeretnék kérni Hayabusa 2004 es évjárat!Ti milyen olajat szoktatok bele rakni és honnan lehet legolcsóbban beszerezni!előre is köszi!
Mivel 95 kg vagy neked a gyári standard 2 személy lenne a legjobb beállítás.
A húzó csillapítás állító csavart az óramutató járásával egyező irányban teljesen betekered majd 10 kattanást ellenkező irányban visszatekersz.
Aztán nyomófokozatnál ugyanúgy óramutatójárásával egyező irányban teljesen betekered aztán 7 kattanást visszatekersz.
Sziasztok, a hátsó teleszkóp beállításánál kellene egy kis tapasztalati tanács. A leírást elolvastam hozzá (teljesen az óramutató járásával megeggyező urányba tekerni, ugyanebben az irányban keményedik, az egyik 8 a másik 12 kattanás, lassan folyamatosan csavarni) na de mi alapján, melyiket hogyan? A lényeg, hogy most túl puha, mint FrenkiBusa helyesen rávilágított. Az eredeti tulaj volt vagy 70 kg én meg 95.
Valaki itt írta hogy nem pontos,talán a K8 as busáján a benzinszintjelzője.
Az enyém rossz volt,és a sárga lámpa funkció nem működött,mert már a piros "zóna" előtt csak úgy kifogyott a benzin.Ilyenkor ha tettem bele pár litert,utánna telit mutatott.
Talán nem is volt baja,vagy ki tudja
A szerelő szétszedte,kipucolta,és azóta hibátlanul üzemel.
Sziasztok! K8-as busàhoz van esetleg valakinek jobb oldali idomhoz tartozó alsô rész. Ca. 30x30 cm-es ívelt műanyag elem ami motor aljàn van.A hàrom felfogatàsi pontbôl kettő megadta magàt. ( ha kell rakok be kèpet rôla)
Szia!
Szerintem spórolj meg egy utat,ez tényleg 120-130 kilós emberre való..hacsak nincs 130+os mellbőséged hasonló derékmérettel.ha magas vagy(tényleg 190cm vagy több)hosszra jó lehet..Nekem 56os EU méretű ruha jó,ez amerikai méret 58,az EU 68as.
De persze ha belehízol =D
Üdv!Hátha valakit érdekel:
Eladó!
AGV Hayabusa prémium minőségű bőrkabát.nem használt,sajnos méretprobléma miatt eladó.Amerikából rendeltem,nincs sok értelme a drága posta és a vámolás után visszaküldenem,ezért próbálom eladni.
Ára 60 000 ft
Mérete US 58 (rám 92kilósan nagyon nagy volt,saccra 190cm 120-130 kilós emberre való)
Ha valakit érdekel 03/30 4060 007-en elér vagy a tomacsaba@freemail.hu -n
Most nézem....
Ez a busa fórum?