Sziasztok!
99-2000 évjáratú Busához keresnék befecskendező szelepet,de csak 1 db kell(nem kell komplett). Akinek van ilyen és megválna tőle az hívjon az alábbi számon: 0630/685-71-64
Nálam is most lett aktuális a téma, ma hátul megjelent az alsó réteg... Most Bridgestone BT016 Pro van rajta, nem volt vele semmi bajom, km-ben nálam 8000km bírt + valamit kopatatott rajta az előző tulaj is, holnap megkérdezem mennyit. Esőben is tartott, habár én inkább csak túráztam, nem vagyok egy kanyarvadász.
Tudom, hogy sokszor megjelent már itt a téma, épp fontolgatom, hogy végigolvassak-e 87000 hozzászólást :D.
Igen itt vagyunk München környékèn közel az alpokhoz és én az egészet be karom jàrni!
Az ùj busa meg màr körvonalazòdik, de még vàrnom kell egy kicsit!
Akkor szerencséd van. Ne is vidd oda szervizbe.
Látod, h mik mennek itt. Egy vicc az egész.
Jólvan. München környékén tengődtök ugye?
Mindig is újra Busingóra vágytál.
A jel arany a felirat fehér a piros helyett! Ez a 2014-es változat! Tudomásom szerint ilyen még európában sincs! Néztem én is a Bicskeit, de az L3 as volt! Mert piros volt a Hayabusa felirat az oldalán! de azért köszi, hogy nézegeted! Mert ki tudja most már ki mikor akar átvágni! ! ! Ebben az Országban bármi előfordulhat!
Igen én is vele beszéltem általában! A szervízükhöz nem volt szerencsém. Szerintem úgy fúrcsa ez az egész ahogy van... én azt gondoltam régen, hogy akinek pénze van az mindent megvehet, de úgy látszik Mo.-on még ez sem olyan egyszerű! ( Ne vedd személyeskedésnek Józsi, örülök ha valakinek összejön egy újra ráülni! )
Nekem tetszik Németország, bejött nem is nagyon vágyom haza Abszúrdisztánba (de azért a motorozás a fiúkkal hiányzik ). Ha gondolod bármikor szívesen látlak! Az öreg úr már nincs meg, tavaj elköszöntünk egymástól! Most nekem is Busa projekt van folyamatban!
A perfocső átmérőtől függ, h mennyire lesz szép hangja. 50-es kb normál, 55 szépen szólós, 60 very szépen szólós.
A karbon palástot azért is bírom, mert mélyebb hangúak.
Szia Zorró Barátom!
Jaja, a Majer Petivel az alkatrészeseknél semmi gond. Frankó srác!
Mondjuk a szerviz része az nálam leszerepelt.
Csak furi volt, h ott van egy L4 Busa, olyan színben meg amilyet akart, és az volt a kiállításon elvileg. Aztán sehol semmi karcolás rajta. Lehet elcserélték?
És hogy tetszik Németisztánban? Nyáron lehet elterelgetném arra fele a GSXR-t. Megy még az öreg úr.
Sztem nem annyira szarok. Némi design beli problémám van velük, de nem is annyiba kerül mint egy Devil vagy Akra...
Az Egrus régi karbon dobjai inkább voltak szarok. Azoknál elszenesedett a palást.
Oszi Bátyám, na mi a reped here van magával? Repül a gixer?
Amúgy a Bicskei suzukisok nagyon rendesek, legalább is én csak jót hallottam róluk és én bármikor voltam benn náluk nagyon korrektek voltak (akaratm is javasolni Józsinak hogy hívja fel őket hát ha tudnak segíteni)! Vagy még az jutott eszembe hogy esetleg Szlovákiában lehet olcsóbban meg lehetne kapni a gépet...
99-2000 évjáratú Busához keresnék befecskendező szelepet,de csak 1 db kell(nem kell komplett). Akinek van ilyen és megválna tőle az hívjon az alábbi számon: 0630/685-71-64
Köszi!