Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Laci a tárcsák elkeltek ! De a tiédre nem is passzolna
Szia tyutyi!
Köszi, de mindenképpen szeretnémelkerülni a konzol felszerelését, mert ha szép, ha nem szép, szerintem elcsúfítja a mocit, ezért keresek olyan megoldást, ami konzol nélküli, vagy nagyon rejtett/levehető távtartó, mint az sw-motech esetében.
szia! nekem van eladó k8-as busára doboztartó konzol kapaszkodóval,nagyon profi és még jól is néz ki. kappa tipusú. 06 70 362 7133
Azt sajnos nem. Üzlet anno, próba, ennyi volt.
Alma, tudsz esetleg típus számot, cikkszámot küldeni, hogy neked milyen van?

Találtam egy SW-Motech Blaze tpusú táskát, ami kifejezetten Busára van szabva, a tartórendszer is korrektnek tűnik, meg a képek alapjánaz utas is elfér. Van ilyenről valakinek tapasztalata?
Nekem ebből a fajtából Oxford van, teljesen korrekt. Mögöttem 100 kilós csávó, full bőrben, csizmával 3 nap alatt 2e km, no rinya. (mondjuk lehet, hogy nem mert, mert a fiam..) Ülés alatt át a szíjak, ha nincs kinyitva a táska, akkor lehúzni sem kell, mert a merev oldalfal miatt nem omlik lefele. Viszont ami jó is, tartós is, az min. 30/40 ropi. Index látszik, felette kell védeni a fényezést.
Köszi az infót!
Ahogy látom az adatlapodról, neked a régi Busád van (2007), nekem az újabb kasztnis, 2008 utáni van, azon az irányjelzők burkoltak ugye, illetve szélesebb a segge miatta. Kérdés ebben az esetben hogyan lehet feltenni?
Valakinek tapasztalata erről?
Szia!

Ha utassal mész hátra kell tolni, amennyire csak lehet, különben az utas nem tudja feltenni a lábát a lábtartóra, vagy egész úton nyomni fogja a táska. Nálam ilyenkor a hátsó irányjelzők vonalán túl nyúlik a táska vége. Egy sima busán nem tudod ennyire hátra nyomni, nálam azért lehet mert a hátsó doboztartó konzolára szoktam a hátsó pántokat rakni. Ilyenkor az irányjelzőket nyomják a táskák, eddig nem törtek le, de kevésbé látható az irányjelző miatta.
Kép az adatlapon.
Szia alma
Köszi az infót. Teljesen jól néz ki. Ugyanez a típus van neked is?
Próbáltam nézni képeket róla, egy kérdés merült fel bennem, a Busán, ha fent van, nem zavarja az utast? Hoszáfér rendesen a lábtartóhoz?
Dewan. 70/6321-829
A "nyeregtáskák" ilyenek. Nekem van, vízálló szövet, ha nincs utas, 1 hétre elég. Ha utas van, akkor is bőven lehet pakolni bele, rögzítése a hátsó lábtartókhoz, illetve egy gurtni a rendszámtábla alá. Viszont ilyenkor érdemes valamit tenni a kasztnira, mert meglátszik a fényezésen egy idő után.
szia bobek!
2010-es busához jók a tárcsák? ha igen, engem érdekel.
Köszi!
Sziasztok!
Létezik olyan oldaltáska busára, amihez nem kell keret? Nem akarok keretet feltenni, de hosszabb úton ha utassal megyek jól jönne a plusz pakolhatóság. Van erre ötletetek?
Volna pár érdeklödö kérdérdésem.
istvanpontknabkukiyahoopontcopontuk -ra dobnál egy levelet légy szíves.
Köszönöm.
Srácok, nincs valakinek eladó 2db csavarja az oldalidomokba? Az oldalankénti 1-1 nagyobb csavarokra lenne szükségem ami középtájon van (nem az egyforma kicsikre).
...ja, az ár lemaradt, amit pontosan nem tudok megmondani, de olyan ~7e környékén csinálják az első-hátsót!
Gumicserére tud valaki mondani BP környékén egy jó szervizt és egy kb. árat? Nagyot néztem, mert SK-ban azt mondták, hogy 12500-nál kezdődik.
Szia Gabi!Nagyon szépen köszönöm!
Srácok nem kell valakinek Motul Fork Oil Factory Line Light 5W 1l olaj?
A szerelőm 2L-t vetetett velem, és tényleg 480ml ment a villákba, így maradt 1L bontatlan flakonom, a cég ahol vettem nem veszi vissza.
4.000.-Ft lenne az ára, melyben elpostázom ha szükséges.
Nem gondolom, hogy addig meg lesz még a Busám amíg erre szükségem lenne, előbb-utóbb új kasztnis lesz belőle :)
Mr.
Záporjóska az ...
Hayabusa K9 Ladába építve:
http://youtu.be/KIvOITJmWxU